larissa.news10@gmail.com

28/1/11

Οι κύριοι της Δ.Ε.Μ.Α. ξέχασαν κάτι

Καθημερινά αποδεικνύεται ότι αυτή την πόλη, τα τελευταία χρόνια την έχουν καταραστεί. Δεν αναφερόμαστε στην απώλεια των Μεσογειακών αγώνων, το αντίθετο μάλιστα. Από την αρχή πιστεύαμε  ότι ο μοναδικός λόγος που τους διεκδικήσαμε και τους αναλάβαμε ήταν γιατί κάποιοι που γνωρίζουν τα «κυκλώματα» μυρίστηκαν ψητό. 

Αυτό που μας καταθλίβει εδώ και λίγες ώρες,...

είναι ότι ενώ ο μοναδικός λόγος που ήταν υποψήφιος δήμαρχος ο Τζανακούλης στις τελευταίες εκλογές, έχει πλέον εκλείψει, μας έμεινε ο ίδιος.

Γι’ αυτό τον λόγο κάνουμε θερμή παράκληση στη ΔΕΜΑ να ολοκληρώσει το έργο της και εκτός από τους αγώνες, να αφαιρέσει από τη πόλη και τον άχρηστο. Ας τον στείλει πακέτο στη χώρα που τελικά θα κάνει τους αγώνες. Το know-how της λαμογιάς στο οποίο έχει πάρει διδακτορικό μπορεί να χρησιμεύσει και εκεί.

Και κάτι τελευταίο. Ο Τζανακούλης τη θητεία του δεν θα την εξαντλήσει. Δεν είναι κανένα κορόιδο, το πάρτι τέλειωσε και η θηλιά των ελεγκτών στα οικονομικά του δήμου ολοένα και θα σφίγγει. Το γεγονός ότι δημοσιοποίησε το σενάριο διαδοχής, τόσο απρόσμενα, το ίδιο βράδυ που κέρδισε τις εκλογές, μόνο τυχαίο δεν είναι. ‘Όλα είναι έτοιμα και το μόνο που αναζητείται είναι μια καλή αφορμή για ηρωική έξοδο.

1 σχόλιο:

  1. κριμα που τα "στελεχη" των αγώνων δεν θα καταφέρουν να τελειώσουν τις βίλες που έχτιζαν με τα λεφτά των κορόιδων. κριμα και πάλι κρίμα.
    Κουράγιο αδέρφια. Κάτι άλλο θα σκεφτείτε.
    Προτείνω την διοργάνωση μιας σειράς απο "εικονικές εκδηλώσεις" που θα χρεώσετε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή