larissa.news10@gmail.com

17/2/12

Αναστολή έκδοσης

Καλή προσπάθεια, σε δύσκολη οικονομικά και ακόμα δυσκολότερη αθλητικά εποχή, για τη Λάρισα. Όπως διαβάσαμε, η εφημερίδα sportlarissa, δεν θα ξαναεκδοθεί σε χαρτί.
Τα υπόλοιπα, που αναφέρονται στη σχετική ανακοίνωση ότι «η SL press τολμάει πρώτη και κάνει το βήμα στη νέα εποχή της ενημέρωσης…» ήταν περιττά.

Η σεχτική ανακοίνωση:  


 ΑΠΟ Δευτέρα σε ηλεκτρονική μορφή
Η SprortLarissa press ακολουθώντας τις επιταγές της εποχής και θέλοντας να εξελιχθεί με τα μέσα που παρέχει η τεχνολογία, από την ερχόμενη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012 αλλάζει μορφή και πλέον θα την βρίσκεται παντού , σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου και πιο συγκεκριμένα στον υπολογιστή σας, καθώς θα «εκδίδεται» σε ηλεκτρονική μορφή.
Χωρίς να αλλοιωθεί η ποιότητα και  η εγκυρότητα της ενημέρωσης που έχετε συνηθίσει , η SL press τολμάει πρώτη και κάνει το βήμα στη νέα εποχή της ενημέρωσης.
Τις επόμενες εκδόσεις της SL press θα τις …συναντάτε στο sportlarissa.gr και όχι σε έντυπη μορφή,  είτε μέσω του υπολογιστή σας είτε μέσω του κινητού σας τηλεφώνου.
SportLarissa press

3 σχόλια:

  1. ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΑΕΛ... ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ Κ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ!!! ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. την ειχα αγορασει μια φορα και περιμενα να δω να γραφει κατι για τα τοπικα πρωταθληματα της ΕΠΣΛ και ειχε ολες κι ολες 2 σελιδες ολες οι αλλες σελιδες εγραφαν για την αελ δικαιος εκλεισε πολυ αποτυχημενη αποπειρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι κρίμα να γράφονται τέτοια σχόλια! Μια προσπάθεια είναι επιτυχημένη και μόνο που κατάφερε να ξεφύγει από το όνειρο και να γίνει πράξη. Σε αυτή την κρίσημη στιγμή που διανύουμε είναι τελικά εύκολο να κρίνουμε, δύσκολο να αξιολογούμε και αδιανόητο να μη στηρίζουμε την όποια προσπάθεια γίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή