larissa.news10@gmail.com

24/3/11

929.880€ η μισθοδοσία της ΔΕΤΠΟΛ!!!

Επειδή δεχτήκαμε πολλά emails που ζητούσαν διευκρινήσεις για τους μισθούς της ΔΕΤΠΟΛ όπως εμφανίζονται στο ΦΕΚ που μας έστειλε ο αναγνώστης του blog, κάναμε μια αναλυτική κατάσταση πιο εύκολη στην ανάγνωση. Πολύ ενδιαφέροντα τα στοιχεία, ειδικά γι’ αυτούς που, από μικροφώνου, κάνουν κήρυγμα καθημερινά για το πώς θα μπει τάξη στα οικονομικά του κράτους. Μόνο η μισθοδοσία στη ΔΕΤΠΟΛ φτάνει το 1.000.000€
Τι κάνουν όλοι αυτοί στη ΔΕΤΠΟΛ και χρεώνουν τον Λαρισαίο με αυτό το υπέρογκο ποσό; Κάθε απάντηση δεκτή.

192 σχόλια:

  1. πως θα μπει ταξη ρε μεγαλε; να μην πληρωνονται οι εργαζομενοι; λογικη πασοκ. μετά από 25 χρονια ποσα πρεπει να παιρνουν; τα λεφτα προφανως ειναι μικτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. poy ta dexthkate ta mail kale? gt edw prrrrrr...... anti na asxoleisai me toys mis8oys tvn ergazomenvn poy einai nomimoi den mas les posa xrwstaei o kosmos stoys dikoys toy ergazomenoys?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατ αρχήν είναι το μόνο θέμα από αυτά που ασχοληθήκατε μέχρι τώρα και αξίζει.

    9:21
    δευτεροβάθμιας εκπαιδεύσεις με 2000-3000€ το μήνα?
    ξέρεις πόσα παίρνει ΣΗΜΕΡΑ ο Δάσκαλος ο νοσηλευτής ο αστυνομικός ο πυροσβέστης

    ΤΑ ΜΙΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είχα πρόθεση να συμμετάσχω σε αυτή τη συζήτηση που γίνεται δύο μέρες τώρα, γιατί δεν τη θεωρώ συζήτηση, αλλά ένα αισχρό κουτσομπολιό που προσβάλλει ακόμη και το παραδοσιακό κουτσομπολιό που γινόταν κάποτε στις γειτονιές. Τουλάχιστον τότε υπήρχε μια κοινωνική σχέση μεταξύ των συνομιλητών, όσο και αν στρεβλωνόταν από κοινωνικές προκαταλήψεις.
    Η νέα ανάρτηση του διαχειριστή με στόχο την «πιο εύκολη ανάγνωση» ήταν η χαριστική βολή, που ξεπερνά τα όρια, τα δικά μου τουλάχιστον. Το μαρκάρισμα στα ονόματα, μου θύμισε άλλες εποχές. Όχι βέβαια τις πιο παλιές , όταν οι αφέντες μαρκάραν τους δούλους ως ιδιοκτήτες τους, αλλά τις πιο πρόσφατες στην ιστορία που τις γνωρίζουμε όλοι.
    Ποιος είναι λοιπόν ο (απο)τιμητής που θέλει να καθορίζει το μισθό μας, είναι πολλά χρήματα οι 25.000, οι 35.000 και πόσο μας κοστολογεί, πόσο θα πρότεινε να είναι ο μισθός μας ?
    Και για να μην υπάρχει καχυποψία για το «ίδιο όφελος μου», διευκρινίζω ότι δεν είμαι υπάλληλος της ΔΕΤΠΟΛ, είμαι απλά μια εργαζόμενη, που η αμοιβή μου, όπως και όλων μας είναι κερδισμένες με τους αγώνες μας και έχουν κατοχυρωθεί με τις συλλογικές μας συμβάσεις. Αν τώρα σε κάποιους δεν αρέσουν οι συλλογικές συμβάσεις (εκτός από όσους μας το λένε τελευταία ευθέως ) ας το πουν ξεκάθαρα, αλλά και επώνυμα.
    Γιατί αυτά που γράφονται (αν και δεν θα τα χαρακτήριζα καν γραφή) δύο μέρες τώρα είναι κοινωνικός κανιβαλισμός.
    Μας φταίνε πάντα οι διπλανοί μας είτε γιατί παίρνουν περισσότερα χρήματα - αν και καθόλου δεν είμαι σίγουρη αν αυτό ισχύει για όλους τους ανώνυμους καταγγέλλοντες- και δεν μας φταίνε ποτέ αυτοί που κλέβουν τις ζωές μας.
    Θα μου πείτε αυτοί είναι οι μεγάλοι και ισχυροί, οπότε είναι πιο εύκολο να «φάω» τον διπλανό μου.
    Υπερασπίζομαι λοιπόν την Κωνσταντίνα, την Δέσποινα, τον.. Νίκο , την Ειρήνη, την Καίτη, ……όχι μόνο γιατί τις γνωρίζω αλλά και γιαυτό , όχι γιατί θεωρώ ότι είναι άμεμπτες(οι) , γιατί και εγώ δεν είμαι, όχι μόνο γιατί δεν τους θεωρώ πληρωμένους ταγούς της εξουσίας, όπως οι Πρετεντέρηδες και Σια, κυρίως όμως τις υπερασπίζομαι, για να προστατεύσω και τον εαυτό μου (ο Μπρέχτ το είχε γράψει πολύ πιο εύστοχα), από όσους συνειδητά επιλέγουν τον κοινωνικό κανιβαλισμό, για να αλώσουν τα δικαιώματα μας.
    Νίνα Σεφεριάδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μαγκια σας που βγαζετε τοσα χρηματα!!οσο γι αυτον που εχει τo blog τοσα χρηματα ουτε στο ονειρο του και γι αυτο εχει τοσα ζορια!!!θα ηθελε πολυ να δουλευει εκει αλλα αυτο δεν θα γινει ΠΟΤΕ!!!αυτο ειναι και το μεγαλο του προβλημα,δεν μπορει να φαει χρημα και εχει τρελαθει,ασε που χρωσταει και σε οποιον μιλαει ελληνικα,μη σου πω και ξενα!!!σταματηστε να ασχολειστε μαζι του,μην του δινετε αξια του αχρηστου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτός που έχει το blog είναι ο "κύριος" Κ. Τόλης προφανώς που είναι ιδιοκτήτης της "εφημερίδας" Κόσμος και χρωστάει και της μιχαλούς. Δεν έχει πληρώσει εργαζόμενο για εργαζόμενο, φλομώνει τους υπαλλήλους του με ψεύτικες υποσχέσεις και μετά τους αδειάζει χαλάρα και δεν τον καρφώνουν στους επόπτες για χάρη της σιωπηρής "δημοσιογραφικής αλληλεγύης".

    Ως πότε όμως;

    Πάγια τακτική του να χρησιμοποιεί ανθρώπους και να πιέζει-απειλεί οργανισμούς (βλ. Πανεπιστημιακό νοσοκομείο, δήμος, νομαρχία λάρισας) για φράγκα. Οποιος δε συμμορφώνεται με τις απειλές του γίνεται στόχος.

    Εισαγγελέας δεν υπάρχει σε αυτή τη πόλη τέλος πάντων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θα την βρει απο καπου μην φοβασαι!!!!αρκετες μακακιες γραφει και την εχει δει καπως!!!εχει ο καιρος γυρισματα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το πρόβλημα σας είναι ποιος τα βγάζει ή τι πληρώνει ο πολίτης.
    Ως γνωστών τα τελευταία 20 χρόνια οι δήμοι είναι κέντρα διαφθοράς και αναξιοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν είναι αλήθεια αυτά που γράφει το blog και μάλλον είναι αφού έβγαλε και επίσημα έγγραφα, τι σημασία έχει ποιος το έχει; Το δημοτικό ραδιοφωνο τι έχει προσφερει όλα αυτά τα χρόνια και πρέπει να το χρυσοπληρώνουμε; Ρωτήστε και κάποιον που δουλεύει σε ιδιωτικό ραδιόφωνο αν χρειάζονται όλοι αυτοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ξεκατίνιασμα κύρια Σεφεριάδου το ξεκίνησε η φίλη σου η Καρυδάκη που στοχοποίησε τον Γιουρμετάκη. Άλλωστε είναι γνωστή "κατίνα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. katina einai h karydakh poy stoxopoihse(?) ton kahmeno gioyrmetakh ki oxi esy poy th les katina anwnyma? aytos den einai poy zhtaei na kleisei to dhmotiko radiofwno? dhmosiografos zhtaei na klaeisei ena meso kai na meinoyn anergoi synadelfoi toy!!! dhmokratia. pasokara. gia panta. mono pasok. alloi me 2000 (polla polla) alloi me 500 alloi me tpt kai kapoioi me poyra, kambrio kai kompologia. ellas to megaleio soy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 12:34 π.μ.
    Αστοχη εντελως η τοποθέτηση σου .
    Τουλαχιστον απο τα τυπικα επαγγελματα που αναφέρονται στην λίστα οι Συμβάσεις με τις προβλεπόμενες αποδοχές είναι τουλάχιστον οι μισές . Δείξε μου εσύ κάποιο ΔΕΝ (δελτιο εργατικης νομοθεσιας) που να προβλεπει 3000 μικτα σε καποια απο αυτα τα επαγγελματα .

    Ασε τους αγώνες και τα άλλα κουραφέξαλα και δεν την πελατειακη σχεση που υπαρχει .


    Το ιδιο ερώτημα ακριβως που εθεσες εσυ θα θεσω και εγω: γιατί θα πρέπει να τους πληρώνω τόσο ακριβά χωρίς να ξέρω καν τι δουλεια κανουν αν κάνουν ?


    Τζουφιες θέσεις , τζούφιοι άνθρωποι , τζουφιο σύστημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βλέποντας το θέμα αλλά πολύ περισσότερο τα σχόλια ... επιβεβαιώνεται ο Στρος Καν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι ντροπή για όλους αυτούς τους άχρηστους του Δημοτικού ραδιοφώνου να παίρνουν τόσα χρήματα ενώ η ακροαματικότητά που έχουν είναι απειροελάχιστη. Μπράβο παιδιά του Μπλογκ είστε οι μόνοι που τολμάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συμφωνώ ρε φιλαράκι ποιοσ θεσ να τα γράψει η ελευθερία που είναι όλο κηδείσ και μνυμόσυνα και δεν λέει τίποτα για κανέναν. Ευτυχώς ήρθε το ίντερνετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν ξέρω αν έχει αυτός το blog, πάντως εγώ δούλεψα παλιότερα στον "ΚΟΣΜΟ" και τα λεφτά μου τα πήρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν γνωρίζω αν το μπλογκ είναι του κ. Τόλη. Αλλά αν είναι χαλάλι του. Εγώ τον ξέρω ως αναγνώστης της εφημερίδας του και τον χαίρομαι γιατί ασχολήθηκε προσωπικά ο ίδιος με τοπικά θέματα που κανένας δεν τόλμησε να τα αγγίξει στη Λάρισα της διαπλοκής. Είναι δημοσιογράφος με Δ κεφαλάιο και τον συγχαίρω για τη δουλειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τον Τόλη κατηγορείται ρε μιράκια; Κώστα αν είσαι εσύ μπράβο σου. Δως τους να καταλάβουν τι εστί ρεπορτάζ και σχόλιο.(Είμαι σίγουρος ότι κατάλαβες ποιός είμαι γιατί κάποτε δουλέψαμε μαζί).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εσύ μπορεί να πληρώθηκες από τον "κύριο" Τόλη. Εγώ και καμιά δεκαριά άλλοι όμως ΟΧΙ. Και είναι πασίγνωστο ότι άλλα τάζει και άλλα δίνει ο εν λόγω κύριος.

    Τώρα όσον αφορά στο γιατί υπάρχει αυτό το μπλογκ οι λόγοι είναι αρκετοί.

    1ον. Επίθεση στο δήμαρχο Τζανακούλη γιατί δεν ενδίδει στις απειλές του Τόλη προεκλογικά να σκάσει παραδάκι στην φυλλάδα του
    2ον. Επίθεση στο δήμαρχο Τζανακούλη γιατί του ξήλωσε τα εκατοντάδες παράνομα σταντ στη Λάρισα που τοποθέτησε ο κ. Τολης για να μπορεί να μοιράζει την φυλλάδα. Μέχρι σε βενζινάδικα και έξω από ΚΑΠΗ φύτρωναν σταντ. Ολοι οι άλλοι σε αυτή τη πόλη δλδ δεν είναι μάγκες και ήρθε ο Τόλης να το παίξει ; Τα υπόλοιπα περιοδικά και οι εφημερίδες γιατί να έχουν τα 25 καθιερωμένα σταντάκια και ο Τόλης 200 και βάλε; Αρκετά τον ανεχτήκαμε
    3ον. Επίθεση στο δήμαρχο Τζανακούλη γιατί δεν βάζει στη φυλλάδα του δημοσιεύσεις και προκυρήξεις του δήμου για να τσεπώνει τζάμπα χρήμα ο κ. Τόλης
    4ον. Επίθεση στο δήμαρχο Τζανακούλη γιατί δεν "συμμορφώνεται" με τις υποδείξεις ανωτέρων και έταιρων πολιτικών, φίλων του κ. Τόλη στους οποίους κατ'επανάλλειψη έχει απευθυνθεί να τον βοηθήσουν να παρανομήσει στη Λάρισα.

    5ον,6ον,7ον,8ον και στη νιοστή. Επίθεση στο Κώστα Τζανακούλη γιατί δεν μας αφήνει να κάνουμε τη παρανομία μας και να βγάλουμε λεφτά με φυλλάδα που διασπείρει ψευδείς ειδήσεις και διασύρει ότι και όποιον βρεί μπροστά της.

    Εδώ κύριε Τόλη είναι ΛΑΡΙΣΑ όχι Τρίκαλο, εκεί μπορεί να κάνεις ότι γουστάρεις και να λαδώνεις και να απειλείς όποιον θες, εδώ αυτά δε περνάνε

    Και μάθε να πλερώνεις τους εργαζόμενους σου γιατί μία μέρα θα τους παρακαλάς,(αν ήδη δεν το κάνεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και κάτι για τη ΔΕΤΠΟΛ και τις συμβάσεις.

    Φταίχτης είναι αυτός που δημιούργησε το δημοτικό ραδιόφωνο. Από εκεί και έπειτα προσλαμβάνοντας αυτούς τους δημοσιογράφους ήξερε τι θα γινόταν γιατί τέτοιες συμβάσεις παίζουν στα περισσότερα δημοτικά ραδιόφωνα της χώρας. Το δημοτικό ραδιόφωνο δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστικό δυστηχώς γιατί δεν μπορεί να παίρνει διαφημίσεις σαν τα υπόλοιπα, χωρίς να εκδίδει αποδείξεις δλδ, οπότε φυτοζωεί μέσα στη μίζερη πραγματικότητα που του επιφυλάσσει ο ανεξέλεγκτος και αθέμυτος ανταγωνισμός.

    Βλέπετε στα υπόλοιπα ραδιόφωνα οι δημοσιογράφοι βγάζουν τα @@ τους παίρνουν δε παίρνουν 300 ευρώ το μήνα αλλά ο εκάστοτε ιδιοκτήτης τσεπώνει 3-5 χιλιάρικα το μήνα (σε μερικά ίσως και παραπάνω από τις διαφημίσεις)

    Στο δημοτικό, το ραδιόφωνο προφανώς μπαίνει μέσα αλλά τουλάχιστον ζούνε αυτοί που εργάζονται εκεί αξιοπρεπώς. Δε κλέβουν, αυτές είναι οι συμβάσεις εργασίας τους.

    Ποιος κάνει μεγαλύτερη ζημία στη πόλη αυτή τη στιγμή. Αναλογιστείτε. Αυτοί οι οποίοι δεν εκδίδουν ούτε απόδειξη και παίρνουν μαύρο χρήμα για τη διαφήμιση δεκάδων ή και εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ το χρόνο και δε πληρώνουν το προσωπικό τους παρά ψίχουλα ή ένας σταθμός που πληρώνει το προσωπικό του και λειτουργεί έτη φωτος πιο νόμιμα από τους άλλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αν έβγαινε αυτός που στήριζε ο Τόλης στις εκλογές, δλδ ο Γιάννης Σάπκας θα βλέπατε τι ωραία και τι καλά θα δούλευε το δημοτικό ραδιόφωνο.

    Η παρέα του Σάπκα, Φ.Χ... Δ.Δ... κτλ κτλ δε θα επιτίθονταν στο δημοτικό ραδιόφωνο και στον βασικό συντελεστή έταιρο αρχιπασόκο Β.Ραου.. γιατί αυτός πρόλαβε χώθηκε και τρώει ενώ αυτοί είναι ακόμα στην απόξω, και δε θα διευρύνονταν και άλλο το ενδοπασοκικό μέτωπο. Ολα για τη μάσα και την κονόμα.
    Αν έβγαινε ο Σάπκας τότε ο Τόλης τώρα θα λάτρευε το δημοτικό ραδιόφωνο και θα εκθείαζε τη πολυσχιδής δουλειά του ενώ ταυτόχρονα θα έβαζε σταντ να μοιράζει την εφημεριδούλα του ακόμη και μέσα στις τάξεις των σχολείων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε Τζανακούλη, μεχρι τον γιο σου βάζεις να γράφει σχόλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. τα σχολια του ειναι ολα τα λεφτα!!!για σενα απο πανω λεω τσομπανε!!μην ζοριζεσαι απο τις αληθειες που σου λεει και ΣΚΑΣΕ επιτελους γιατι μας εχεις ζαλισει με την παπαρολογια σου "δημοσιογραφακο"της φαπας και της ξεφτιλας!!πουλα κανενα φυλλο απο την αθλια κωλοφυλλαδα που εχεις και ασε τα υπολοιπα,θα σε χουρτασουμε καρπαζιες και ειμαστε και πολλοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είδαμε όλοι στο φύλλο του Κόσμος η τιμή κατέβηκε από 0.10 λεπτά του Ευρώ σε 0.05 !!! (ασχέτως αν δίνεται τζάμπα)

    Καλά τι σόι Μαρκετίνγκ με Μ κεφαλαίο είναι αυτό

    Ποιος άραγε είναι ο κρυφός οικονομολόγος-λογιστής-μαρκετινγκ μάνατζερ του κ. εκδότη μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καρπαζιά από παντού θα φάει και δε θα ξέρει τι χέρι τον βαράει.
    Ανδρικό, γυναικείο, παιδικό - μέχρι και τα μωρά στις κούνιες κουράστηκαν να σκουπίζουν το κώλο τους με το σιχαμερό κωλόχαρτο της εφημερίδας του. Δε σου ζήτησαν οι μανάδες τους να το κάνεις πιο γκοφρέ να μη γλιστράει ;

    Που στο διάολο το βρήκες αυτό το κωλόχαρτο γμτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δημοτικοί υπάλληλοι με μια ώρα γλυψιμο ημερησίως και τα τσεπωνουν χοντρά .Όσο για δημοσιογραφία χεστα με αυτήν ασχολούνται μόνο κάτι άλλοι μαλακες που ευτυχώς υπάρχουν και σώζουν την τιμή αυτής της σκατούπολις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τι δουλειά έχει Τώρα ο Τόλης με τις μισθολογικές καταστάσεις τα παίρνετε ρε μάγκες με μια εκπομπή της πενταρας μιας ώρας στο κολοραδιο και με υπηρετικο προσωπικό κιόλας να φέρνει τους καφέδες και να παίρνει και τον κάθε κόπανο τηλέφωνο ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Να κλείσει το Δημαρχιακό Ραδιόφωνο . Έχει καταφεσωσει όλους τους Λαρισαιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αγαπητοί συνάδελφοι ούτε εγώ συμφωνώ με τη στοχοποίησή σας. Αφού εργάζεστε και σας δίνουν αρκετά χρήματα καλά κάνετε και τα παίρνετε. Μόνο που δεν λέτε όλη την αλήθεια. Δεν είδα κανέναν σας να καταδικάζει την στάση του κ. Τζανακούλη ο οποίος δίνει τις πληρωμένες καταχωρήσεις μόνο στην Ελευθερία και στον Ημερήσιο Κήρυκα καί καμμία στην εφημερίδα Κόσμος όπως είναι υποχρεωμένος να κάνει. Αυτό συνιστά κατάφωρη παραβίαση του νόμου, η εφημερίδα αυτή έχασε και χάνει πολλά λεφτά επειδή ασκεί κριτική στα πεπραγμένα του δημάρχου Λαρισαίων. Μάλιστα για να προσταυτευτεί έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη. Γιατί αυτά τα αποσιωπάτε και αναφέρεστε μόνο στα δικά σας; Πόσο δημοκρατικό είναι αυτό που κάνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ντρροπη κυρίες και κύριοι του λεγόμενου Δημοτικου Ραδιω=οφώνου οι συνάδερφοι σας σε κανάλια και ραδιο παιρνουν 300 ευρω το μήνα και χωρις Ασφάλιση.
    Μιλάτε και απο πάνω αντι να το βουλώσετε και θέλετε και υπερωρίες γιατί αντι για μια ώρα δουλεύετε μια και μισυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ξυπνήστε ρε από το ύπνο του δικαίου όλοι σας.
    Δεν έχετε καταλάβει ότι το blog είναι του "Ντίνου"?
    Όσα έχει βγάλει ως τώρα τα ξέρει όλη η Λάρισα, και θέλει να τα μάθει όλος ο κόσμος για να μη μπορεί κανείς να τα χρησιμοποιήσει μετά και ποτέ.
    Αν ήταν άλλου, γιατί να μην τα έβγαζε προεκλογικά να έχανε το δήμο εκείνος και να ησυχάζαμε όλοι?
    Με την Μ. θέλει να το μάθουν όλοι και πολύ περισσότερο οι δικοί του.
    Τον Σάπκα τον θέλει εκεί ζωντανό - νεκρό, να μπορεί όποτε θέλει να του τη χαρίζει.
    Με το ραδιόφωνο, θέλει να το κλείσει, γι'αυτό και έβγαλε τους μισθούς.
    Τους δικηγόρους ήθελε να τους μαζέψει, γι'αυτό και το έδωσε ο ίδιος στη δημοσιότητα.
    Το αυτοκίνητό του...
    Τώρα σειρά έχει το σπίτι του που θα το δούμε να μοστράρει.
    Είμαι σίγουρος ότι αυτός τα γράφει, ή γίνονται υπό την εποπτεία του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Είμαστε βουτηγμένοι στα σκ...ά . Δηλαδή ο αντίλογος στην λίστα αυτή είναι ποιός τον ανέβασε ? . Αυτό έχετε να πείτε βολεμένοι ? . Το άλλο δε το σχόλιο μ άρεσε "μαγκιά τους πους (μας) τα παίρνουν" ... εχει εν μέρει δίκιο αφού εμείς τους ψηφίσαμε ...

    LOL . Πάντως αν αυτά τα χρήματα είναι τα μικτά ΔΕΝ υπολογίσαμε και τις εισφορές εργοδότη , οπότε πάμε στα 1.200.000 € . Και φυσικά αυτα δεν ειναι ολα τα έξοδα . Δαπάνες , ρεύματα , ασφάλειες , αυτοκίνητα , μαύρα , αφορές εξοπλισμού , παροχές - υπηρεσίες τρίτων , τελειωμό δε θα χουν !!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Σιγα Ρε μαστορα μην είναι και τησ Βασω Οικονομου το μπλογκ.
    Απο προβοκατσιεεσ κατι ξερουμε και μεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μη σβήνεις σχόλια ρε απάτη!!!!!!!!
    Μήπως ζορίζεσαι...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλα λεει γιατι τα σβήνεις
    Ποιον φοβασσε το ρουλη 'η τον γριβα ΄΄η τον ιδη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ρε παιδιά χαλαρώστε... Η αλήθεια πάντα στη ζωή είναι μία και θα είναι μία...

    Από κει και πέρα, έχουμε απλά προεκτάσεις αυτής, ανάλογα από ποιά σκοπιά το βλέπει ο καθένας.

    Διάβασα όλα τα άρθρα, και απ' όσο μπορεί να γνωρίζω, δεν είναι τίποτα ψευδες...

    Τώρα, αν μπούμε σε λογικές συμψηφισμού, γαμήστε το, έτσι θα φτάσουμε να καταλύσουμε και την Δημοκρατία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γιατί αυτοί που δουλεύουν εκεί στη Δ... Ρ..., παίζουν συνέχεια αθηναϊκό ράδιο?
    Θα σου πω αμέσως αφού σε βοηθήσω:
    Γιατί δεν μπορούνε να ξυπνήσουν το πρωί!
    Γιατί δεν μπορούν να ξενυχτήσουν το βράδι!
    Γιατί το μεσημέρι ΤΡΩΝΕ αυτά που με κόπο έβγαλαν και... "ΟΤΑΝ ΤΡΩΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝ!"
    Γιατί δεν έχουν βγεί ακόμα οι εφημερίδες τις οποίες ξεκοκαλίζουν, διαβάζουν φωναχτά θα έλεγα, μπε[γ]δεύοντας τη γλώσσα τους!
    Γιατί δουλεύουν μόνο 2 ώρες την ημέρα και ανά 2 κάνουν εκπομπή, (αποτελούν δηλαδή δίδυμα)!
    Γιατί αν δούλευαν παραπάνω θα έπρεπε να πληρωθούν και υπερωρίες και σκέφτονται τους πολίτες που θα τα πληρώνουν!
    Γιατί δεν βγαίνει κάθε μέρα ο Μεσοραχιώτης και δεν έχουν άλλο τι να παίξουν!
    Γιατί δεν μπορούν να παίξουν κάτι άλλο εκτός από το όργανό τους και αυτό όχι καλά!
    Και η ειδησεογραφία πάει μπροστά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Λάθος επάγγελμα διάλεξα ... έπρεπε να γίνω φύλακας στο Δ.Ρ. να παίρνω τα ΔΙΠΛΑΣΙΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Και εγώ. Να φύγουν όλοι η δημόσιοι υπάλληλοι. Ο Παπανδρέου θα δώσει τη λύση. Δεν πάει άλλο. Ο Θείος μου τσεπώνει 2500 χήνες το μήνα (κλειδούχος στον ΟΣΕ) έχει μία κοιλιά σαν τον άη Βασίλη.
    Οργανισμοι Λιμένως, Εφορίες, Πολεοδομίες, Σχολικοί Φύλακες, Καθηγητές, όλοι ξήλωμα. Τίποτα δε προσφέρουν. Κάθε χρόνο αξιολόγηση και ανανέωση αν χρειάζεται αλλιώς πούλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Κοιτώντας τη λίστα ...
    διακρίνει κανείς κυρίως πράσινος και κόκκινους σημαιοφόρους.

    Πότε διορίστηκαν όλοι αυτοί και με ποια κριτήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Se pia dikaiosii exeis prosfygei re lamogio poy h monh sysxetish poy exeis esy me th dikaiosynh einai pws to epaggelma poy euaggelizesai oti kaneis exei to idio arxiko gramma me th dikaiosynh kai tpt allo.
    Giati de pas na sou kopsoun ta podia apo th riza pou gemises me paranoma standakia olh th polh kai grafeis mono pseudh???
    APO TO PRWI ws to vrady pseudh, pseudh pseudh. Monos sou katastrepses thn efhmerida, otan arxises na grafeis oti sou katevainei gia na pieseis na pareis xrhma.
    O diamantas posa sou dwse gia na ton parousiaseis ws ton eklekto ths ND kai meta na to thapseis otan den eixe allo xrhma na sou dwsei

    Opoios erxetai kai sou ta skaei thn epomeh mera ginetai prwtoselido xwris polla polla.
    Tous ergazomenous sou pote tha tous plhrwseis??
    Se ftaine ta paidia sto dhmotiko radiofwno twra.

    Opws estrwses tha koimitheis TOLH KARAPISTOLH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη:
    http://www.youtube.com/watch?v=RgdyKNqf4mg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Καλησπερα.Παρακολουθω το σηριαλ μερες τωρα.Εργαζομαι στο Δημοτικο Ραδιοφωνο Λαρισας εδω και 21 χρονια.Απο 2 Σεπτεμβριου 2010 ο μισθος μου ειναι 1.400 ευρω μαζι με το επιδομα γαμου και παιδιων.Ο Καλλικρατης εκανε το θαυμα του.Πριν απο μερικους μηνες ο μισθος μου ηταν 1.100 ευρω και πριν απο εναν χρονο λιγοτερα και πιο πριν ακομη πιο λιγα.Εχω περασει μηνες χωρις να πληρωνομαι.Με πειραζε αλλα δουλευα.Τοτε κανενα blog δεν εγραψε για μενα.Οι εφημεριδες εγραφαν αλλα και τοτε ελεγαν πως πρεπει να κλεισει το Δημοτικο Ραδιοφωνο.Εγω επεμενα.Ειναι η δουλεια που αγαπαω.Δεν εχω μπλε,πρασινους,κοκκινους και κιτρινους κοκκους.Δεν με διορισε χαριστικα κανεις.Δεν φιλησα κατουρημενες ποδιες.Δεν εχω φιλους πολιτικους.Δεν τρωω ουτε φωτογραφιζομαι μαζι τους.Δεν εχω καταθεσεις στο εξωτερικο,ωραιο αυτοκινητο,επιχειρηση,γραφειο,εταιρια<>.Δεν παρακαλαω να παρω μια διαφημιση για να πληρωθω.Προσπαθω να ζω με αξιοπρεπεια χωρις να θιγω,να βριζω και να χαιρομαι με το κακο των αλλων.Γνωρισα ομως αυτα τα 20 χρονια εξαιρετικους ανθρωπους.Αυτους που τα studio και τα μικροφωνα του Δ.Ρ. εχουν φιλοξενησει.Ακουσα μουσικες και τραγουδια που κανενα αλλο ραδιοφωνο της πολης δεν επαιξε και οταν το εκανε ηταν μετα απο μας.θα επιμεινω μεχρι τελους.Αν θελετε παρτε τον Τζανακουλη να με απολησει και μετα γραψτε οτι οι ανεργοι της Θεσσαλιας εφτασαν τους 50.001.Παλι δεν θα με πειραξει.Εχω μαθει πια.Το μονο που θα με πειραξει ειναι οτι δε θα κανω τη δουλεια που διαλεξα και αγαπαω.
    Καληνυχτα <>.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Προφανώς εσείς δεν είστε του καθεστώτος Τζανακούλη, αλλιώς θα παίρνατε και εσείς 40.000 το χρόνο. Ο δήμαρχος φροντίζει καλά τους δικούς τους με παχυλούς μισθούς και διορισμούς συγγενών για να τον προστατεύουν, διότι αυτός και η οικογένειά του πλούτισαν από το Δήμο Λαρισσαίων.
    Όμως θα έχουν το τέλος του Καντάφι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΣΤΗ ΧΑΓΗ,ΣΤΗ ΧΑΓΗ ΤΟΝ ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΟΚΑΝΤΑΦΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Κάτω τα χέρια από τη δημαρχάρα ρε πρόστυχοι. Από σας τα κλέβει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Παιδια σοβαρευτείτε οι τεχνικοί του Δ.Ρ που πα'ιρνουν ψύχουλα δεν έχουν σχέση με τις δημοσιογραφάρες και διευθυντάρες που δουλεύουν εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Να σας ενημερωσω οτι δεν ειμαι τεχνικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ε τότε μάλλον στο τηλεφωνικό κέντρο θα δουλεύετε υποστήριξη γιατι τα 1400 με μετισ κρατησεις που λέτε δεν βγαίνουν αλλιως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Διαβαστε καλα. Ειπα το μηνα. Το Δ.Ρ. δεν εχει φυλακα ουτε ανθρωπο στο τηλεφωνικο κεντρο. 7 ατομα ειμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ρωτάω: οι δήθεν δημοσιογράφοι που δουλεύουν μόλις 1 ώρα την ημέρα,
    1) με ποιές εξετάσεις "μπήκαν" στο δημοτικό ραδιόφωνο?
    2) που δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για τις θέσεις στο δημοτικό ραδιόφωνο?
    3) ποιοί άλλοι ήταν συνυποψήφιοί τους, υπήρχε πίνακας με τους επιλαχόντες?
    4) ποιές σχολές δημοσιογραφίας τελείωσαν?
    5) ποιά προϋπηρεσία είχαν ως δημοσιογράφοι, που, σε ράδιο, σε εφημερίδα? και κάτω από ποιές συνθήκες?
    6) ποιά χρονική περίοδο "μπήκαν" στο ράδιο (επί δημαρχίας....)?
    7) πόσες ώρες την ημέρα δουλεύουν?
    8) τί είδους δουλειά κάνουν (εκφωνούν μόνο ειδήσεις?).
    8) Δουλεύουν Σαββατοκύριακα?
    9) Ας απαντήσουν με το χέρι στην καρδιά, τα δουλεύουν αυτά τα χρήματα που παίρνουν?

    Ας βρεθεί κάποιος με παντελόνια να απαντήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Από το: "Δημοσιογραφική κατάντια"

    "Στο δημοτικό ραδιόφωνο μίλησε τηλεφωνικά ο Τζανακούλης και ρωτήθηκε για όλα εκτός από το μείζον θέμα της επιστολής των δικηγόρων.
    Η κυρία Θεοδώρου που έκανε τις ερωτήσεις, από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, μόνο το θέμα της ΤΕΔΚ διάβασε;???"

    Και η απάντηση αμέσως πιο κάτω:
    "...για την ιστορία σε κανέναν δημοσιογράφο δεν απάντησε για το εν λόγω θέμα ο δήμαρχος...."
    από την Κωνσταντίνα Καρυδάκη "δημοσιογράφος στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Λάρισας τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΘΣτΕ.Ε"

    Για την ιστορία και εμείς με τη σειρά μας:
    Καλά βρε παιδάκι μου πως να απαντήσει ο δήμαρχος αφού η κα Θεοδώρου ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ καν για το συγκεκριμένο θέμα!

    Εξήγηση:
    Α) Η μεγάλη δημοσιογράφος Θεοδώρου έχει το δημοσιογραφικό δαιμόνιο ανεπτυγμένο, ήξερε από πριν ότι ο δήμαρχος δεν απαντά σε τέτοιες ερωτήσεις!

    Β) Δεν το πρόσεξε και δεν είχε προλάβει να διαβάσει τα πρωτοσέλιδα!

    Γ) Η αντικειμενική δημοσιογραφάρα το γκούρλωσε !

    Φαντάσου, από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων κάνουν δημοσιογραφία και από εκεί διαισθάνονται σε ποιές ερωτήσεις απαντά ο καθένας και πολύ περισσότερο ο δήμαρχος.

    Φαντάσου, τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, (μέσα από τα οποία κάνουν δημοσιογραφία), δεν τα προσέχουν!

    Φαντάσου, τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, (μέσα από τα οποία κάνουν δημοσιογραφία), δεν τα διαβάζουν!

    Φαντάσου, τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων τα γκουρλώνουν!

    Δικαιολογημένος ο μισθός τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Οταν σκάει κάποιο σκάνδαλο με μισθούς βολεμένων το κλασικό αντ-επιχείρημά τους είναι γιατι δε κοιτάμε τους άλλους βολεμένους .

    ΟΛΟΥΣ σας κοιτάμε μην έχετε καμιά αμφιβολία γι αυτό . Αλλα από κάπου θα πρέπει να αρχίσει το ξυλωμα . Παντού θα φτάσει μην έχετε καμιά αμφιβολία ειδικά τώρα που τέλειωσαν οι παράδες και έκλεισε η αυλαια τις ψεύτικης καλοζωίας .

    Ενα άλλο επιχείρημα που ακούγεται είναι περι συμβάσεων και αγώνων . Είναι τόσο γελιοι οι βολεμένοι που δεν έχουν μπει ποτέ στον κόπο να ρίξουν μια ματια σε καποιο πίνακα συμβάσεων να δουν τι ψίχουλα δίνουν οι ΣΣΕ .

    Νυχτα θα φύγετε όλοι σας , σε βάρκα χωρίς επιστροφή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Η αρχη της αναρτησης …..929.880€ η μισθοδοσία της ΔΕΤΠΟΛ!!!
    Επειδη η παραπληροφωρηση παει συνεφο προς αποκατασταση της αληθειας και επειδη θιγομαι ως εργαζομενος σας ενημερωνω ότι :
    1)η ΔΕΤΠΟΛ δεν υφιστατε πλεον (αποροφηθηκε απ το δημο Λαρισας λογω Καλικρατη)
    2)αυτό είναι το σημερινο μισθολογιο και μαλιστα ΜΙΚΤΑ (20 χρονια στην εργασια με επιδοματα φτασαμε τα 1100 ευρω και με τεραστιες δυσκολιες πληρωμων)
    3)να πουμε λοιπον τα πραγματα ΞΕΚΑΘΑΡΑ και όχι ΠΟΡΟΜΕΝΑ…
    33 εργαζομενοι που προσφεραν :
    Δημοτικη σχολη μπαλετου Λαρισας: Πανελλαδικα αλλα και ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ διασημη για τη δουλεια που κανει εκπροσωπησε την Ελλαδα σε παγκοσμιους διαγωνισμους. (για οσους ξερουν από τεχνη ) 400 γονεις εμπιστευοντε τα παιδια τους στα χερια των δασκαλων.
    Μυλος 1927: μουσικος προτωπορος, που τον εμπιστευτηκαν ολοι οι Λαρισαιοι και όχι μονο ολων των ηλικιων για ΚΑΘΑΡΗ διασκεδαση.
    Δημοτικο ραδιοφωνο : σε συνδιασμο με τη μουσικη του Μυλου καταφεραν και εβαλαν το μουσικο πηχη στην πολη πολύ ψηλα (ακομη θα ακουγαμε αντζελα και λεπα) με αξιοπρεπεια και ήθος στις εκπομπές του χωρις κραυγες και βρισιδια για την αποκτηση ακροαματικοτητας, το εγκυρο ραδιοφωνο με επιπεδο και χωρις διαπλεκομενα.
    Γεωργοκτηνοτροφικη εκθεση: εκατονταδες εκθετες και επισκεπτες από ολη τη χωρα με ΑΡΙΣΤΑ αποτελεσματα.
    Κηποθεατρο Αλκαζαρ : θεατρα συναυλιες εκδηλωσεις
    Δημοτικο παρκιγκ στην Καλλιθεας με χαμηλο κοστος.
    •στους 33 εργαζομενους συμπεριλαμβανοντε, δασκαλοι μπαλετου - δημοσιογραφοι – τεχνικοι – μουσικοι επιμελητες- λογιστες -ταμιες - γραμματεις καθαριστριες και για ολους υπηρχε μια συλλογικη συμβαση εργασιας όπως οριζει η νομοθεσια.

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΑΜΠΕΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΘΙΓΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ


    Αν χρειαστει θα σχολιασω μονο σε σοβαρο επιπεδο και αντικειμενικα και όχι σε σχολια τυπου αλλα ντ αλλων.

    ευχαριστω εργαζομενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Η αλήθεια λάμπει και θίγει τα ΔΙΚΑ σας συμφέροντα .

    Εγω δεν βλέπω πουθενά 1.100
    Εγώ βλέπω φύλακες και καθαρίστριες με 1.400 καθαρά.

    Τώρα εσύ δείξε κάποιο πίνακα ΣΣΕ που να προβλέπει 1.800 μικτά σε φύλακα / καθαρίστρια και μετά έλα να μου πεις για μισθολόγιο . Για να μην πιάσουμε τους ΔΕ υπαλλήλους γραφείου που έχει μεγάλο γλέντι η υπόθεση .

    Δεν έχετε ΙΔΕΑ πως ειναι ο κόσμος χωρίς βόλεμα .

    Να κλείσουν το γρηγορότερο όλα αυτά τα όργια σπατάλης που τα χρυσοπληρώνουμε , κι ας μείνουν άνεργοι τα νούμερα αυτα που έτρωγαν στην υγειά μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Για να λάμψει η αλήθεια μπορούμε να ξέρουμε τι επιδόματα παίρνουν οι ΔΕ Υπάλληλοι Γραφείου που αναφέρονται στην λίσυα , για να καθαρίζουν 1.500 *καθαρά* το μήνα ? :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Προς εργαζομενος. - 27 Μαρτίου 2011 1:12 π.μ.

    Αν όντως είσαι στην παραπάνω λίστα με τους 33 , τότε προκύπτει και άλλο σκάνδαλο: Υπογράφετε οτι παίρνετε 1.400 - 1.600 αλλά τσεπώνετε 1.100 !!

    Να πάτε αύριο στον Επόπτη να καταγγείλετε την εργασιακή εκμετάλλευση ... σας πίνουνε το αίμα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Δημοτικη σχολη μπαλετου Λαρισας: Αυτοι οι 400 γονείς δεν πληρώνουν τίποτα ? εμείς τα βάζουμε ?

    τι ακούμε ... ένα ένα βγαίνουν τα μαργαριτάρια σήμερα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Με μια στοιχειωδη μορφωση θα καταλαβαινες πως μιλαω για τα 20 χρονια που ειμασταν στη ΔΕΤΠΟΛ και φτασαμε τα 1100 ευρω (παιρναμε = παρελθον)...
    ειναι ολοφανερο πως δεν ξερεις τι γινετε στην αγορα εργασιας και στις συλλογικες συμβασεις !!!! οποτε θα σου προτεινα να μην το παιζεις ξερολας.
    φαινετε ο πανικο σου 3 σχολια σε 25 λεπτα !!!
    σημ. εμεις πληρωνομαστε...εσυ τσεπωνεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. http://www.omed.gr/el/index.php?module=mysse&action=downloadFile&myid=3919

    ειναι το pdf των υπαλληλων γραφειου

    με 20 χρονια και εαν και τα 20 ειχες την ιδια ειδικοτητα , και εισαι ΔΕ εισαι καπου στα 1.150 μικτα (εγγαμος) .

    Πως γινεται τωρα ο τελευταιος ΔΕ υπαλληλος εκει μεσα να καθαρίζει 1.900 ** και να εχετε το θρασος να μας κοριδευετε κιολας **, μονο εσεις μπορειτε να το κανετε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Προφανώς δουλεύετε με ΣΣΕ υπαλλήλων Τζανακούλη , οι οποίες κερδήθηκαν με αγώνες και προσπάθειες !!

    20 χρόνια ΔΕΤΠΟΛ ? τι λε βρε θηριο ... εσυ μπηκες μαθητούδι ? δεν υπήρχε αλλος εμπειρότερος και προτίμησαν εσένα ?

    ΘΡΑΣΟΣ - ΘΡΑΣΟΣ - ΘΡΑΣΟΣ από πανταχου βολεμένων ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Δεν έχετε καταλάβει ότι ο Ντινάρας σας πάει για κλείσιμο.

    Και καλά εσείς δεν το καταλαβαίνετε, εκείνοι οι ΑΡΧΙδημοσιογράφαροι, Βασίλης, Κωνσταντίνα, Ειρήνη, αλλά και εκείνη η Νίνα που γράφει παραπάνω δεν το κατάλαβαν???

    Αλλά πιστεύουν ότι κάπου θα τους βολέψει αν δεν του κάνουν "καυτές" ερωτήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Το θέμα με τις ΣΣΕ και τα 'νόμιμα' και τα 'προβλεπόμενα' βλέπω το κάναμε γαργάρα ? .

    Τελικά είδες που είναι 'ολοφάνερο' οτί μετά από 20 χρόνια βόλεμα εσείς δεν ξέρετε τι σας γίνεται στην αγορά εργασίας ...

    Το άθλιο της υπόθεσης δεν ειναι το 20ετές βόλεμα , αλλά το οτί νομίζετε οτί αυτα που τσεπώνετε ειναι τα ελάχιστα προβλεπόμενα που κερδίθηκαν με τον ιδρώτα σας (μιας και ο κόσμος εξω ιδρώνει όπως ιδρώνετε)

    Oυστ ρε θρασύδειλοι στο δρόμο εξω μείνετε να ψάξετε να δείτε τι ψαρια πιάνετε , να ζήσετε εστω και 1 μέρα οπως ζει ο αλλος ο κοσμακις ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. http://www.omed.gr/el/index.php?module=mysse&action=downloadFile&myid=3919

    Βλέπω οτί με 1.028 βασικό μισθό τα επιδόματά σου αγγίζουν το 90% του βασικού σου .

    Τι κι αν έγινε ο Καλλικράτης ... η καφρίλα παραμένει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Η δεν θελετε να καταλαβετε η κατι αλλο συμβαινει.Οσο για το μπαλετο οι γονεις πληρωνουν.Ρωτηστε να μαθετε δεν ειναι δυσκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Βοηθησέ μας να καταλάβουμε ...

    Οσο για το μπαλέτο ναι το ξέρω ... αλλα όσα και να δίνουν οι δύστυχοι γονείς πάλι μένουν πολλά κερατιάτικα υπόλοιπο που πρέπει να πληρώσουμε ΕΜΕΙΣ .

    Μ' αρέσει η ροη της κουβέντας ... πρώτα περι ιδρωτα και ΣΣΕ , μετα οτι ντε και καλα πρεπει να γραφει καποιος Ντινος ή βοηθοί του ... και τελικά η υστατη σωτηρια ... το μπαλέτο ... lol !!!!

    ** Ντα'ξ γαργάρα οι αποδοχές ? ** αστα τα μπαλέτα !!!

    Να δεις που η επομενη απαντηση θα ναι ... για τον Ντινο !!!

    Αν παντως αυτος το ανεβασε να ναι καλα ο ανθρωπος ... οχι οτι θα αλλαξει κατι σ αυτη την κ_λοπολη μετά την δημοσίευση , αλλά τουλάχιστον γελάσαμε πολύ αυτό το 3μερο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Βρε ΔΕΤΠΟΛίτες είναι καλύτερα να 'μασάτε' παρά να μιλάτε , δε βλέπετε που όσο μιλάτε τόσο εκτίθεστε ; αμα δεν σας έπνιγε το αίσθημα του δικαίου (!!) να απαντήσετε όλα τα σχόλια δε θα ήταν παραπάνω από 20 . Και αυτή η εμμονή σας σε κάθε σχόλιο να απαντάτε για κάποιο Ντίνο σας γελοιοποιεί πραγματικά . Απαντήστε στο θέμα και οχι σε κατινιές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Παμε παλι απο την αρχη.
    ΔΕΤΠΟΛ ΝΠΙΔ μεχρι 1-9-10. Μετα οι εργαζομενοι γινονται δημοτικοι υπαλληλοι. Αμοιβονται οπως οι εργαζομενοι στο δημο. Δεν εφτιαξα εγω τον Καλλικρατη. Ρωτηστε τους συνδικαλιστες ολων των παραταξεων αν υπαρχει κατι παρανομο.Δεν υπαρχει. Οσο για τους δημοσιογραφους τι να ελεγαν δεν τα θελουμε τα λεφτα γιατι ειναι πολλα 2.000 θα μας γραψουν τα blogs. Εσυ θα το εκανες. Δεν ανακαλυψες τη Λιστα του Σιντλερ. Εχω δουλεψει και στον ιδιωτικο τομεα. Να σου πω πως αν κλεισει το Δ.Ρ. οιεργαζομενοι θα δουλεψουν στο δημο. Σε συμφερει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανάσταση ... Μετά από 68 σχόλια αυτή ειναι και μία 'προσγειωμένη' απάντηση (με εξαίρεση βέβαια το τέλος τι συμφέρει σε μας !) .

    Αρα επιλεχθηκατε οπως επιλεχθηκατε πριν απο χρονια και γινατε δημοτικοι υπαλληλοι χωρις ΑΣΕΠ .

    Αρα το 'καλημερα' σας στον δημο ειναι τα 1.400 καθαρά .

    Αρα ΣΤΡΟΣ ΚΑΝΝΝΝΝΝ που εισαι ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. δημαρχαρα κατσε αλλα 12 χρονια,βολεψε οσους και οποιους γουσταρεις και ασε τα κοροιδα να χτυπιουντε σαν τα χταποδια απο το ζορι!!!!!

    οσοι το παιζετε και καλα για το καλο της λαρισας και της πατριδας προφανως δεν μπορεσατε να βολευτειτε πουθενα και σας κακοφαινεται εεε????

    αραξτε τωρα και αφηστε ησυχους αφτους που βολευτηκαν.μην θελετε ολοι ξαφνικα να το παιξετε ρομπεν των δασων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. συγνωμη για καποια ορθογραφικα αλλα κολλαει το πληκτρολογιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Μήπως είδατε πουθενά τον Ραούλη???

    Γιατί δεν βγαίνει στο blog του να υπερασπιστεί το Ράδιο που του δίνει να φάει και τους συναδέρφους του?

    Έχει άλλες δουλειές εκτός Λάρισας?

    Πάντως αν τον δείτε πείτε του ότι τον αναζητούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Δεν είδα να γράφετε κάτι για τις συμβάσεις του Θεσσαλικού Θεάτρου! Κι εκεί παίρνουν τρελά λεφτά οι βολεμένοι. Αντε να το κλείσουμε κι αυτό επειδή εξυπηρετεί κάποιον Ντίνο. Ή καλύτερα να το αναλάβετε εσείς που είστε ομορφόπαιδα, να το πάτε καλύτερα απ' τους υπαλλήλους που το στήριξαν τόσα χρόνια. Αντι να βρείτε καμιά αληθινή δουλειά, κανιβαλίζετε ανθρώπους που δουλεύουν. Αν περιμέναμε από 'σας να αποκαταστήσετε τη διαφάνεια, τότε σίγουρα θα την είχαμε βουλιάξει τη βάρκα μια ώρα αρχίτερα.
    (Κύριε διαχειριστά, επίζω τώρα να το ανεβάσετε το post. Εκτός αν είστε κι εσείς της ίδιας αντίληψης για τη δημοκρατία και την ελευθερία του λόγου, όσο οι πολυγραφέστατοι σχολιαστές σας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Δεν καταλάβατε καλά:
    βάλε ρε blogger πάλι το ΦΕΚ να τα ξαναδούμε.

    Όλοι αυτοί μεταφέρθηκαν στο δήμο Λάρισας! Δεν ανήκουν πλέον στη ΔΕΤΠΟΛ που καταργήθηκε.

    Ένας (1) δημοσιογράφος πάει στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Λαρισαίων, και τρείς (3) στον Δήμο Λαρισαίων, όλοι σε θέσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου. Ξυπνήστε ρε, μια ζωή θα τους πληρώνουμε.

    ΦΕΚ: "...Τη σύσταση τριάντα τριών (33) προσωρινών προσωποπαγών θέσεων Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, στο Δήμο Λαρισαίων και στα Νομικά πρόσωπα αυτού και τη μεταφορά σ’ αυτές υπαλλήλων της Δημοτικής Επιχείρησης Τουρισμού Πολιτισμού Λάρισας (ΔΕΤΠΟΛ), βάσει του Ν. 3463/06 (Δ.Κ.Κ.), ως εξής..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Σας θυμίζει κάτι???

    http://www.paron.gr/v3/new.php?id=64821&colid=&catid=28&dt=2011-03-06%200:0:0&page=2&mode=1

    Δήμος Αθηναίων 9,84:
    "ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ"
    με ακροαματικότητα κάτω του... 1%!

    Αλήθεια τί ακροαματικότητα έχει ο 9,36 στο Δήμο Λαρισαίων???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Το φοβερό πρόγραμμα του δημοτικού ραδιοφώνου και οι ώρες απασχόλησής τους:

    Από τις νέες εγκαταστάσεις της, επί της Γεωργιάδου (παλιά σφαγεία), εκπέμπει πλέον η Δημοτική Ραδιοφωνία Λάρισας (ΔΗΡΑΛ).
    Το δημοτικό ραδιόφωνο βγαίνει στον αέρα:
    με το ενημερωτικό πρόγραμμα με τις Κων/να Καρυδάκη, Νίκη Ζαφειροπούλου («Πάρτο αλλιώς», 7.30 – 9.30),
    Δέσποινα Θεοδώρου (09.00 – 10.00),
    Ειρήνη Παπακαλούση (10.00 - 11.00)
    και κλείνει το ζωντανό πρόγραμμα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 14.00.

    Το ενημερωτικό πρόγραμμα του δημοτικού ραδιοφώνου αρχίζει με τοπική ενημέρωση με τις Νίκη Ζαφειροπούλου και Κωνσταντίνα Καρυδάκη με την εκπομπή «Πάρτο αλλιώς», καθημερινά 07.30 – 09.00,
    ακολουθεί η Δέσποινα Θεοδώρου με επικαιρότητα και κυρίως θέματα των ΟΤΑ (09.00 – 10.00),
    τη ραδιοφωνική σκυτάλη παραλαμβάνει η Ειρήνη Παπακαλούση με τοπική ενημέρωση,
    ακολουθεί ένα δίωρο με επιλεγμένη μουσική (11.00 - 13.00)
    και η παρέα με τον Πάνο Καραΐσκο (13.00 - 14.00).

    Η πρωινή ζώνη ολοκληρώνεται με το ημίωρο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ημέρας (14.00 – 14.30).

    Οι απογευματινές ζώνες του σταθμού με παραγωγές για τον κινηματογράφο, το σινεμά, τον αθλητισμό κ.α. θα βγουν στον αέρα μετά από δύο περίπου εβδομάδες.

    http://www.larissanet.gr/el/issue2/media/3890/%CE%9E%CE%B1%CE%BD%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%94%CE%97%CE%A1%CE%91%CE%9B.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. 27 Μαρτίου 2011 1:55 μ.μ. -> ειναι ακριβως οπως τα λες , εξαλλου μας βοηθησε να το καταλαβουμε και ο 'εργαζομενος'

    Το τι ειναι 'νομιμο' ειναι προφανες αλλα σπαει ... καρύδια ... Και 4.000 να παιρνανε καθαρα , αμα δημοσιεύονταν στον ΦΕΚ νόμιμο θα ταν (θα βαζαν καμια 40ρια επιδοματα και θα βγαινε) . Θρασύδειλοι τζούφιοι που τους ταιζουμε κανοντας το σκατο μας παξιμαδι , και μας πουλαν τρέλα περί νομιμότητας και ιδρώτα τους και αγώνων τους .

    ΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤ .

    (και μη ξαναρχισετε για τον Ντινο παλι ... μας τα κανατε να !!!, αλλο τροπάριο δεν έχετε ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. οι περισσοτεροι απ' αυτους είναι παντρεμενοι με παιδιά. φανταστείτε να διαβάσουν τα παιδιά τους ότι οι γονεις τους είναι γλύφτες κλέφτες άχρηστοι χαραμοφάηδες, πως θα φύγουν νύχτα κι ό,τι άλλο γραψατε. αλλα τι τους νοιάζει. με τα 1500 και τα 2000 ευρω θα διαγουν βιο πολυτελη. μπουζουκια αυτοκινητα ακριβα ρουχα κλπ. θα ζουν σε βίλες θαχουν εξοχικα κλπ. τα παιδια τους θα πηγαίνουν σε ιδιωτικά σχολεία. εντωμεταξυ αυτά τα λεφτά τα παιρνουν μολις 5 μηνες γιατί τα προηγουμενα 20 χρόνια... η μεταφορά στις νέες... συγχρονες εγκαταστασεις εγινε δια μαγείας. κανενας δεν κουβαλησε τιποτα ουτε καθάρισε ουτε βουτήχτηκε στο ποντικοκούραδο μεχρι το στομα. καλα για το τεχνικό μερος ουτε λογος. εμειναν 7 ολων των ειδικοτητων για να βγαζουν προγραμμα φοβερο από τις 7.30 μεχρι τις 2.30.δια μαγειας κι αυτό. γιατί είναι ευκολο. σιγα τώρα μια ώρα εκπομπη κι ενα δελτιο όλα ετοιμα. και τα δημοτικα και περιφερειακά τώρα, πριν λίγο καιρό νομαρχιακά συμβουλια μεχρι τις 10 και 11 τη νύχτα και οι συνεντευξεις τυπου όποια ωρα ναναι και τα ρεπορταζ. και το μονταζ. και το γραψιμο, το διαβασμα. και οι βαρδιες τα σ/κ και οι εκπομπές και καλυψεις το απογευμα. και τι είναι να βαζεις μουσική. σιγά τη δουλειά . ή να ανοιγεις το μικροφωνο. ποσο ευκολο ειναι να κατηγορείς, να λασπώνεις υπολήψεις, να γκρεμιζεις ζωές. μα τίποτα καλό δεν εκαναν 20 ολοκληρα χρονια; κι εχει στηθεί λαϊκο δικαστηριο λες κι αυτοί έφεραν το ΔΝΤ αυτοί έριξαν στην ανεργία τόσο κοσμο, έβαλαν λουκετα στα μαγαζια, αύξησαν τα διόδια, τη βενζίνη, τα είδη πρωτης αναγκης κλπ. φταινε για το βατοπαιδι, τη σιμενς τα ομολογα.... δεν ασχολήθηκαν με το μειζον θεμα των δικηγόρων. ελατε τωρα. προς τι τοσο μισος και αλληλοσπαραγμος. ετσι κι αλλιως ο γιωργάκης φέρνει νεο μισθολόγιο. όλοι στο χιλιάρικο. και μετά θα μπουν κι άλλα λουκέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. "Οταν σκάει κάποιο σκάνδαλο με μισθούς βολεμένων το κλασικό αντ-επιχείρημά τους είναι γιατι δε κοιτάμε τους άλλους βολεμένους . "

    Επαναλαμβάνεστε κουραστικά ...
    Εσύ πιο "νούμερο" από τα 33 είσαι ? Γιατί μάλλον θα σαι από τα "μεγάλα" νούμερα . Πάντως απ ότι βλέπω οι κόποι σας έπιασαν τόπο ... άξιο το ρίσκο σας .

    Λουκέτα δεν θα μπουν άμα σας απολύσουμε ... Λουκέτα ήδη μπαίνουν για να μπορέσουμε να βγάλουμε και τα δημοτικα τέλη και φόρους για να ταϊσουμε του παχυλότατους αργόμισθους μισθούς σας . Χαμπάρι δε παίρνετε σε άλλο κόσμο ζείτε γι αυτό οφείλουμε να σας το υπενθυμίζουμε . Προφανώς δεν περπατάτε ουτε στο κέντρο της πόλης , αλλού πάτε για τα ψώνια σας ...

    Το ΔΝΤ εμείς το φωνάξαμε αφού ουσιαστικά δεν κάναμε τίποτα . Κοίτα ακόμα και το παρών ... 1.400 σε φύλακες και καθαρίστριες είναι το minimum ... και θρασείς παχιές δικαιολογίες από τους βολεμένους .

    Τα παιδιά μη τα βάζετε στο στόμα σας , έχουν ήδη καταλάβει πάρα πολλά για το πόσο σκατο-φάρα ήταν η προηγούμενη γενιά . Το ξέρουμε και εμείς αλλά μας πειράζει που το ακούμε !.

    Και μην μας απειλείτε οτί δεν θα υπάρχετε γιατί ούτως ή άλλως αυτό θα γίνει !!. Τελειώσαν τα φράγκα μάγκες με χαρούπια θα πληρώνεστε σε κανα-δυο μηνες . Μας ξεζουμίσατε πρώτα και τώρα παραπονιέστε οτί το καλαμάκι δεν έχει χυμό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Τελικά το ξεκαθαρίσαμε ότι δουλεύουν οι δημοσιογράφοι εκε'ι απο μία περίπου ώρα ο καθένας και παίρνουν 2.5οο καθαρά στο χέρι?
    Εάν όχι να σας πούμε και άλλα για να τελειώνουμε πια.
    Όσο για μένα καλά κάνουν και τα παίπνουν αφού τους τα δίνουν. ΌΜΩς ΝΑ ΚΑΤΒΆΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΟΜΙΛΟΥΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏΝΤΑς ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΘΕΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗ ΘΕΑ ΤΥΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Αν κάποιοι κατάφεραν να παίρνουν αυτά τα χρήματα καλά έκαναν. Οι περισσότεροι με όσα γράφετε δείχνετε το επίπεδό σας, (επειδή δεν έχετε εσείς κατσίκα, τότε να ψοφήσει και η κατσίκα του γείτονα!). Ωραία λογική!! Μπράβο.
    Η δημοσιογραφία στην πόλη της Λάρισας νοσεί και δυστυχώς αργοπεθαίνει, εξαιτίας κάποιων που θέλησαν να λέγονται «επιχειρηματίες». Ας γελάσω. Υπάρχουν δημοσιογράφοι, τεχνικοί και φωτογράφοι αυτή τη στιγμή που ποτέ δεν πήραν ολόκληρο το μισθό τους, που πάντα πληρώνονται με έναντι. Που αυτά τα έναντι μπορεί να αγγίζουν τα 400 ευρώ το μήνα αλλά και τα 100 και 50 ευρώ την εβδομάδα και αν θέλει το αφεντικό να τα δώσει. Που έχουν παιδιά και δεν έχουν να πάρουν το γάλα τους, που παίρνουν δανικά για να τα πάνε στον γιατρό, που οι ίδιοι προκειμένου να έχουν μια δουλειά που έχουν φτύσει αίμα στην κυριολεξία γι’ αυτή συμβιβάζονται και είναι ανασφάλιστοι. Που οι εργοδότες, τους κολλούν εν αγνοία τους τα πιο φθηνά ένσημα και μετά δεν έχουν δικαίωμα ούτε στο επίδομα ανεργίας. Που ποτέ δεν πληρώθηκαν τις Κυριακές που δούλεψαν, που έκαναν Χριστούγεννα χωρίς να πάρουν δώρο, χωρίς να πάρουν μισθό. Έτυχαν γιορτές που πήραν το τραγικό ποσό των 50 ευρώ την ίδια ώρα που οι εργοδότες τους έκαναν διακοπές στο εξωτερικό, κυκλοφορούν με ακριβά αυτοκίνητα και στέλνουν τα παιδιά τους εκδρομή στο Παρίσι. Που είναι αναγκασμένοι να κόβουν δελτία παροχής υπηρεσιών. Που μοχθούν γιατί πραγματικά γουστάρουν και λατρεύουν τη δουλειά που κάνουν. Που θέλουν να δημοσιογραφούν. Που καθημερινά δουλεύουν 10 – 12 ώρες την ημέρα ανεξάρτητα αν προβλέπονται οι 8. Που δεν μπορούν να βρουν το δίκιο τους πουθενά. Ακόμα και στην επιθεώρηση εργασίας και στα δικαστήρια που εκδικάζουν τις υποθέσεις τους μετά από αρκετό καιρό. Χρήματα δεν υπάρχουν ποιος θα πληρώσει τους δικηγόρους. Και μη μου πείτε για τις Ενώσεις, για τους συνδικαλιστές γιατί αν τόσα χρόνια γίνονταν σωστά η δουλειά δε θα φτάναμε εδώ που φτάσαμε. Που ακόμα και όταν αποφασίζουν να φύγουν από μια εφημερίδα ποτέ δεν παίρνουν αυτά που τους χρωστούν. Γίνονται ζητιάνοι των δεδουλευμένων τους!!
    Είτε μας αρέσει είτε όχι οι μόνοι που πληρώνονται κανονικά (ακόμα) είναι οι εργαζόμενοι στην Ελευθερία. Οι υπόλοιποι είναι χειρότερα και από σκλάβοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Κλασικά επαναλαμβανόμενα επιχειρήματα βολεμένων .

    Δε με νοιάζει τι κάνει η δικιά σου κατσίκα αρκεί να βοσκάει μακρυά ... το κακό είναι οτί έτρωγε και τρώει το δικό μου χορτάρι , η δικιά μου κατσίκα ψόφησε εδώ και 2 χρόνια και η δικιά σου έχει γίνει 150 κιλά νομιμότατα . Το δικό μου χορτάρι βαφτήστηκε δικό σου , ήρθες ζήτουλας από το πουθενα και κονομάς τα 3πλάσια από τους άξιους ανταγωνιστές σου που νομιμα παίρνουν έξω στην αρένα και κρίνονται καθημερινά ... εεεε κάτω από αυτές τις συνθήκες ναι ... να ψοφήσει και η δικιά σου ρε παλικάρι , έχουν γίνει οι κοιλιές σας και τα προγούλια σας χειρότερα του Αι Βασίλη από την μάσα .

    Δεν συγκρίνουμε τα κακώς κείμενα που όντως γίνεται στην arena του ιδιωτικού στοίβου .

    Εξετάζουμε οτί έχετε βαφτίσει 'νόμιμο' να φουσκώνετε τους ήδη παχουλούς μισθούς με καμιά 10ριά επιδόματα για να διπλασιάζετε νόμιμα τους μισθουλάκους σας , μετά από τις νόμιμες προσλήψεις σας ...

    ** Δηλαδή η νομιμότητα της καφρίλας είναι αυτό που μας εκνευρίζει παρά η παρανομία της ! **

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Δεν είναι έτσι. βλέπεις τη μια πλευρά του λόφου. Για τη διαπλοκή της Ελευθερίας δεν λες κουβέντα. Αποσιωπάς το ρόλο της στο σύστημα που καταδίκασε ιστορικά τη Λάρισα στα χέρια του κάθε Τζανακούλη.
    Άλλο δημοσιογραφία, άλλο λεφτά, άλλο λαφυραγωγία. Δεν γνωρίζεις τίποτα για το φόνο, απλώς είσαι υπάλληλος της καρέκλας και τίποτα άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Αυτα τα επιχειρήματα σας τα χουν μοιράσει με φειγ βολαν ? Γιατί από τον τελευταίο ΟΣΕτζή μέχρι τον 1ο εφοριακό τις ίδιες π@π@ριες ακούμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Κύριοι ξεκαθάρισε η υπόθεση με τα φράγκα ?
    Ναι ή ου?
    Οι διαπλοκές είναι άλλο θέμα και ευχαρίστως με κάποι ο έγγραφο ή ΦΕΚ να ξαναρχίσουμε τη συζήτηση και να το σκίσουμε το θέμα.
    Πάντως να παρατηρήσω ότι το θέμα που θέσατε με τους δημοσιγράφους πολυτελείας του Δημ. Ραδιοφώνου έκανε ρεκόρ σχολίων ή μηπως κάνω λάθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Μεγάλη συζήτηση έχει ανάψει πάλι στο διαδίκτυο για την αγωγή που κατέθεσαν οι σχολιαστές του Mega εναντίον του μπλογκ Fimotro. Το βασικό επιχείρημα των περισσότερων είναι ότι τα καθεστωτικά μέσα επιτίθενται στους μπλόγκερ επειδή ζηλεύουν την δύναμή τους. (Zηλεύει το Mega την δύναμη του Fimotro!; Και ο κ. Γιάννης Παπαγιάννης ενσαρκώνει το πρότυπο του μπλόγκερ, όπως π.χ. ο Oldboy και ο vita moderna;).

    Διαφωνώ με την αγωγή του Mega. Η περιφρόνηση και η καταδίκη στην τρίτη εθνική αυτού του είδους "δημοσιογραφίας" που ανάγεται στο Τroktiko, θα ήταν αρκετή. Αλλά ούτε θα υπερασπιστώ το δικαίωμα των χυδαίων να χυδαιολογούν. Ας το κάνει ο Μποντριγιάρ.

    Η αποψή μου είναι ίδια κι απαράλαχτη σαν αυτή που έγραψα σε ανύποπτο χρόνο.

    Τα νύχια της κότας

    Οι συκοφαντίες των ανώνυμων μπλόγκερ δεν έχουν σχέση με την ελευθερία της γνώμης

    First things first: απεχθάνομαι τους μπάτσους και τα δικαστήρια. Και το έχω αποδείξει. Γιατί αν δεν, σήμερα θα είχα κάνει περιουσία από τις αγωγές που θα είχα κερδίσει. Έχουν γράψει για μένα χυδαιότητες και συκοφαντίες, δίχως πάτο. Όμως δεν μπορώ να συνταχθώ με τις κλαψομαρίες που εγέρθησαν και σφαδάζουν για τη φίμωση της μπλογκόσφαιρας. Μεταξύ τους, αρκετοί είναι εκείνοι που θρηνούν για τη φίμωση της αλητείας τους. Τους πειράζει που ξαφνικά συνειδητοποιούν ότι, όταν το λαλάς, πρέπει να είσαι έτοιμος και να πληρώσεις.

    Εξηγούμαι: Δεν είδα κανέναν μπλόγκερ να διαρρηγνύει τα ιμάτιά του για τις δεκάδες αγωγές που υποβάλλονται εναντίον όσων γράφονται στις εφημερίδες. Δεν είναι φίμωση της ελευθερίας του λόγου αυτή, ή είναι μια φίμωση που τη συνηθίσαμε; Ή μήπως τα μπλογκς πρέπει να είναι πιο ελεύθερα από τις εφημερίδες γιατί μπορείς να ποστάρεις την ώρα που αυνανίζεσαι- οπότε έχεις ελαφρυντικά;


    Όλος αυτός ο χαζός καβγάς για φίμωση της μπλογκόσφαιρας γίνεται για το πάπλωμα. Για να μπορούμε να τσακίζουμε ανωνύμως όποιον θέλουμε. Για να μπορούμε να βγάζουμε τα απωθημένα μας εναντίον όποιου μας αποκλείει από τον κόσμο του. Για να γινόμαστε τραμπούκοι, αγεληδόν και ανερυθρίαστα- δίχως να πληρώνουμε τα σπασμένα.

    Λυπάμαι, διαφωνώ. Όταν σπας κάτι, πρέπει να σηκώνεις τα κομμάτια του. Εγώ, τα δικά μου τα σήκωσα. Θέλω να μπορώ να ζητήσω τα ρέστα από όσους σπάνε και τα δικά μου. Δυνάμει. Έστω. Όταν τα ένστικτα των ανθρώπων μου δείχνουν τα δόντια τους, αν εγώ δεν θέλω να χρησιμοποιήσω τα δικά μου, περισσότερο από ποτέ χρειάζομαι νόμους για να επιβιώσω.

    Όχι ότι δεν έχω δόντια. Αλλά θέλω να τα χρησιμοποιώ με τρόπο εξυπνότερο.

    Γιατί, εν τέλει, οι συκοφάντες (και του δικτύου και των εντύπων -πρόσωπα που συχνότατα ταυτίζονται) είναι άνθρωποι πικροί, που δρουν πικρά, για πικρές απολαύσεις.

    (δημοσιεύτηκε στα πρώτα τεύχη της LifO, στην αυγή της μπλογκόσφαιρας).

    Κείμενο του Στάθη Τσαγκαρουσιάνου από τη Lifo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Προς "ανώνυμο - εξεγερμένο" συκοφάντη:
    Επειδή από τα γραφόμενα καταλαβαίνω ότι επιμένεις μονίμως στα ίδια και τα ίδια, βρίζοντας και θίγοντας με μένος ανθρώπους που καλά καλά δεν ξέρεις. Επειδή με ανοησίες και ψευτιές λαικίζεις με τον χειροτερο τρόπο που έχω ποτέ διαβάσει. Επειδή, υποτίθεται, καταγγέλεις ως άχρηστους, γλύφτες και γω δεν ξέρω τι άλλο, κάποιους που προσλήφθηκαν το '89 ή το '90 ή το 92 στο Δημοτικό Ραδιόφωνο και ρωτάς να μάθεις πως έγιναν οι προσλήψεις. Επειδή Βαγγέλη, Κώστα, Νίκο ή Ελένη (παραπάνω δεν είστε), συμπεριφέρεστε σαν κοινοί συκοφάντες. Επειδή βαρέθηκα τον φασισμό του ανώνυμου. Επειδή γράφεις τη μία για κατσίκες, την άλλη για επιδόματα, την τρίτη για υποθετικές αμοιβές. Επειδή εμφανίζεσαι ως ο αγωνιστής του ιδιωτικού χώρου και ο μέγας δημοσιογράφος ("φοβερές" εκπομπές κάνεις αγόρι μου). Επειδή οι άλλοι δεν σπούδασαν δημοσιογραφία (βλέπεις όλοι οι δημοσιογράφοι έχουν πτυχία δημοσιογραφίας!!!), ενώ εσύ προφανώς έχεις master. Επειδή αυτοί παίρνουν 2000 ευρώ και εσύ τα παίρνεις από παντού.
    Για 2000 "επειδή" σου κάνω δημόσια μια πρόταση.
    Αν έχεις καρύδια υπερασπίσου επώνυμα τις αιτιάσεις σου. Αν όντως νοιώθεις θιγμένος προσέφυγε δημόσια και επώνυμα εναντίων όλων των υποτιθέμενων αδικιών. Αν είσαι βέβαιος για όλα αυτά που έγραψες για τα ονόματα που έγραψες, πες τα δημόσια. Τότε θα έχουν ενδιαφέρον αυτά που εγώ θα σου αποκαλύψω, επίσης επώνυμα. Στην αντίθετη περίπτωση εκτός από άθλιος (οι) συκοφάντες είσαι ή είστε και άθλια υποκείμενα.
    Για να θυμάσαι την πρόταση μου κράτα το ψευδώνυμο μου, μέχρι να γράψεις επώνυμα:
    Βαγγέλη, Νίκο, Κώστα, Ελένη σας φιλώ.
    Mitsaras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Κυριες & κυριοι λαθος οσοι απαντατε εδω...
    αυτος ο "πολυπροσωπος" που ανεβασε το θεμα απανταει με διαφορετικα ονοματα θελωντας να δειχνει οτι συμμετεχουν πολλοι χρηστες εδω !!!!
    Τρεις εκδοχες βλεπω

    1) να δειξει πως εχει το blog θεαματικοτητα (μηπως παρει καποια διαφημισουλα) για να ζησει...ή

    2)χρηζει αμμεσης ψυχιατρκης βοηθειας (προτεινω να μαζεψουμε χρηματα να τον καλυψουμε την αγωγη) ή

    3)να κανει ενα servise στη λογικη του και στο μισος του για τους εργαζομενους της χωρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Για τη συχνότητα τελικά γίνεται η φασαρία; Ο ανενεργός νόμος για τις ραδιοφωνικές συχνότητες προβλέπει στο Ν. Λάρισας 7 άδειες. Το μόνο ραδιόφωνο που πληρεί τις προυποθέσεις που βάζει ο νόμος είναι το Δημοτικό. Υπάρχει άραγε άλλο ραδιόφωνο που αμοίβει τους εργαζόμενους με βάση τις συλλογικές τους συμβάσεις; Αν καθαρίσει το Δημοτικό, ανοίγει ο δρόμος για άλλα ραδιόφωνα. Η συχνότητα σε αυτή την περίπτωση είναι χρυσάφι! Γιατί με 7 συχνότητες η πίτα της διαφήμισης θα μοιράζεται δια 7 και όχι διά 35 όπως συμβαίνει σήμερα. Και με καθαρές αποδείξεις και όχι μαύρες συμφωνίες κάτω από το τραπέζι! Για αυτό σας λέω η συχνότητα είναι το θέμα. Τάχατε ενοχλήθηκαν από μισθούς και επαναστάτησαν! Για σκέψου: Ο Γιουρμετάκης και ο Βουλάγκας δουλεύουν σε ανταγωνιστικό μέσο! Ο Τόλης έχει και αυτός ραδιόφωνο! Το Δημοτικό τους χαλάει τη δουλειά γιατί αυτό θα πρέπει να κλείσει! Οπότε: λάσπη στον ανεμιστήρα και όποιον πάρει ο χάρος! Γι' αυτό ενοχλούνται για τις συλλογικές συμβάσεις. Γι' αυτό λένε μακακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Εφ΄όσον οι εργαζόμενοι του Δημοτικού Ραδιοφώνου μετατάχθηκαν (ενώ ακόμη δεν μάθαμε ΠΩΣ "προσλήφθηκαν"...) από τη Δημοτική Επιχείρηση σε ΝΠΔΔ (πολιτιστικός οργανισμός, δήμος Λαρισαίων, κλπ) βάσει ποιάς διατάξεως και ποιού νόμου ένας υπάλλληλος ΔΕ (δευρεροβάθμιας εκπσ/σης) τύπου Κας Καρυδάκη, ή Κας Θεοδώρου (αλήθεια αυτή έχει τελειώσει Λύκειο;..) αμείβεται με μισθό επίκουρου καθηγητή πανεπιστημίου (39.500 ευρώ το χρόνο); Αν νομίζεις ίτι θα μας τρελλάνεις κύριε Τζανακούλη είσαι βαθιά νυχτωμένος, πολύ βαθιά...

    Και να ξέρεις κι εσείς και οι Διευθυντές σου στο Δήμο που εγκρίνουν τέτοιες ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ μισθοδοσίες ότι σύντομα δεν θα σας ξεπλένει ούτε ο Πηνειός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. μωρε τι λέτε; τι παράνομες μισθοδοσιες; τι στελεχος της ΚΝΕ; τι εχουμε διαγραφει από την Ενωση Συντακτων;
    η ΔΕΤΠΟΛ διαλυθηκε με νομο ΠΑΣΟΚ και οι υπάλληλοι μετατάχθηκαν στο Δημο ή σε ΝΠΔΔ. όλων οι μισθοί αυξηθηκαν, των δημοσιογραφων σχεδον διπλασιάστηκαν. αυτο δεν το αποφασισε ο Τζανακούλης. αν ηταν θα μας ταδινε και πριν. αυτή είναι η ΣΣΕ των δημοσιογραφων στους ΟΤΑ. και μεις το είδαμε και δεν το πιστευαμε. τα παραπονα σε Ραγκουση και Παπακωνσταντινου.
    Ζητάτε πιστοποιητικό φρονηματων; υπήρξα μελος και όχι στέλεχος της ΚΝΕ πριν απο 24 χρονια(!) ως φοιτητρια στο ΤΕΙ Λαρισας για μερικους μηνες. Εκτοτε κανενα κόμμα δε με... διεκδικεί ως μέλος ή στέλεχός του.
    έπρεπε να εχουμε διαγραφεί από την Ενωση γιατί υπάρχει ασυμβιβαστο. τι λέτε ωρέ; στο δήμο μεταταχθήκαμε ως δημοσιογραφοι και ως δημοσιογραφοι εργαζομαστε. και ο Ζαχαριάς στο ΤΕΕ δημοσιογραφικές υπηρεσίες προσφέρει. σπούδασε μηχανικός δε δουλεύει ως μηχανικός. γι αυτό δεν εχει ασυμβιβαστο. να σας ενημερωσω επίσης ότι οι δημοσιογραφοι εξαιρουνται του ΑΣΕΠ.
    Μετα από 22 (αδιαλείπτως) χρόνια στη δουλειά, τρεις ραδιοφωνικούς σταθμούς, τρεις εφημεριδες, περιοδικα, τηλεόραση, αμφισβητείται η δημοσιογραφική μου επάρκεια; πολλοί θα με θεωρήσουν ηλίθια που απαντώ σε όλα αυτα και μαλιστα επωνύμως αλλά 22 χρόνια δεν κρύφτηκα ποτε. κάθε μερα στον αέρα 22 χρόνια. 20 χρόνια υπογραφω σε έντυπα. έχω το θαρρος της γνώμης μου, τουλαχιστον. δεν αρνήθηκα ποτε βοήθεια σε συνάδελφο. δεν έβλαψα ποτε καποιον ηθελημένα. δε συκοφαντησα, δε λασπολόγησα. ειχα και εχω φιλους και οχι φιλαρακια. δεν εχω πολιτικούς φίλους. δεν εκανα λεφτα, δεν ειμαι κοσμικη. κι αυτα εδω τα γραφουν συνάδελφοι; κανετε ρεπορταζ; κι οταν έγραψα το πρωτο σχολιο ήταν γιατί ενιωσα αδικία. και υπέγραψα Κωνσταντίνα Καρυδακη δημοσιογραφος μέλος της Ενωσης όχι ως βαρύγδουπο τίτλο που είπε κάποιος, σιγά τον τίτλο. αλλα γιατί το σχόλιο αφορούσε στη δουλειά μας.
    δεν θα επανελθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Πως μπήκες στο ράδιο δεν μας είπες και με ποιόν δήμαρχο?, ποιός δηλαδή σε διόρισε, αφού "οι προσλήψεις εξαιρούνται από το ΑΣΕΠ", όπως λες.

    Πόσες θέσεις δημοσιογράφων μπορεί να έχει ένας δήμος θα μας πεις?, γιατί 4 μας φαίνονται πολλές για τη Λάρισα!

    Οι άλλοι που δεν χωράν που θα πρέπει να πάνε? με ποιά κριτήρια πρέπει να φύγουν θα μας πεις? ή είσαι της άποψης ότι όλοι πρέπει να χωρέσουν κι ας πληρώνει ο Λαρισαίος

    Πριν στη ΔΕΤΠΟΛ, στο ράδιο δεν μας λές πόσα έπαιρνες.

    Επίσης δεν μας λες πόση ώρα δουλεύεις.

    Τόσα παίρνει και ένας συνάδερφός σου στο ιδιωτικό ράδιο?

    Αυτά και σε παρακαλώ να επανέλθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Α, και κάτι άλλο,

    αφού το ράδιο δεν έγινε ΑΕ, πρέπει να κλείσει, έτσι δεν είναι?

    Εσείς γιατί έπρεπε να μεταταχθείτε στο Δήμο?

    Μη μου πεις για Ραγκούση και Παπακωνσταντίνου, πές μου όμως για Τζανακούλη.

    Γιατί για να μείνετε δεν κάνατε ερωτήσεις στον δήμαρχο, γλύφατε την κάθε εξουσία, έτσι δεν είναι, ή μάλλον χρησιμοποιώ τα λόγια σου tres sic!:
    "...για την ιστορία σε κανέναν δημοσιογράφο δεν απάντησε για το εν λόγω θέμα ο δήμαρχος...."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Γιατί επικεντρώνεστε μόνο στους δημοσιογράφους ? . Απ ότι καταλαβαίνω ναι βγαζει μάτι να εισαι ΔΕ και να καθαριζεις 39.500 αλλα ας πούμε οτι οι δημοσιογραφοι αυτοί ειναι χαρισματικοί και εχουν know-how κλπ κλπ (λέμε τώρα !!) ...

    Εγώ βλέπω υπαλληλάκους της κακιάς ώρας που καθαρίζουν 1.500 καθαρά .

    Εχουμε γίνει δούλοι στον αγά Τζανακούλη και σε κάθε τζανακούλη , που 'νόμιμα' νομιμοποιεί εκτος ΑΣΕΠ κάθε δικό του , βαφτίζει νόμιμα καμια 10ριά επιδόματα , και κάνει πλήβειους κάποιους κρετίνους του κερατά .

    Οι φόροι σαν ποσοστό δεν απέχουν πλέον πολύ και από τον κεφλικό φόρο που ζήταγαν οι αγάδες στον θεσσαλικό κάμπο (50%) .

    Την συνέχεια την ξέρουμε !.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. αν απαντήσω σε όλες τις μπουρδες σου θα πεις ποιος- ποια εισαι και θα ζητησεις συγνωμη;
    μικρο δειγμα. το ραδιο δεν εγινε ΑΕ γιατί δεν ηταν ξεχωριστη δημοτικη επιχειρηση αλλα ανηκε στη ΔΕΤΠΟΛ. οι υπαλληλοι επρεπε να μεταταγουν γιατι ηταν αοριστου χρονου με το νομο Παυλοπουλου. πριν τη ΔΕΤΠΟΛ στο Heat και στο Θεσσαλικο πληρωνόμουν σε παρα πολλές δραχμες. "...για την ιστορία σε κανέναν δημοσιογράφο δεν απάντησε για το εν λόγω θέμα ο δήμαρχος...." εννοούσα σε κανενα δημοσιογραφο εκτος δημοτικου ραδιοφωνου. ουτε σε μας ουτε σε κανεναν άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Μην τρελαθούμε , ένας ΔΕ Υπάλληλος Γραφείου στο δημόσιο ειναι πολύυυυυυ μακρυά από τα 1.5000 καθαρά .

    Πείτε τι επιδόματα καπακώνετε από πάνω και αφήστε την καραμέλα της νομιμότητας και των κλαδικών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Κοίτα να δεις που με τα κόμπλεξ κατωτερότητας που σας διακατέχουν κάνατε και ρεκόρ σχολίων. Αφού θα μου πεις γράφει συνέχεια ο γνωστός κακομούτσουνος τσέλιγκας που πολύ θα ήθελε να έχει τελεώσει έστω και Λύκειο να είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών και να παίρνει καλά λεφτά. Αντί όλων αυτών είναι ένας βλάξ απόγονος του Δράκουλα που κάθε λίγο και λιγάκι απολύοταν απο κάθε μέσο που περνούσε και φυσικά προεκλογικά γλείφει κάθε πασόκο υποψήφιο για να αναλάβει γραφείο τύπου. (βλέπε Λιακούλη).
    Ας κοστολογήσεις πρώτα τον ευατό σου που θες να βγαίνεις και στην ΤV (ανόητε βλαχάκο) και μετά όλους τους άλλους. Αι σιχτίρ μας τα' πρηξες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Ρε συ Κωνσταντίνα τι ασχολείσαι με τον στόκο; Αφού κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Το μοναδικό του πρόβλημα είναι ότι δεν είναι αυτός στη θέση σου. Αν είναι μάγκας ας πάει να διεκδικήσει νομικά την απόλυση σου. Το πολύ πολύ να σε πληρώνει μια ζωή για συκοφαντική δυσφήμηση.
    Στόκε άκου για να μαθαίνεις γιατί όταν τους άκουγα εγώ στο Δημοτικο Ραδιόφωνο, εσύ δεν είχες γεννηθεί:
    Η ΔΕΤΠΟΛ με τον Καλλικράτη παύει να υπάρχει. Ολοι οι εργαζόμενοι της μετατάσσονται στο Δήμο, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι αορίστου χρόνου σε δημοτικές επιχειρήσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μετατάσσονται σε προσωποπαγείς θέσεις. Ξέρεις τι είναι αυτό; Η μισθοδοσία τους ρυθμίζεται με βάση την ειδικότητα τους και τις συλλογικές συμβάσεις που ισχύουν. Αν δεν σου κάνουν, πρόβλημα σου. Το Δηοτικό Ραδιόφωνο, όπως και όλα τα δημοτικά ραδιόφωνα στην Ελλάδα πήρανε εξάμηνη παράταση λειτουργίας μέχρι να ρυθμιστεί το θέμα τους συνολικά. Μέσα στον Μάιο αναμένονται οι τελικές αποφάσεις. Η σύμβαση των δημοσιογράφων προβλέπει μόνο δύο επιδόματα, αυτό της οικογενειακής κατάστασης και της πολυετίας. Ο βασικός μισθός διαμορφώνεται με βάση τα χρόνια προυπηρεσίας. Αυτά αποδεικνύονται με βάση τα ένσημα που έχει ο καθένας και όχι ότι δηλώσει. Οι αμοιβές των μετατασσόμενων εγκρίνονται από τον οικονομικό επιτροπο (αυτός τις ορίζει)και εγκρίνονται για τη νομιμότητα τους από το ελεγκτικό συνέδριο.
    Στόκε καταλαβαίνεις;
    Για τον τίτλο του δημοσιογράφου υπεύθυνη είναι η Ενωση Συντακτών. Αν θεωρείς ότι δεν είναι δημοσιογράφοι ζήτα τη διαγραφή τους. Μόνο που εκεί θα πρέπει να τη ζητήσεις επώνυμα.
    Στόκε οι εργαζόμενοι στο Δημοτικό Ραδιόφωνο είναι από το '89 ή το '90 εκεί. Προσλήφθηκαν με βάση τις διαδικασίες που προβλέποταν. Εγιναν αορίστου χρόνου με βάση τις διαδικασίες που προβλέποταν. Κατάλαβες στόκε; Οι προσλήψεις έγιναν επί Λαμπρούλη και επί Καφφέ. Κανένας δεν προσλήφθηκε επί Τζανακούλη. Κατάλαβες στόκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΠΟΣΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΑ,ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΧΡΕΟΚΩΠΗΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Νταξ καταλάβαμε οτι οι δημοσιοφραφοι στoυς ΟΤΑ δεν εχετε αλλα σοβαρα επιδόματα .

    Για να επιδόματα που χλαπακιάζουν οι ΔΕ Υπάλληλοι Γραφείου δε θα μας τα πείτε ? η μήπως ο βασικός σε εναν ΔΕ Υπάλληλο ΟΤΑ ξεκινάει από τα 1.600 μικτά ?? !!!!!

    Γιατί αν δεν έχετε αλλα επιδόματα ... για να καταλήξει το 1.900 με ενα 10% γάμου αντε και κανενα 10% λογω 2,3 τριετιών ουτε το 1.600 βασικός δεν μπορεί βα το σηκώσει και να το κανει 1.900 !!,

    Ποιόν κοροϊδεύετε ρε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Στο λαιμό να σας κάτσουν άχρηστοι ... βγάλατε ένα Λύκειο κακήν κακώς , κονομάτε την χιλιοπεντακοσαρού , και πουλάτε θεωρία κακιά και τρέλα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Γιατί σβήσατε κάποια σχόλια που βλέπαμε τις προηγούμενες μέρες;;;; Λογοκρισία και εδώ;;;;
    Ντροπή ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Κάτι λάθος υπολογίζετε ,

    Εφόσον οι μισθοί είναι δημοσίου και έχουν fix δώρα και όχι 2 μηνιάτικα , Οταν οι ετήσιες αποδοχές ειναι 26.200 , σημαίνει 25.400 μετά τα δώρα ... σημαίνει 2.116 μικτά σημαίνει * 1.693 * καθαρά (προ ΦΜΥ , και το φμυ μεσα στα καθαρα ειναι) .

    Γι αυτο δεν έβγαλε κανείς μιλιά , δεν μιλάμε για 1.500 ... μιλάμε για 1.700 για ΔΕ υπάλληλο !!!!

    Δηλαδή αμα ηταν ΠΕ τι θα πρεπε να τον πληρώνουμε ; .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Στο Καταστατικό της Ενωσης Συντακτών Θεσσαλίας λέει (ή δεν λέει;) ότι όταν ΔΕΝ νοείται ως μέλος της Ενωσης κάποιος/-α που άρχισε να εργάζεται ως υπάλληλος σε ΝΠΔΔ; Θέλετε να σας πούμε και την σελίδα;...

    Το Δ.Σ. των Δημοσιογράφων της Θεσσαλίας τι λέει: θεωρεί ότι μπορεί μόνιμος υπάλληλος ΝΠΔΔ να είναι μέλος της Ενωσης; Aπλά πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Α, ρε Γιαννακόπουλε ...επαναστάτη...αντικομφορμιστή (και δε συμμαζεύεται), που κατάντησες για τη κουραμάνα;... Απολογητής του Τζανακούλη, διαφημιστής του Διαμάντου, καφετζής του Κολλάτου και ορντινάτσα της Ράνιας...

    (Kαι ένα anti - σχόλιο για το σχόλιό σου στο μπλόγκ του Μπεχλιβάνου και στα - άσχετα - περί Τσαγκαρουσιάνου:
    Ακόμη δεν είδες τίποτα, τίποτα...Καλού - κακού κλείσε κανένα ραντεβού με τον κουρέα σου...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Την Θεοδώρου Δέσποινα με ποιά αξιολογική διαδικασία την προσλάβατε σαν ...δημοσιογράφο κύριε Τζανακούλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Προς Κα Καρυδάκη:

    1) Κανένας δεν σας ζήτησε "πιστοποιητικό φρονημάτων", όπως το εννοείτε. Εχετε δικαίωμα να πιστεύετε ότι θέλετε, να είσθε ή να μην είσθε στέλεχος ή μέλος στο Κόμμα, αλλά εξηγήστε μας ένα μυστήριο:

    α)Mε βάση ποιά προκήρυξη πληρώθηκε η θέση Δημοσιογράφου που καταλάβατε εσείς στο Δημοτικό ραδιόφωνο Λάρισας,

    β) ποιά ήταν (εφόσον υπήρξε σχετική προκήρυξη) τα αξιολογικά κριτήρια για την επιλογή στη θέση(πτυχία, προϋπηρεσία, ξένες γλώσσες, κλπ), και

    γ) τηρήθηκε στη περίπτωσή σας η πρακτική της διαφάνειας, δημοσιεύθηκε δηλαδή η προκήρυξη σε κάποια εφημερίδα (αν ναι σε ποιά;) ούτως ώστε να λάβουν γνώση όσοι Ελληνες θα ήθελαν να εκδηλώσουν το ίδιο ενδιαφέρον για την ίδια θέση (δημοσιογράφου);

    Δεν ζητούμε πολλά, παρά δύο πραγματάκια:

    1) Τον αριθμό πρωτοκόλλου της προκήρυξης της ΔΕΤΠΟΛ, και

    2) Tην εφημερίδα στην οποία δημοσιεύθηκε (όνομα εφημερίδας, ημερομηνία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Άντε ρε ...οπουλε ξεπουληθηκες εκεί που μέχρι πρότινος εβριζες ασύστολα και Τώρα η ιδεολογία σε μαρανε καημενε! Αλλα τι να πούμε ντροπή ρε Λάκη μας εγινες και ο εξ άπορρητων της Βάσως . Ξεπουλημενοι ψευτοαριστεριστες της τρυπιας πενταρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ΔΩΣΤΕ την ΕΛΛΑΔΑ να τη ΣΩΣΕΙ αυτος ο bloger ο ΞΕΡΩΛΑΣ που εχει αποψη για τα ΠΑΝΤΑ.
    Που ησουν τοσα χρονια να σωσεις τη χωρα μας;; Μαλλον σε καποια λιστα βολεματος και σε φτησανε καταμουτρα γιατι καταλαβαν πως ουτε σαν εργαζομενος δεν αξιζεις......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Οι δημοσιογράφοι λαλίστατοι , αλλά οι υπάλληλοι ΔΕ βλέπω ήπιαν το αμίλητο νερό .

    Πως να μην το πιούν ... αντε τώρα να μπαλώσεις το 26.200 και να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα ...

    Αν βάλεις 14 μισθούς βγαίνουν 1.900 μικτά ...
    Αν βάλεις 12 μισθούς και 2x400 δώρα βγαίνουν 2.100 μικτά ...

    Οτι και να μαγειρέψεις για ΔΕ ... δεν καταπίνεται ...

    Οτι κλαδικό παραμύθι και να βάλεις και ότι καραμέλα περί νομιμότητας να πεις η απληστεία των μέτριων είναι ολοφάνερη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι των εφημερίδων, των τηλεοπτικών σταθμών, των ραδιοφώνων, με τους μισούς μισθούς των μονίμων δημοσιογράφων - υπαλλήλων του δήμου Λάρισας, τι λένε για όλα αυτά; Ολα Ok;...

    Eσύ έντιμε κ. Μπελχυβάνο, που ξέρεις πολλά τι λες για όλα αυτά; Ο φίλος σου ο Γιαννακόπουλος στο Γραφείο Τύπου του δήμου Λάρισας μπήκε από τη ...πόρτα ή από κάπου ...αλλού; Δεν ξέρεις τίποτα εσύ;.....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. 'Αν κάποιοι κατάφεραν να παίρνουν αυτά τα χρήματα καλά έκαναν.'

    'Κάτω τα χέρια από τη δημαρχάρα ρε πρόστυχοι. Από σας τα κλέβει;'

    Ετσι ετσι ... δε με νοιαζει τι είδους 'προσπαθεια' έκανες για να βολευτεις , αρκεί να μη μου χαλάσεις την δικιά μου 'προσπάθεια' ...

    Δεν με κουνας , δεν σε κουνω ...

    Ομερτα .

    Στην Σικελία ζούμε και δεν το καταλάβαμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Αδικημένοι δημοσιογράφοι , φέρτε απο δω και καναν ΔΕ Υπάλληλο να μιλήσει επιτέλους ...

    Αν τα δώρα σας είναι 'της πείνας' , πόσα επιδόματα πατικώνετε για να φτάσετε το 2.100 μικτά ; Ότι και να βάλει η φαντασία μου δεν φτιάνεται με τίποτα . Έχετε ξεπεράσει και τα όρια της φαντασίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Δεν θα μπουμε στη λογικη σας να απαντήσουμε στα προμελετημένα και με συγκεκριμένο στόχο σχόλια! Οι δήθεν 'ανώνυμοι' καλά θα κάνουν να ασχοληθούν με τη δουλειά τους και να μην είναι κριτές των πάντων εξυπηρετώντας συγκεκριμένα συμφέροντα!!! ΤΕΛΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Βαρύγδουπες βαρυές εκφράσεις , αλλά τα φραγκάκια τι καλά που τρώγονται ε ?

    Ποιους στοχους και ποια συμφέροντα ? ανθρωποι της βιοπάλης είμαστε που οταν βλέπουμε τέτοια τερατώδη σκάνδαλα τρελαινόμαστε , πόσο μάλιστα όταν τα πληρώνουμε αμεσα από την δική μας τσέπη (δημοτικα τελη) .

    Κουκιά μετρημένα ειναι τα μικτά σας που δεν μπορείτε να δικαιολογήσετε το αδικαιολόγητο . Ηταν καλα τοσα χρονια στο σκοταδι , τωρα με τα Internet και τα blogs βρηκατε τον μπελα σας ε ?

    Οτι και να κανετε τοσο υψηλες αποδοχες δεν δικαιολογουνται με τιποτα .

    Κάποιος άλλος στοχαστής ρωτησε πως να κοστολογηθει η δουλεια του . Δεν υπαρχει ευκολοτερο , να βγει οξω στην βιοπαλη να δει τι ψαρια θα ποιασει .

    Αφηστε την καραμέλα των συμφερώντων και καταλαβετε οτι μασάτε τόσα πολλά που δεν μπορείτε να τα δικαιολογήσετε . Ειναι τόσο προκλητική η μάσα που σοκάρει , πόσο μάλιστα σε μια μικρή κοινωνία που γνωρίζουμε λίγο πολύ φάτσες και καταστάσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. πολλα ζορια τραβατε ολοι σας αλλα αμα μπορουσατε εσεις να ειστε στις θεσεις αυτων που τωρα κραζετε μεχρι και την μανας σας θα πουλαγατε!!!!!κουραστηκα να διαβαζω παπαριες τοσες μερες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Μεγάλη επιτυχία έχει το μπλογκ. Μόνο στο θέμα των υπαλλήλων σχόλια. Από αυτά, τα 2/3 δικά σας υβριστικά και τα άλλα μισά δικά τους που προσπαθούν να αμυνθούν όπως κάθε άνθρωπος όταν του επιτίθενται. Αυτοί τζούφιοι, θρασύδειλοι, γλύφτες, άχρηστοι που παίρνουν λεφτά που δεν αξίζουν, έχουν ονοματεπώνυμα, εσείς φτωχοί βιοπαλαιστές που αξίζετε το τελευταίο σεντ, που αποκαλύπτετε την αλήθεια την οποία μόνο εσείς κατέχετε, ανώνυμοι. (Εντάξει, γι αυτό υπάρχει η υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος). Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον και μάλιστα στον 21ο αιώνα. Θλιβερό. Μόνο εσείς νοιάζεστε γι αυτή την πόλη; Πώς; Βρίζοντας ανώνυμα; Ποιοι είστε που ζητάτε αποδεικτικά, αριθμούς πρωτοκόλλου, προκηρύξεις κοκ. Τι έχετε κάνει γι αυτή την πόλη; Μόνο για το τομάρι σας και στις πλάτες αλλονών. Και πάλι συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Και γαμώ τις απαντήσεις , είσαι 100% γνήσιος υπάλληλος τους Δήμου ... έπιασες και τις μάνες μας τώρα . Δε σε βάλαμε με το ζόρι να διαβάζεις . Αν σου πέφτει και βαρύ το διάβασμα ... κάνε αυτό που ξέρεις καλά να κάνεις ... μάσα .

    Βλέπω τα προσχήματα έπεσαν , το θέμα καίει για να απαντηθεί στην ουσία οποτε τι έμεινε ? Καφρίλα και κατινιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. για σενα απο πανω τσομπανε να σου πω πως δεν εχω καμια σχεση με τον δημο και ουτε προκειται να αποκτησω.για την ακριβεια ανεργος ειμαι!!!!αλλα βαρεθηκα να το παιζετε ολοι θιγμενοι και οτι ολοι οι αλλοι τρωνε ενω εσεις οχι!!ΔΕΝ ΤΡΩΣ ΡΕ ΤΣΟΜΠΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!!!!!!ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ????αντε γιατι μας τα κανατε τσουρεκια καφροι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Α παπαπα θα σας μαλώσω ...

    Τι εκνευρισμός είναι αυτός ... πρέπει να διαχειριστείτε τα νεύρα σας ...

    Ποιός σας είπε οτι θα θελα να ειμαι σα τα μουτρα τους ? που το διαβασατε αυτο ? . Δειξτε μου στο ελαχιστο κατι που να φαίνεται οτι ζήλεψα την ρέκλα τους ... Ισα ισα αυτη η ρέκλα γεννά όλα τα κακά .

    2 μηνες να σουν ανεργος θα χες παρει επαναληπτική καραμπίνα και θα βάραγες ελεύθερος σκοπευτής μέσα στα παράθυρα του Δημαρχείου μετά την ανάγνωση της λίστας . Κάτι άλλο παίζει με σενα αλλα δε με ενδιαφέρει κιολας ...

    Αυτό τελικα που σας εκνεύρισε ειναι τα νούμερα γιατι δεν μπορειτε να αλλαξετε την αριθμιτικη ... ολα τα αλλα τα χετε διαστρεβλώσει .

    Τι έγινε ? ... πηγε το θέμα στην αριθμητικούλα και μας έπιασε ο εκνευρισμός ?

    Το θεμα εχει να κανει με τους μισθους της πρωην ΔΕΤΠΟΛ . Λεμε κατι εκτος θέματος ? γιατι τοση τσατίλα ? Δεν σας βγαινουν τα νουμερα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Διαβασαμε πιο πάνω 2 φορές που είπαν οτι παίρνουν 1.400 . Τα νούμερα μας λένε οτί παίρνουν τουλάχιστον 1.700 (ισως κατι λιγοτερο λογω αυξημενου ΦΜΥ) .

    Λέτε να 'αφήνουν' και κάτι στο αφεντικό ? Δε λέω δίκαιη συμφωνία ... το δίκαιο να λέγεται !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. το κακό δεν είναι οτι αφήνουν ... αλλά οτί μάλλον το 'μαθαν σήμερα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. τοσα και αλλα τοσα μπορουν να τα παρουν?????αρκει που δεν τα παιρνεις εσυ.........κατσε στη μιζερια σου!!!!και μετρα αριθμους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Τελικά βγάλαμε συμπερασμα εδω πέρα;
    Είναι όλοι αυτοι υψηλομισθοι;
    Προφανώς ναι και καλα κάνουν και μαγκιά τους.
    Προς τι η κλοτσοπατινάδα;
    Για μένα ένα το ζητούμενο: ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΤΕΣ ΤΗΣ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗΣ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. ΡΕΚΟΡ ΣΧΟΛΙΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.
    ΑΝΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΞΥΠΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. 6:43 μ.μ. / 8:16 μ.μ. -->
    εμ δε μας διευκολύνετε και εσείς να μας πείτε τι γίνετε και μας αφήνετε σε υποθέσεις ... ειναι τοσο μεγάλο το νούμερο που 'να' σας κανει να το πειτε . Δεν λέγεται ... μόνο τρώγεται .

    Μάγκα 26.200 μικτα ειναι 21.000 στην τσεπουλα σου . Ξερω το Λυκειο το βγαλες κακην κακως αλλα μετρα λιγο τις παραδες πριν τις τρως ...

    Πάντως εδω φαίνονται νούμερα , η αλήθεια δεν απέχει και πολύ απο τους υπολογισμούς , αν απέχει διαφωτίστε μας .

    Εσυ τωρα το 'αριστερα' από που το συμπέρανες ? !! gee !! τι πανικος ειν αυτος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Εx-Δετπολίτες , Ανοίξτε ρε τενεκέδες το λεξικό , βρείτε τι σημαίνει η λέξη Δημόσιος , τι η Υπάλληλος και βάλτε λίγο το μυαλό σας να καταλάβετε τι σημαίνει Δημόσιος Υπάλληλος . Take your time ισως σας πάρει ώρα , ίσως δεν το καταλάβετε και ποτέ , κάντε πάντως μια προσπάθεια ...

    Αντί να σας βρίζει ο κοσμάκης , ακούμε κουβέντες απο σας ; Έχουν ανατραπεί όλες οι έννοιες στο σκατο-συστημα που συντηρούμε εμείς οι ίδιοι . Μαζέψτε λίγο τη γλώσσα σας γιατί θα σας βάλει πιπέρι το αφεντικό σας (δεν τον έχω τόσο ηθικολόγο βέβαια αλλά λέμε τώρα) . Συμπεριφέρεστε σαν καίσαρες , αλλά χαμπάρι δεν πήρατε ακόμα ποσο γρήγορα κυλούν οι εξελίξεις .

    Καλή ειναι αυτή η ανωνυμία , βγάζει τον παραγματικό καφρο-ευατουλάκο σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Πλάκα έχει . Έχετε μια περίεργη πολιτική κοσμοθεωρία στην κεφάλα σας ... Δηλαδή νομίζετε οτί όποιος είναι 'δεξιός' συμφωνεί να μασουλάτε 21.000 ευρωπουλάκια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Βρε στόκε που μιλάς για ανωνυμία γιατί δεν μας λες το ονοματάκι σου; Γιατί δεν λες τι σχέση είσες με το δήμο; Πόσο σε πλήρωσαν οι Λαρισαίοι; Βουλάγκα ή Μητσιούλη δεν σταματάτε τα παραμύθια; Μας τα κάνατε μπαλόνια. Και κάτι τελευταίο: Το να γράφατε και να ξαναγράφετε τα ίδια και τα ίδια που νομίζετε ότι θα φτάσετε; Βρε στόκοι θέλετε να τα γράψουμε όλα; Πως ο Μητσιούλης έγινε διευθυντής επί Τζανακούλη; Πως ο Βουλάγκας έγινε συνεργάτης της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ; Βρε στόκοι που μιλάτε για τους εργαζόμενους πόσα έχετε φάει από το Δήμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Εχουμε λοιπον 40000 δια 12 + τις υπερωριες ποσο κάνουν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Xese mas me to voulaga.
    aftos ekei poy ;eftine tora glifei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. 39.400 εξω τα δωρα 'της πεινας' μας κανουν 38.600
    Αρα 3.216 μικτα το μηνα , αρα 2.573 καθαρα . Προφανως τσιμπαει πολυ ο ΦΜΥ σε τετοιες ασυλυπτες κλιμακες οποτε το δυομισαρι χιλιαρικα που λετε ειναι αληθεια .

    Δεν κουκουλωνεται με τιποτα το 3.216 ... τι συμβασεις και τι κλαδικες και τι ΣΣΕ ...
    Λετε οτι αυτος ο μισθουλακος εχει τα βασικα επιδοματα και τιποτα αλλο ...
    Βαλτε ενα 10% επιδομα γαμου και ενα 20% απο 20 χρονια υπηρεισιων , και παλι πολλα εβαλα , δηλαδη 30% ολα μεσα ...

    Δηλάδη ο νέος δημοσιογραφος ΟΤΑ , χωρις προυπηρεσια , άγαμος ΔΕ έχει βασικό μισθό 2.060 ??? !!!

    Δείξτε μου λίγο κάποιο link απο μια τέτοια σύμβαση να γελάσουμε .

    Ποιους κοροιδευετε ρε ?
    Εχετε πατικωσει επιδοματα και επιδοματα .
    Μεχρι επιδομα πλυσιματος χεριων θα βαλατε μεσα ... Επιδομα γλυψιματος αφεντικου ... και οτι βαλει η φαντασια σας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Να αναλάβουν δραση οι πολίτες.
    Να τους πετάξουν όλους 'εξω και με τα μισα λεφτα θα κάνουμε όλοι εμείς καλύτερη δουλειά και άμα λάχει τους φέρνουμε και διαφήμηση.
    ¨ασε που θα βαζουμε και μουσική ποιότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Ο νέος δημοσιογράφος ΟΤΑ , χωρις προϋπηρεσία , άγαμος ΔΕ θα πρέπει έχει βασικό μισθό **2.250** μικτά για να μπορέσει οπως λετε ενα 30% επιδόματα να το παει στο 3.216

    Που έχετε θαμμένο τέτοιο κελεπούρι και δεν μπορούμε να το βρούμε ?

    Αραγε η ΣΣΕ του νεου καρδιο-χειρουργού ΠΕ ξεκινάει από 1.200 ?? τόσο κρίσιμο είναι αυτό το επάγγελμα του δημοσιογράφου ΟΤΑ τέλος πάντων ?? !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. μπα ... η αληθεια ειναι οτι η προυπηρεσια κλιμακωνεται περισσοτερο στους δημοσιογραφους .

    20 χρονια στον ιδιο εργοδοτη πρεπει να ναι +28% , βαλε και του γαμου , βαλε και τιποτα αλλο αρα υπολογιζε 45% επιδοματα επι του βασικου .

    Αρα βολευομαστε να μας βρουν και μια ΣΣΕ με 2.218 βασικο μισθο πρωτάρη ΔΕ αγαμου δημοσιογραφίσκου ΟΤΑ , για να μην τους αδικησουμε !!!!!!!!

    2.218 + 45% = 2.218 + 998 = 3.216

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Επιδομα πρωινου καφέ
    Επίδομα μεσημεριανού delivery
    Επίδομα ρουφ
    Επίδομα πλυσίματος χεριών
    Επίδομα ξένης γλώσσας τέκνων
    Επίδομα διαχείρισης ... χαμένου χρόνου !
    Επίδομα μετακίνησης
    Επίδομα κομμωτηρίου γκόμενας
    Επίδομα αναγνωσης / καταγραφής σχολίων στο larissa-antinews .

    βοηθήστε λίγο ρε παιδιά πείτε και εσείς καμιά ιδέα ... πως να φτάσουμε το 3.216 ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Ειπαμε 40.000 δια 12 + όλα τα επιδόματα που λες με'ιον τα ψωνια απο11εως 1¨30 που τελειωνει η εκπομπη.
    Εχουμε και απώλειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Τίποτα δεν κάναμε .

    Λογικά η ΣΣΕ οποιουδηποτε επαγγελματος δεν ξεκινα ποτέ πανω από χιλιάρικο .

    Εγω επειδη ειμαι κουβαρντας λεω οτι θα ναι καπου στο 1.070 ... Αρα θελουμε **200%** επιδόματα για να φτάσουμε το 3.216 !!!!

    Αμα πεις απο 3% στο καθενα απο τα παραπάνω δε μαζέψαμε ουτε 30% ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Καλή ιδέα, να το κάνουν quiz στο ράδιο: Βρείτε όλα τα επιδόματα που μας βάζουν . Οι τυχεροί θα πάρετε τα επιδόματα 1 μηνός (αλλά σιγά μην τα βρείτε όλα κρετίνοι ...!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Βαρέθηκα τελος πάντων όλουσ εσας τους ανώνυμους υβριστές που συνεχίζετε καλυπτόμενοι πισω απο ένα ανώνυμο μπλογκ που σας φιλοξενεί.
    Υπερασπιστικα και θα συνεχίσω να το κάνω τη συνάδελφο Δέσποινα γιατί και αυτή είναι πολύτεκνη μάνα οπως και εγω.
    Ντροπη λοιπον να βρίζετε .
    Οσον αφορα το Δήμαρχό μας που λέτε είναι άνθρωπος αξιοπρεπής και καλος οικογενειάρχης και δεν πρέπει να τον βάζετε στο στομα σας.
    Παρακαλω σταματηστε γιατί πραγματικά κουράσατε τους αναγνώστες σας

    Κωνσταντινα Καρυδάκη
    δημοσιογράφος μέλος ΕΣΗΕΘΣτΕε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. ΚΟΤΕΣ , κάφροι , τσουτσέκια , ΤΣΟΜΠΑΝΕ είναι λίγα από τα επίθετα που βρήκα στα γρήγορα που χρησιμοποιήσατε εσείς για τους αναγνώστες του blog.

    Μας λοιδωρήσατε κατα συρροή και μας ειρωνευτήκατε πόσο ... ζηλεύουμε που δεν είμαστε μαζί σας , λες και όλοι οι άνθρωποι έχουν τους ίδιους 'στόχους' !!!.

    Μας κοροϊδεύατε επίσης κατ επανάληψη προσπαθώντας να μας πείσετε πόσο 'λογικές' και συνομες είναι οι αποδοχές σας .

    Σας πείραξε όμως χοντρά επειδή δεν το κατάπιαμε το παραμύθι σας και σας το αποδείξαμε με νούμερα .

    Ποιος υποχρεώνει τους αναγνώστες του blog να διαβάσουν σχόλια από ένα θέμα που ήδη είναι κάπου 10ο σε παλαιότητα αυτή τη στιγμή ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Αλλά το χειρότερο από όλα που δείχνει και το ποταπό επίπεδό σας είναι να νομίζετε οτί το 'ΤΣΟΜΠΑΝΕ' είναι ύβρης . Ξεχνάτε επίσης οτί αυτοί σας ξελάσπωσαν στις εκλογές γιατί το κέντρο της πόλης σας έθαψε στην κυριολεξία !!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Στην πρωτεύουσα του Θεσσαλικού κάμπου , αν ήμουν Δήμαρχος και εύρισκα ποιος Δημόσιος Υπάλληλος χρησιμοποίησε την φράση ΤΣΟΜΠΑΝΕ για να βρίσει θα τον έστελνα σπίτι του ΧΘΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. καποιος ανοητος χρησιμοποιει παλι το ονομα μου. δεν ξερει προφανως οτι οι Η/Υ εντοπιζονται κι ειναι και ευκολο κι αυτο θα κανω. θα τον εντοπισω. δεν εγραψα εγω το σχολιο για τη δεσποινα πολυτεκνη, οχι οτι δε φαινεται. το λαθος μου ηταν που εγραψα και μαλιστα επωνυμα σε αυτο το σκουπιδομπλογκ. η πλαστοπροσωπια τιμωρειται οπως και η συκοφαντια, οι υβρεις κοκ. Οψομεθα. ποσο καημενος πρεπει ναναι καποιος για να κανει οτι ειναι καποιος αλλος. και ξαναπας στοίχημα οτι ειναι αντρας. λεμε τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Αν νομίζετε οτί θα φιμώσετε κόσμο υπό την απειλή της άρσης ανωνυμίας είστε νυχτωμένοι.

    Για την κολοκυθόπιτα (τα μικτά σας δηλαδή) κάνετε τον κινέζο και περιφέρετε , περιστρέφετε , αλλάζετε το θέμα σε οτιδήποτε άλλο ...

    Και τα 39.400 μικτά σημαίνει 31.000 στην τσεπούλα σας (μετά από κάποιο γενναίο ΦΜΥ) . Τώρα αμα δεν τα πέρνετε όλα και τα μοιράζεστε αυτό είναι δικαίωμά σας , πάντως από το ταμείο της υπηρεσίας σας είναι σίγουρο οτί βγαίνουν !.

    Εντάξει , δικαιολογημένος ο πανικός σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. άσε με στον πανικό μου και κοίτα να διαχειριστείς το δικό σου. γιατί θα σου 'ρθει η λυπητερή ανορθόγραφε. και θα είναι στο όνομά σου. όχι στο δικό μου. και δεν απειλώ. σε προειδοποιώ. αλλά είναι πια αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Γιατί αλληλοσπαράζεστε μεταξύ σας , αναζητήστε τον υπεύθυνο που έδωσε και δημοσιοποίησε αυτά τα στοιχεία...

    Δεν είναι άλλος από ... το ΦΕΚ !!!!

    Να καταγγείλετε ευθέως αυτόν τον κύριο το γρηγορότερο ... μα τι θράσος !....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. το ΦΕΚ γραφει ό,τι πρεπει. εσυ λες και κανεις ό,τι ναναι. υπαρχουν και ορια. τα ξεπερασες. lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Εχω ένα χάρισμα. βλέπω στο μέλλον: Βλέπω λοιπόν χειροπέδες! Ω, τι κρίμα, οι τιμητές των πάντων σιδηροδέσμιοι. Αυτή η μοναδική ελπίδα της κοινωνίας μας να καταλήγει στα κάγκελα!
    Ομως ουδέν κακόν αμιγές καλού: θα μάθετε και ορθογραφία πίσω απ' τα σίδερα. Έτσι, την επόμενη φορά θα μπορείτε να ξεχωρίσετε το πλημμέλημα απ' το κακούργημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. ΕΣΥ που βλέπεις το μέλλον δεν βλέπεις ότι τα παπουτσαδικα κλείνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Τις χειροπέδες καλά τις είδες αλλά τις είδες σε λάθος άτομα . Κάνε λίγο zoom out το τηλεσκόπιο να δεις λίγο πιο άμεσα τι γίνεται , η μάλλον άσε το τηλεσκόπιο κάτω να δεις τι γίνεται στο παρών !.

    Εγώ βασικά βλέπω την πρώην ΔΕΤΠΟΛ να μην έχει δώσει οικονομικά στοιχεία στο Εσωτερικών και να είναι υπόλογη για τις ενέργειές της .

    Βλέπω τα πρώην "μέλη" της να προσπαθούν να πνίξουν στον τραμπουκισμό στον φασισμό και στον φόβο ότι φωνή προσπαθεί να εκφραστεί και να συλλογιστεί . Φέρονται παράλογα όχι μόνο σε δημότες αλλά και σε ολόκληρες κομματικές παρατάξεις .

    Άνοιξα στο λεξικό να βρω την ερμηνεία της "ύβρεως" και δυστυχώς μόνο εσείς διαρπάξατε τέτοιο αδίκημα (ύβρης = η προσβολή σε πατρίδα , προγόνους , θεία , *συγγενείς* ) . Κανένας άλλος δεν έκανε λόγο για μανάδες εδώ μέσα και κανένας άλλος δεν χλεύασε πολιτικές παρατάξεις σε ένα θέμα που ήταν παν-άσχετο με πολιτική


    Βλέπω λοιπόν άμεσα έκπτωτους απολυμένους δημοσίους υπαλλήλους ( Ο Σαχινίδης ψάχνει πως και πως τέτοιες περιπτοσούλες και έχει ήδη ξεκοτσάρει πολλά φυντάνια ) και έμμεσα όντως χειροπέδες αλλά σε σοβαρά αδικήματα (υπεξαιρέσεις κτλ κτλ)

    Σταματήστε να βαφτίζετε υβρη ότι σχόλιο , έκφραση , συλλογισμό δεν σας αρέσει (που μπορεί να είναι και άστοχος) και κοιτάξτε να εναρμονίζεστε με τις κρατικές εντολές , να είστε συνεπής και εντάξει με τα καθήκοντά σας γιατί εγώ προβλέπω σοβαρούς ελέγχους από ΥΠΕΣ /ΣΔΟΕ κτλ κτλ ...

    Είστε ΗΔΗ υπόλογοι για την συμπεριφορά / ενέργειές σας . Κλιμακώστε το θέμα όσο θέλετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Εγώ πάντως άμα ήμουν σε black listed ΝΠΔΔ δε θα είχα και τόσο τσαμπουκά . Θαυμάζω το θράσος σας και απορώ αναρωτιέμαι ποιος το υποκινεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟ; "Εγώ βασικά βλέπω την πρώην ΔΕΤΠΟΛ να μην έχει δώσει οικονομικά στοιχεία στο Εσωτερικών και να είναι υπόλογη για τις ενέργειές της"
    ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΗΘΟΥΝ ΤΟ 2011...
    Η ΔΕΤΠΟΛ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ 2011
    ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Περαστικά σας ...

    Το ποιος είναι ο looser δεν θέλει πολύ σκέψη ...
    Μεθυσμένοι κηφήνες , ταμπουρωμένοι σ αυτή την γέρικη υπέρβαρη μελισσοφωλιά που λέγεται ΔΗΜΟΣΙΟ , ρουφήξατε και την τελευταία σταγόνα μέλι , τώρα γερασμένη και ξεραμένη , θα πέσει να σκάσει στο έδαφος . Θα βγήτε απ αυτή παραπατώντας και τρικλίζοντας μιας και το μόνο που ξέρατε να κάνετε είναι να ρουφάτε τα έτοιμα και οργισμένοι το μόνο που σας απέμεινε να κάνετε είναι να φωνάζετε 'φέρτε πίσω τα κλεμμένα' !!

    Ο κάθε λαός έχει την οικονομία που του αξίζει . Αυτοί είμαστε , το μόνο που μας αξίζει είναι μία πτώχευση . Μακάρι να ρθει το γρηγορότερο , ίσως έτσι βρουν οι υγιείς δυνάμεις τον δρόμο τους , και οι κηφήνες τον ψόφο τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Λίγο άστοχη η παραπάνω παρομοίωση καθότι ακόμα και οι κηφήνες έχουν σοβαρό λόγο ύπαρξης . Ακόμα και βδέλλες να τους λέγαμε και αυτές έχουν θέση στην οικο-ισορροπία . Τούτοι εδώ είναι τελείως ΆΧΡΗΣΤΟΙ , η απουσία τους δεν θα λείψει σε κανέναν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Είναι πολύ εύκολο να κριτικάρεις την ανωνυμία όταν 'ποντάρεις' κομματικά - πολιτικά και βγαίνεις τρελά κερδισμένος από την επωνυμία . Και όταν λέμε τρελά εννοούμε ΤΕΛΛΆ ^2 .

    Χωρίς να έχεις ποτέ σοβαρή δουλειά , έχεις αποδοχές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ , σουλατσάρωντας όλη την ημέρα μεταξύ Περιφέρειας και Δημοτικού Ραδιοφώνου . Και αμα σου κάτσει και καμιά βουλευτική έδρα δε το συζητάμε , θα έχει χορτάσει και η 3η γενιά διαδόχων . Ε ... ναι έτσι η επωνυμία συμφέρει !.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. http://olympia.gr/2011/04/10/ί-blogs-ό-ό/

    Ποιοι είναι αυτοί που περιφρονούν τον ηδονικό ναρκισσισμό του ψευτοδιανοούμενου και έχουν βάλει σκοπό να παλέψουν για ιδανικά που κανονικά θα έπρεπε προ πολλού να έχουν ξεχαστεί.

    Είναι δημοσιογράφοι που κρύβονται από πίσω? Στις περισσότερες περιπτώσεις όχι. Το έχουν ήδη τσεκάρει. Έχουν τρελάνει τις σελίδες στο ψάξιμο νομίζοντας πως κανείς δεν τους παίρνει χαμπάρι. Και ανακαλύπτουν πως πίσω κρύβονται κάτι ανυποψίαστα άτομα που κανείς δεν τα γνωρίζει και πουθενά δεν εμφανίζονται.

    Δεν τους ανησυχούν οι ανώνυμοι μπλόγκερς. Τους ανησυχούν οι αόρατοι εχθροί. Δεν τους ανησυχεί αν κάποιος πάρει το ψωμί, τους ανησυχεί πως μέσα σε τόση προπαγάνδα, τόσο σκοτάδι, τόση αποχαύνωση ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ο άνθρωπος να ξεφύγει και να χαράξει ελεύθερος τη πορεία του. Αθόρυβα, χωρίς βοηθήματα, χωρίς μίζες και πελατείες.

    Έχουν μείνει σαν χάνοι, ανακαλύπτοντας πως όση δουλειά κι αν έχει γίνει υπάρχει κάποιος λόγος που μερικοί άνθρωποι παραμένουν άτρωτοι στη σαπίλα. Ξέρετε τι φοβερό είναι αυτό? Είναι αυτό που το κατεστημένο σιχαινόταν και φοβόταν πάντα.

    Είναι ο λόγος ύπαρξης κάθε ιεράς εξέτασης. Ο λόγος ύπαρξης κάθε τύραννου. Ο λόγος ύπαρξης κάθε απειλής κι εκβιασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη...

    Βάλτε τους στην καθαριότητα όλους να δουν πως βγαίνει το ψωμάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Για να μπεις στη καθαριότητα μέσο θέλει , και εκεί μια χαρά είναι .
    Για να δουν πως βγαίνει το ψωμάκι (άμα βγαίνει) μόνο με ξε-κοτσάρισμα απο τις θεσούλες τους . Είναι το οικονομικότερο και για τις τσέπες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. ειναι γνωστή η τακτική του Τζανακούλη να ταίζει και τους άλλους λίγα ή πολλά για να μήν μιλάει κανείς!! το ξέρει πιά το έργο και γι αυτό θα μείνει στην ιστορία ως ο δήμαρχος ΛΑΜΟΓΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. κ, Ραγκούυυυυυση , ελάτε λίγο και από εδώ !....
    http://www.alfavita.gr/artro.php?id=32770

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Βάλτε τον Βασιλάκη της Πόπης σε θέση διευθυντή, θα βρει λύσεις για όλα, Αααα, μην ξεχάσετε και την Δεσποινούλα του Τζάνακ, βάλτε την και αυτή κάπου να τρώει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. Ανώνυμος είπε...
    Για τα πανηγύρια…
    Ακόμα και η κατάντια έχει ένα τέλος. Το να ξεφτιλίζεσαι για έναν μεζέ στο Κτήμα Τζανακούλη, ίσως και για ένα βαζάκι μαρμελάδα, ξεπερνάει κάθε όριο. Έτσι, φτάσαμε στο σημείο να δούμε και να διαβάσουμε αναλυτικό ρεπορτάζ για τον χορό που χόρεψε ο Τζανακούλης στη γιορτή του, για το σκηνικό που είχε στηθεί στον συγκεκριμένο χώρο, αν ήταν ευδιάθετος και τι μεζέδες περιελάμβανε το μενού.
    Ποιον ενδιαφέρουν όλα αυτά εκτός από τους «υπηκόους» του; Σε ποια άλλη πόλη του κόσμου προβάλλονται τόσο πολύ τα ασήμαντα; Σε τι διαφέρει αυτό το καραγκιοζλίκι, απ’ αυτά που κάνει ο Ψωμιάδης στη Θεσσαλονίκη και οι ίδιοι (που ήταν εκεί χθες) χλευάζουν;
    στις 1:01 μ.μ.

    7 σχόλια:
    Ανώνυμος είπε...
    Ανώνυμος είπε...
    Οι πληροφορίες που έρχονται και αναφέρουν ότι είχαν προσληφθεί ως πωλητές στον αγρό και μοίραζαν μαρμελάδες ο Βασιλάκης της Πόπης, η Δεσποινούλα του Τζανά, τα άλλα παιδιά της ΔΗΡΑΛ, καθώς και όσοι άλλοι έχουν προσφέρει κατά καιρούς υπηρεσίες στον άρχοντα της Μεσοράχης (η Πόπη, ο Κωστάκης της Αποκεντρωμένης, ο άλλος Κωστάκης της Περιφέρειας κλπ) ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΣ!

    22 Μαΐου 2011 12:14 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    Προς 22 Μαΐου 2011 12:14 μ.μ.

    Τίτλος: Τις Τσιρλίντερς.

    Καλά δεν ντρέπεστε! Που τα είδατε αυτά? Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ της ΠΟΠΗΣ, η ΔΕΣΠΟΙΝΟΥΛΑ του ΤΖΑΝΑ, τα άλλα παιδιά της ΔΗΡΑΛ, καθώς και όσοι άλλοι έχουν προσφέρει κατά καιρούς υπηρεσίες στον άρχοντα της Μεσοράχης, όπως η ΠΟΠΗ της ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ, η ΑΛΛΗ ΠΟΠΗ της ΔΕΥΑΛ, ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ της ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ, ο ΑΛΛΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ έκαναν ΤΙΣ ΤΣΙΡΛΙΝΤΕΡΣ!
    Μάλιστα ΤΙΣ ΤΣΙΡΛΙΝΤΕΡΣ!
    Πως το λένε, εντάχθηκαν στο δυναμικό του άρχοντα, ως μαζορέτες για να ενθαρρύνουν τον μεσοραχιώτη στην παρουσίαση των προϊόντων και το αγοραστικό κοινό στις αγορές.
    Καρατσεκαρισμένο! και δεν θα δεχτώ διάψευση!

    22 Μαΐου 2011 1:09 μ.μ.

    22 Μαΐου 2011 1:12 μ.μ

    22 Μαΐου 2011 7:04 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Βασιλακη.............πες αλευρι!!!
    η Ποπιτσα σε γυρευει..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Τί τον γυρεύει ρε, αφού κάθε μέρα μαζί είναι με δουλεύετε?
    Να πω ότι τον γυρεύει η Μαργαρίτα να το καταλάβω!
    Σημείωση: όπου Μαργαρίτα, "η επίσημη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. "Εχω ένα χάρισμα. βλέπω στο μέλλον" , χα χα ... τι φυντάνια πια έχει μέσα του αυτός ο Δήμος ...
    Αφού έχεις τέτοιο χάρισμα , το παίζουμε στοίχημα άμα θα 'χεις δουλειά του χρόνου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. εχεις δικιο γιατί οι διαδικασιες ειναι απελπιστικά αργές. αλλα γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Αργά δε λες τίποτα , όλο για απολύσεις αργόμισθων ακούμε και απολύσεις δεν βλέπουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Μη μου πείτε ότι στο ταξίδι των δημοσιογράφων στη Σκιάθο πήγαν και αυτοί οι δημοσιογράφοι του δημοτικού ραδιοφώνου?!
    Αααα! πείτε μου και πόσα πλήρωσαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. Δηλαδή από τον Οκτώβρη μέχρι σήμερα μας έφυγαν 9 εκατομμύρια ευρώ για βόλεμα μόλις 33 ανθρώπων ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. 36 εκατομμυρια ευρώ ειναι τα δάνεια και υποχρεώσεις του Δήμου ... Δηλαδή αν πάνε σπίτι τους αυτοί οι 33 , ο Δήμος σε 3 χρόνια θα χει αποπληρώσει ΟΛΕΣ του τις υποχρεώσεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. ωωωπςςς άλλος ένα μήνας μπήκε ...
    άλλο ένα εκατομμύριο χάθηκε :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. ΚΑΙ άλλος ένας μήνας μπήκε ...

    Τελικά είναι λάθος οτί 'μαζί τα φάγαμε' ...
    'Μαζί' συνεχίζουμε και να τα τρώμε ...
    βουρ για την πτώχευση λοιπόν ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Βασιλάκη της Πόπης, της αποκεντρωμένης, που είσαι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Ελα το 10% των ΟΤΑ να φεύγει σιγά σιγά ...
    Τι σιγά σιγά δηλαδή , μέχρι τον Νοέμβρη λένε ...
    Αυτός πιο πάνω που έχει μία τάση να βλέπει το μέλλον δεν μας δίνει και τα ονόματα από τώρα ; ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. Δεν γνωριζω την κ. Καρυδακη κ ουτε εχω ακουσει την εκπομπη της αλλα διαβαζοντας το σχολιο της στις 30 Μαρτίου 2011 3:00 π.μ. και βλεποντας οτι ειναι ΔΕ νομιζω οτι τα λεφτα της ειναι παρα πολλα. Το σχολιο δεν θυμιζει γραφη δημοσιογραφου αλλα παιδιου δημοτικου.Το θεμα ειναι βεβαια να παιρναμε ολοι τοσα κ οχι να κατεβουμε στα 700 απαντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. Kyra Karydaki , ego pistevo oti o misthos sas prepei na einai 700 euros ekastos.Kai pali polla tha einai. 700 / 50 hours = 14 euros oriaia apozhmiosh.

    Poios pairnei 14 euros thn ora ?

    Kai h douleia sas poia einai ? Na diavazete copy/paste arthra ths Eleythereias?

    Ti sxolh exeis teleiosei ? Poio panepistimio?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. το σχολιο στις 30 Μαρτίου 2011 3:00 π.μ. δεν το γραψε η Καρυδακη αλλα καποιος που την παριστάνει. αν διάβαζες ολα τα σχόλια θα το ήξερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. Η υπεροψία του βολεμένου παραπάνω που "έβλετε το μέλλον" είναι πάντως όλα τα λεφτά !.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. O Τζανακούλης τα προσέλαβε όλα αυτά τα τρωκτικα στα ραδιόφωνα;
    Γιατί τα θυμάμαι από εποχής Καφέ και Λαμπρούλη μερικά.
    Καλά για τα κομμουνιστικά ρωσσοπόντικα της εποχής Λαμπρούλη χωρίς ΑΣΕΠ και με γνώσεις δημοτικού Τασκένδης είναι γνωστό πως προσελήφθηκαν (άνωθεν εντολές ΚΚΕ) αλλά του ραδιοφώνου πρέπει να μάθουμε ποιος τους πήρε και γιατί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. Κι άλλα χρήματα παίρνουν αυτοί? Ως πότε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. Ρε παιδιά θέλω & εγώ να γίνω δημισιογράφος, τί πρέπει να κάνω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. Εχουν ψηφιστεί 2 μνημο(συ)νια και οι κηφήνες παραμένουν ... στα πόσα καίγονται ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. Βολεμένοι όλου του κόσμου τί κάνουμε?

    Έρχεται το ΔΝΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. Τι κάνουμε ρε?
    Βολευόμαστε στην αποκεντρωμένη, στους δήμους, στις περιφέρειες, στα πολιτικά γραφεία.
    Που θα μας βρουν αυτοί οι ξένοι?
    Άντε και στην έσχατη λύση στα Δημοτικά Ραδιόφωνα!
    Χαχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. -Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει!
    -Και λοιπόν; Αυτό το ξέρουμε. Ο ένας μήνας διαδέχεται τον άλλον.
    -Ναι, αλλά το χρήμα πέφτει.
    -Τι να κάνουμε, ας γινόσασταν και εσείς δημοσιογράφοι του Τζανακούλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. Εσάς πότε θα σας αγγίξει το ΔΝΤ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. Ε και πως κάνετε έτσι? Πόσα παίρνουν οι άνθρωποι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. Καλά εσύ που τα είδες αυτά τα χρήματα?
    Τι είσαι ο ταμίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή