larissa.news10@gmail.com

27/5/11

Παρατράπεζα είχε στηθεί στην Πειραιώς!

από το kosmoslarissa.gr
Τη δική της παρατράπεζα φαίνεται ότι είχε στήσει η διευθύντρια της τράπεζας Πειραιώς στο κατάστημα που διεύθυνε στη Λάρισα. Καθημερινά, σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Κ», έρχονται στο φως νέα στοιχεία καθώς οι πέντε ελεγκτές που απεστάλησαν από την κεντρική διοίκηση έχουν ξετυλίξει το μεγαλύτερο μέρος του κουβαριού αυτής της πρωτοφανούς υπόθεσης. Ένα από αυτά είναι ο χρόνος κατά τον οποίο ξεκίνησε η υπεξαίρεση που προσδιορίζεται κατά το 2005 ίσως και το 2006! 
 
 
Ησυγκεκριμένη διευθύντρια κατάφερνε με δελεαστικά επιτόκια να προσελκύει σημαντικά κεφάλαια πολλά όμως από τα οποία δεν κατέληγαν στην τράπεζα αλλά στο δικό της συρτάρι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διαχείριση όλων αυτών των «προσωπικών» πελατών είχε αρκετές απαιτήσεις. Για το λόγο αυτό κρατούσε αναλυτικά στοιχεία στο προσωπικό της υπολογιστή ενώ στο γραφείο της βρέθηκε και ένα μπλοκάκι με ονόματα Λαρισαίων καταθετών, ημερομηνίες και ποσά.

Σε ότι αφορά τις αποζημιώσεις των πελατών της τράπεζας που διατηρούσαν προθεσμιακούς λογαριασμούς, υπάρχουν διαβεβαιώσεις για αποζημιώσεις αλλά αυτό θα συμβεί όταν οριστικοποιηθούν τα ακριβή χρηματικά ποσά που υπεξαιρέθηκαν…

1 σχόλιο:

  1. Να δω ποιος θα τολμήσει να δηλώσει ότι η εν λόγω διευθύντρια του έφαγε τα "μαύρα"... Τρίβουν τα χέρια τους στο ΣΔΟΕ. Έχει πολύ ψωμί η υπόθεση ακόμα και κάποιοι έχουν ήδη χάσει τον ύπνο τους, και όχι από την κόκα αυτή τη φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή