larissa.news10@gmail.com

30/4/11

Το καλό παράδειγμα

Ο κ. Χρήστος Τερζούδης είναι αντιδήμαρχος του δήμου Λαρισαίων. Το πρωί έπινε τον καφέ του όπως πολλοί Λαρισαίοι, αφού όμως περίμενε λίγη ώρα για να του βρουν οι υπεύθυνοι του καταστήματος ένα τραπέζι. Και φυσικά του βρήκαν, το καλύτερο, σε χώρο που δεν επιτρέπεται να τοποθετηθεί τραπέζι αφού έκλεινε το μισό πεζοδρόμιο της Μ. Αλεξάνδρου. Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες αναγκάστηκε αρκετές φορές να σηκωθεί και να μαζέψει τα σκαμπό ώστε να χωρέσουν να περάσουν μητέρες με μωρά στα καρότσια και περαστικοί. Κατά τα άλλα θέλουν να βάλουν τάξη στην Πανός. Να τους χαιρόμαστε… 







37 σχόλια:

  1. Εύγε,τράνο παράδειγμα ιπποτισμού, μπράβο στον νεαρό αντιδήμαρχο με τα παλιά μυαλά,παρανομούμε αλλά το κάνουμε με στυλ και τακτ πάνω από όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φορούσατε που φορούσατε κουκούλα, τώρα βρήκατε τον πραγματικό σας ρόλο! Άντε, μπορεί να σας δώσει κανένε ψιλό η ασφάλεια. Μόνο βάλτε μια καλύτερη φωτογραφία του παιδιού, δεν φαίνεται καλά το πρόσωπο του.
    Κατάντια, Τόλη. Κατάντια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι περιμένετε από τον κ. Τερζούδη; Αντιδήμρχος του Τζανακούλη δεν είναι; Θα είχε αγωγή; Θα εφάρμοζε τους νόμους δίνοντας το καλό παράδειγμα ως όφειλε; Με όπιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρίμα,Κρίμα και είναι νέο παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορεί να μας πει ο κύριος του 2ου σχολίου ποια είναι η διαφορά της "κουκούλας" από το αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ; Ασχέτως κινήτρων αυτού που δημοσιεύει τις φωτο. Για να μαθαίνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να μαθαίνεις πρέπει να πληρώνεις. Κι εσύ έχεις μια δυσκολία σ' αυτό. Τέλος πάντων, θα σου προσφέρω μερικά δωρεάν μαθήματα. Αποκαλυπτικά φωτορεπορτάζ κάνουν αποκαλυμένα μέσα ενημέρωσης με όνομα και διευθυντή, όπως και συντάκτες που λογοδοτούν σε ένα κοινωνικό σύνολο. Κι αυτοί γνωρίζουν πως όταν θέλουν να αποκαλύψουν έναν αντιδήμαρχο, φροντίζουν να προστατεύουν τη γυναίκα και το παιδί του από τις "αποκαλυπτικές" φωτογραφίες τους. Αλλά για τους τιποτένιους της "δημοσιογραφίας των πολιτών" αυτά είναι ψιλά γράμματα. Εδώ ο σκοπός αγιάζει τα μέσα κι όλα επιτρέπονται. Αυτή τη λογική είχαν οι γερμανοτσολιάδες της κατοχής. Ο σκοπός τους αγίαζε τα μέσα κι έτσι φορούσαν τις κουκούλες κι όποιον πάρει ο χάρος. Κατάλαβες τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σορυ αλλα δεν αναγνςριζεται καποιο παιδι στις φωτογραφιες και φυσικα η κυρια αντιδη......μαρχου φαραει γυαλι οποτε παλι δεν αναγνωριζεται.ασε απου αν δεν μας ελεγε ποιος ειναιστην φωτο ουτε τον τερχουδη θα ξεραμε ποιος ειναι και τι φατσα εχει.ειναι ο πρωην συνεργατης του μαξιμου στο πολιτικο γραφειο της αθηνας αν κατι θυμαμαι και φιλοδοξος διαδοχος του τζνακουλη.ποτε αυγα ποτε πουλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Τερζούδης είναι αυτός που είναι και η διαδρομή του είναι γνωστή και δημόσια. Δεν είναι σαν κι εσένα το πρωί εκδότης και το βράδυ μπόγκερ - ερπετό. Αν είχες έστω και τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια θα έπρεπε να ζητήσεις ταπεινά συγνώμη για τη μαλακία σου. Οταν όμως απαντά στο λάθος με κατινιά, απλώς εκτίθεσαι ακόμα και στο σκοτεινό σου κόσμο. Ξέρεις, μερικές φορές είναι ωραία να είσαι ο βασιλιάς των αγράμματων (σαν τους χασοδίκες και τους δήθεν σκηνοθέτες που σου κάνουν παρέα) αλλά η συναναστροφή με ηλίθιους μόνο ηλίθιο μπορεί να σε κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μην ασχολεισαι αλλο με το βαλκανιοβλακα!!!ενας τελειωμενος δημοσιογραφακος της φαπας ειναι!!!νομιζει οτι κανει κατι σπουδαιο με το αθλιο ψευτομπλογκ που εχει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάντως, παρά τα δωρεάν μαθήματα, δεν αναιρείται το γεγονός ότι ο αντιδήμαρχος παρανομεί. Γιατί μπορεί να διαφωνούμε με τις μεθόδους (κι εγώ μαζί σ'αυτό) αλλά δεν πρέπει να μας εμποδίζουν να βλέπουμε το δάσος από το δέντρο. Εγώ όποτε βγαίνω έξω και δε βρίσκω τραπέζι ψάχνω σε άλλη καφετέρια. Ποτέ δε ζήτησα από κανέναν να μου βγάλει τραπέζι και καρέκλες. Και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει όλοι να κρυβόμαστε πίσω από την ανωνυμία μας. Εμείς είμαστε οι πολίτες, εμείς τους ψηφίζουμε ΑΥΤΟΙ έπρεπε να μας φοβούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πέστα ρε φίλε. και εγώ ως πολίτης την ίδια απορία έχω. Είναι δυνατόν αυτοί οι κύριοι να φωνάζουν αντί να ζητούν συγνώμη για την συμπεριφορά τους ως δημόσια πρόσωπα;Φαίνεται όμως ότι δεν τους αρέσει, αισθάνονται άβολα, αφου ως τα τώρα απλώ τα ΜΜΕ τους έγλειφαν και κανένας δεν έγραφε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βάλτε τα τραπέζια όπου θέλετε. Και στους πεζόδρομους και στην είσοδο των δικαστηρίων και στην ταράτσα. Αν ψηφίζετε Τζανακούλη μη φοβάστε τίποτα. Η πόλη σας ανήκει ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗΗΗΗ ΡΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τι εγινε??βαρεθηκες με τον τζανακουλη και αρχισες με τον τερζουδη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς purplelion:

    Αν περιμένεις να ενημερωθείς απ' τους ψευτοδημοσιογράφους για τα στραβά της εξουσίας, σίγουρα βρήκες λάθος τρόπο. Επειδή η παρατήρηση σου μαρτυρά σοβαρότητα (κάτι που γενικώς λείπει σ' αυτό το μπλόγκ) επέτρεψε μου δυο παρατηρήσεις: Κατ' αρχήν οι αντιδήμαρχοι κρίνονται απ' τις αποφάσεις που παίρνουν κι όχι απ' το που πίνουν τον καφέ τους. Τι να το κάνω αν δεν πίνει καφέ πουθενά κι είναι λαμόγιο; Τέτοιου είδους κριτική είναι μάλλον γελοία.
    Δεύτερον: Το μεγαλύτερο λάθος της εποχής μας είναι να επιτρέπουμε να μεταφέρεται η ενημέρωση από τους λερωμένους δημοσιογράφους σε απίθανους "καλοθελητές" της ενημέρωσης. Ο χειρότερος δημοσιογράφος είναι καλύτερος από τούτους 'δω. Πως να εμπιστευτείς την ενημέρωση σου σ' ένα τύπο που τα βάζει με το Τζανακούλη για να εκβιάσει καταχωρήσεις; Είναι χειρότερος κι απ' το χειρότερο δημοσιογράφο, επειδή απλώς ο δημοσιογράφος έχει όνομα κι επώνυμο και μπορείς να τον κρίνεις ή και να τον φτύσεις ακόμα. Γι' αυτό λοιπόν, όλο τούτο το πανηγύρι δεν είναι τίποτα περισσότερο απ' την απέλπιδα προσπάθεια κάποιων τελειωμένων να ρεφάρουν. Μην παρασύρεσαι, είσαι σοβαρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ποια καρότσια σηκώθηκε για να περάσουν; τα δικά του καρότσια τακτοποίησε για να καθίσει. τι κατά φαντασία ρεπορτάζ και καταγγελίες του κόλου; ούτε ιερό ούτε όσιο!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε λαμόγια του Τζανακούλη, ρε λιβανηστήρια, που σας ταίζει στο δημοτικό ραδιόφωνο,στη ΔΕΤΠΟΛ, στο θέατρο και στα γραφείο Τύπου με ρουσφέτια διορισμούς και χαρτζιλίκια. Τολμάτε και γράφετε στα μπλογκ ρε χασέδες; Τι σχέση έχετε εσείς με την αλήθεια ρε χασαπόσκυλα του παπατζή που προσπάθησε να περάσει από τη Γερακούδη τρύπιο προυπολογισμό του Δήμου με 10 εκ ευρώ και δεν λέτε κουβέντα. Ρε κοπρίτες ποιούς προσπαθείτε να κοροϊδέψετε; Ετούτο δω το μπλογκ που γράφει πέντε αλήθειες σας πείραξε; Ντροπή σας δημοσιοαρπάχτρες, μπάτλερ του Τζανακούλη και της Οικονόμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χασές: ο (ουσιαστικό) [ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ :από την αραβ. λ. hassa] είδος λευκού βαμβακερού υφάσματος από το οποίο κατασκευάζονται ασπρόρουχα κλπ.
    Το πιάσαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η σοβαρότητα της ηλεκτρονικής σας σελίδας προδίδεται ήδη από τον τίτλο της. Anti-news την ονομάσατε και σωστά. Διότι μόνο την άρνηση μπορεί να εκφράσει.
    Εύγε. Αναγκαιότητα για την πόλη μας.

    Ή μάλλον, το καλό παράδειγμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συμφωνώ με τον purplelion. Δεν με νοιαζει ποιος έχει το μπλογκ, δεν με νοιαζει ποιοι τα έχουν μαζί του, δεν με νοιαζουν οι καβγάδες τους και το ξεκατινισμα τους. Παρακολουθώ το μπλογκ και μπορεί σε κάποια θέματα να είναι υπερβολικό αλλά κάτι ψεύτικο μέχρι στιγμής δεν έχω διακρίνει. Μόλις διαπιστώσω κάτι τέτοιο, απλά δεν θα το ξαναδιαβάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είναι απαραδεκτο το άρθρο και το περιεχόμενο του... Αρχίσατε να παρακολουθείτε και οικογένειες ανθρώπων τώρα;;;
    ΝΤΡΟΠΗ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς τον κύριο του πέμπτου σχολίου:
    Στο επόμενο αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ δώρο μία φωτογραφική μηχανή υψηλής ανάλυσης. Για αποκαλύψεις μεγαλύτερης ευκρίνειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Blog που τρέχουν παρατρεχάμενοι του και φωτογραφίζουν BMW παρκαρισμένη δίπλα στο σπίτι του Τζανακούλη και λένε πως είναι δικιά του ποιός μπορεί να το θεωρήσει σοβαρο? Γιατί δε ρωτάει την αρμόδια υπηρεσία να δεί σε ποιον ανήκει η εν λόγω ΒΜW να μας το αποκαλύψει επιτέλους να μάθουμε όλοι όσοι παρακινηθήκαμε από την περιέργεια μας?

    Μονο φαρσοκωμωδία μπορεί να είναι

    Σοβαρό παράπτωμα για έναν άνθρωπο σε αυτή τη πόλη να καθήσει με την οικογένεια του σε ένα καφέ εκτός γραμμής σε μία γιορτινή μέρα ή αργία, τη στιγμή που κάθονται ο ένας στους δύο σε παράνομους χώρους.

    Να τον καθαιρέσει άμεσα ο Τζανακούλης καθώς αυτό μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα άνευ προηγουμένου.

    Το ότι ο ιδιοκτήτης ή συνιδιοκτήτης του blog με το καλημέρα που ήρθε Λάρισα τοποθέτηση 200 και πλέον παράνομα σταντ για να μοιράζει την εφημερίδα του όπου σταθεί και όπου βρεθεί από βενζινάδικα χασάπικα μέχρι και νεκροταφεία κανέναν δεν ενόχλησε και βρέθηκε ένας δήμαρχος να τον βάλει σε τάξη.

    Το ότι παρατρεχάμενοι του εν λόγω κυρίου τρέχουν παρακολουθούν και φωτογραφίζουν ανθρώπους μέσα στα σπίτια και από τα απέναντι μπαλκόνια κανέναν δεν ενόχλησε, είναι μέρος της "ηθικής" και νομιμότητας που διδάσκει η εφημερίδα και το συνάφι της.

    Το ότι κάνει τις παρανομίες του εν "εκδότης", το ότι απειλεί πολιτικούς για μαύρο χρήμα αλλιώς τη "βάψανε" είναι νόμιμο σύμφωνα με αυτόν και τον δικηγόρο που τον υποστηρίζει κ.κ. Καρα...α δημοτικό σύμβουλο του κ. Σάπκα

    Το ότι τηλεφωνεί σε φίλους του πολιτικούς να πλευρίσουν τον Τζανακούλη για να βάλει ο δήμος καμία δημοσιέυση στην παράνομα μοιραζόμενη εφημερίδα του το θεωρεί νόμιμο ο εν λόγω κύριος.

    Ο κόσμος χάνεται, η χώρα οδηγείται στη πτώχευση και ο εν λόγω εκδότης κοιτάει αν κάποιος πολιτικός που τον ενοχλεί κάθεται σε απαγορευμένη γραμμή την ώρα που πίνει το καφέ του με την οικογένεια του.

    Τα λόγια είναι περιττά, πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ,ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΣΑΝ ΜΙΞΟΠΑΡΘΕΝΕΣ; ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΜΑΣΑ ΕΕΕΕ??? ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Όχι αγαπητέ,οι κονδυλοφόροι είναι πολλαπλής χρήσεως. Θα τους βάλει στο ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗΣ να γεμίζουν τα βαζάκια με μαρμελάδες. Και στους γλύφτες του γραφείου του θα αναθέσει να κολάνε τις ετικέτες. Ειδικά εκείνους που τώρα γλύφουν αυτόν που για χρόνια έφτυναν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Kaiκάποιοι δικηγόροι (γνωστοί χασοδίκεθ) έγλειφαν να βολευτούν στην περιφέρεια αλλά δεν τους έκατσε, γι΄αυτό και προσπαθούν τώρα να βγάλουν παντού το δηλητήριο τουθ.Έτσι δεν είναι γόνε της γνωστής οικογένειας; Δηλητηριασμένε δικηγορίσκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τελικά σε μερικές ιστορίες και πόλεις, ο,τι και να γίνει, κάποιος θα δείχνει το πρόβλημα και κάποιοι θα κοιτάνε το βρώμικο νύχι! Είναι γελοίο να σχολιάζουμε το πως τραβήχτηκε η φωτογραφία και να αγνοούμε τι δείχνει. Κύριοι στρατευμένοι με τον κο δήμαρχο, η τακτική σας οχι απλά δεν σας τιμά αλλά χειροτερεύετε την θέση σας αλλά και την θέση του κου Τερζούδη μιας και θεωρείτε οτι καλά έκανε και το πρόβλημα είναι η καταγγελία, όχι οτι κάθισε οπου ήθελε και εμπόδιζε. Φυσικά, η Δημοτική Αστυνομία (οι εισπράκτορες δλδ) δεν θα του έλεγε τπτ, είναι τυπικά εργοδότης τους, και αν πήγαινε η Αστυνομία, νομίζω δεν θα έβγαζε κανείς άκρη!
    Ζήτησε συγνώμη κανείς για το θέμα; θεώρησε κανείς οτι έγινε κάτι κακό ή "έλα μωρέ δεν έγινε τπτ"; με τι κύρος ο Δήμος θα επιβάλλει πρόστιμα όταν παρανομεί κι ο ίδιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Συγχαρητήρια στον 3:53. απλές και καθαρές κουβέντες χωρίς το τυφλό πάθος που βγάζουν μερικοί στις αναρτήσεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. to i phone den vgazei kales foto....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. den xerei na xeirizetai to i phone... to paleyei pantws o "kallitexnhs"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τρίχες αποκάλυψη
    Αν ήμουν δήμαρχος θα ζούσα με λεφτά από τις μυνήσεις από αυτό το μπλογκ.

    Για να μη γίνονται όμως μυνήσεις είναι ύποπτο.
    Από όσα διαβάζει κανείς εδώ πρόκειται ή για προβοκατόρικο μπλογκ ή για καλοστημένη επιχείρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Υπάρχει νόμος που απαγορεύει τους ανθρώπους να κάθονται σε καφέ έξω από γραμμές ;

    Τι ποινή επισύρει ;

    Αυτός που τράβηξε τη φωτογραφία ήταν εντός γραμμών ;

    To ξέρει πως εκεί που καθόταν είναι παράνομα τα καθίσματα ;

    Αρα και αυτός υπέπεσε σε παράπτωμα και προφανώς είναι και αυτός δημόσιο πρόσωπο.
    Το ότι φωτογράφιζε χωρίς συγκατάθεση μία οικογένεια, δεν έχει σημασία άν είναι αντιδήμαρχος ή κλητήρας, καφέ έπινε, και προέβη σε δημοσιοποίηση φωτογραφιών είναι δύο φορές πιο παράνομο.

    Το πρόβλημα σε αυτή τη πόλη φαίνεται πως είναι πως κάποιοι έχουν αρχίσει και ξεφεύγουν και δε μπορούν να συγκρατήσουν τα μίση και τις έριδες τους.

    Αυτό είναι τουλάχιστον δείγμα αρρωστημένης ψυχολογίας και κατηφόρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Διακρίνω μια μεθοδευμένη, υπερβολική επίθεση στον αντιδήμαρχο κ. Τερζούδη από μια μεμονωμένη φωτογραφία. Είναι γνωστό τόσο το ήθος όσο και η αποτεσματικότητά του στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του. Μήπως κάποιοι επέλεξαν να του επιτεθούν με αυτό τον τρόπο επειδη δεν έχουν καποιο άλλο??? Υπάρχουν και σκεφτόμενοι άνθρωποι ευτυχώς και όχο μόνο κατευθυνόμενοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τενεκέδες που τρέχουν και φωτογραφίζουν οικογένειες σπίτια και κατασκευάζουν ψεύτικες φωτογραφίες με "ανωθεν" υποστήριξη ψευτοεκδότη και μερικών "δηλητηριασμένων" πολιτικά φιδιών που δε αντέχουν την πολιτική ήττα και την ανωτερότητα κάποιων άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. να πω και γω κατι βρε παιδια??καταρχην ειμαι καινουριος στη παρεα σας και ονομαζομαι ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΨΙΛΟΝ.πρωτον το ηθος του καθε ενα που πολιτευεται ξερετε ποτε θα φανει??οταν θα μπει με 100 ευρω πχ στη πολιτικη και φυγει παλι με 100.ολα τα αλλα ειναι μπαρουφες.το 100 ειναι υποθετικο νουμερο οκ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Όλοι εσείς οι αυτόκλητοι ή στρατευμένοι υπερασπιστές του καθενός, καταλαβαίνετε οτι χτυπώντας το μέσο (την φωτογραφία, το μπλογκ, κλπ) δίνεται άλλοθι και θάρρος στο καθένα να παρανομεί και να προκαλεί; καταλαβαίνετε πως έτσι αποπροσανατολίζετε την συζήτηση απο αυτό που δείχνει η φωτογραφία στο πως τραβήχτηκε; κι εντάξει, θέλετε να συζητήσετε αν είναι ηθικό πως τραβήχτηκε και άλλες λεπτομέρειες. Αλλά το μείζον δεν είναι να σχολιάσετε το περιεχόμενο ΠΡΩΤΑ και μετά τις ελάσσονες λεπτομέρειες;
    Είναι σαν να σου στέλνουν την φωτογραφία απο την Αστυνομία οτι παρανόμησες κι εσύ να λες οτι θα έπρεπε να ντρέπεται που σε φωτογράφισε! Σαν να πιάνει ο σύζυγος την σύζυγο με τον εραστή και να τον κατηγορεί οτι γύρισε νωρίτερα!
    Πραγματικά είστε τόσο αφελείς μερικοί ή δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο αστείο είναι να "χτυπάτε" το μέσο και να κάνετε οτι δεν βλέπετε το περιεχόμενο; δλδ για εσάς είναι χειρότερο που τραβήχτηκε η φωτογραφία, όχι η παρανομία; και στο κάτω κάτω, στο δημοσιο χώρο είμαστε όλοι εκτεθειμένοι, είτε σε κάμερες είτε σε μάτια και βλέμματα ανθρώπων. Προφανώς τον κο αντιδήμαρχο κάποιοι τον είδανε αλλά δεν τον φωτογραφίσανε: θα τους κατηγορήσατε επειδή κοιτάξανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ε ρε κάτι καντήλια που κατεβάζω από μέσα μου...Μπορώ να πάω να περάσω από εκεί και να φωνάξω την αστυνομία για να κάνω μήνυση για τα παράνομα τραπεζάκια? Αν όχι, θα σκεφτώ κάτι άλλο. Αν ναι, γιατί δεν το κάνουμε ΌΛΟΙ ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ που περνάμε από εκεί? Μήπως οι περισσότεροι καθόμαστε κι εμείς εκεί και λέμε "έλα μωρέ, ασε τώρα τον αγώνα, απο αύριο πάλι"...ε?ε?ε? "Φανταστικέ" λαρισαίε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. giati o dhmarxos kai oi antidhmarxoi kanoyn ta straba matia.poy einai na toys paroyn ta trapezakia..........mallon kati allo pernoyn........kai kanoyn ta straba matia.......py einai h dhmotikh astynomia poy einai h antidhmarxos giati den kanoyn kati..........poses fores prepei na pame apo kei

    ΑπάντησηΔιαγραφή