larissa.news10@gmail.com

28/1/11

Μ’ όποιον καθηγητή καθίσεις…

Ανάστατοι οι καθηγητές της Λάρισας για τις ξαφνικές αποσπάσεις που σκοπεύει να κάνει το υπουργείο, προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη των γραφείων της περιφερειακής εκπαίδευσης.
Την εποχή που στην Ελλάδα όλα ανατρέπονται, οι καθηγητές αντιδρούν γιατί θα τους πάρουν από ένα σχολείο που περισσεύουν, για να τους πάνε σ’ ένα άλλο που θα χρειαστεί να δουλέψουν. Ξέρετε πόσοι είναι;  Περισσότεροι από τριακόσιοι καθηγητές πλεονάζουν μόνο στο νομό Λάρισας!!!

Που ζούνε; Έχουν καταλάβει τι γίνεται; Άνθρωποι χάνουν τη δουλειά τους, το σπίτι τους, την αξιοπρέπεια τους κι αυτοί αντιδρούν γιατί το μόνο που θα χάσουν είναι το μισθοδοτούμενο ξύσιμο; Αυτοί είναι που μορφώνουν και καθοδηγούν τη νέα γενιά; Όχι φυσικά. Οι ίδιοι οι μαθητές, εδώ και χρόνια, τους… απαξιώνουν κι αυτοί νομίζουν ότι βρέχει.

1 σχόλιο:

  1. ενα κακό που ανέκαθεν είχε ο νομός λάρισας, είναι ότι βγάζει ...πολλούς βουλευτές. Σκέφτεστε πόσο κόσμο πρέπει να "τακτοποιήσει" κάθε ένας απο αυτους;
    300 υπεράριθμοι δεν είναι πολλοί. Θα μπορούσαν να είναι 1000. Άλλωστε ποιος θέλει να υπηρετεί στα κουτσοχώρια και στα νησιά. Όλοι στο κέντρο. Πάντως η ΟΛΜΕ θα σας διαβεβαιώσει ότι όσα λέτε για υπεράριθμους είναι κακοήθειες. Γιατί ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους νομούς της χώρας υπάρχουν τραγικές ελλείψεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή