larissa.news10@gmail.com

18/2/12

Θα τους κάνει όλους μάγια

Ο Μάρκο Γκάλντι, δήμαρχος της κωμόπολης Κάβα Ντέι Τιρένι, έξω από την πόλη Σαλέρνο της Νότιας Ιταλίας, αποφάσισε να προσφέρει το μισθό του για τη στήριξη του ελληνικού λαού. Οι μηνιαίες απολαβές του, αντιστοιχούν σε 1.100 ευρώ.
Στην ίδια κίνηση, αποφάσισε να προβεί και ο δήμαρχος της κωμόπολης Μπαρονίσι, Τζοβάνι Μοσκατιέλο, ενισχύοντας τη χώρα μας με το μισθό του, που αντιστοιχεί σε 780 ευρώ.
O Τζανακούλης, που παρεμπίπτοντος παίρνει τα τετραπλάσια απ’ τους Ιταλούς, πρόκειται να δωρίζει κάθε μήνα, ένα βαζάκι μαρμελάδα σύκο (amaya) και ένα μπρόκολο από τους λαχανόκηπους.Φιλέσπλαχνος...

3 σχόλια:

 1. Απαντήσεις
  1. http://larissa-antinews.blogspot.com/2011/12/30.html


   2/12/11
   Λέτε να τα κάνει 30;
   Δεν καταλάβαμε τι πρόβλημα έχει ο Καραμπάτσας με τη συμμετοχή του Τζανακούλη στο Δ.Σ. 13 φορέων και οργανισμών. Ποιος άλλος έχει τις γνώσεις, ειδικά τις οικονομικές, για να συμμετέχει; Υπολογίστε για την κάθε μία περίπου 1000€ / μήνα, κάντε τον λογαριασμό και Καλά Χριστούγεννα!
   Για την ιστορία, σας τις παραθέτουμε αναλυτικά:


   1. Στο διοικητικό συμβούλιο του ταμείου παρακαταθηκών και δανείων,
   2. στο διοικητικό συμβούλιο της Ανώνυµης Εταιρείας µε την επωνυµία «Αναπτυξιακή ∆ιαδηµοτική Εταιρεία Ψηφιακές Πόλεις Κεντρικής Ελλάδας Ανώνυµη Εταιρεία Ο.Τ.Α.»
   3. Στην Επιτροπή Ορίων του άρθρου 11 του ν. 3463/2006, όπου έργο της είναι η σύνταξη εκθέσεως για τον καθορισμό των ορίων μεταξύ του Δήμου Λαρισαίων και του Δήμου Γιάννουλης,
   4. Στην Επιτροπή για την αντιμετώπιση προβλημάτων που προκύπτουν κατά την εφαρμογή του προληπτικού ελέγχου, επί των δαπανών των ΟΤΑ πρώτου βαθμού.
   5. Στην Επιτροπή Στήριξης στο πλαίσιο της υλοποίησης του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Χ.Μ. Ε.Ο.Χ.) περιόδου 2004−2009 στην Ελλάδα όπως προκύπτει από το από 7.7.2005 υπογεγραμμένο Μνημόνιο Κατανοήσεως μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας, της Δημοκρατίας της Ισλανδίας, του Πριγκιπάτου του Liechtenstein και του Βασιλείου της Νορβηγίας»
   6. Στο Εθνικό Συμβούλιου Υδάτων.
   7. Στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΠΑ (Επιχείρησης Φυσικού Αερίου Θεσσαλίας),
   8. Ήταν πρόεδρος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της τοπικής ένωσης δήμων και κοινοτήτων (ΤΕΔΚ) Ν. Λάρισας,
   9. Ήταν αντιπρόεδρος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της κεντρικής ένωσης δήμων και κοινοτήτων (ΚΕΔΚΕ)
   10. Ήταν διευθύνων Σύμβουλος της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «Ελληνική Διαδημοτική Εταιρεία Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών» (ΕΔΕΧΥ)
   11. Ήταν πρόεδρος της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «Δήμος ΑΕ», η οποία τώρα βρίσκεται σε εκκαθάριση
   12. Ήταν πρόεδρος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ένωσης δημοτικών επιχειρήσεων ύδρευσης και αποχέτευσης Ε.ΔΕΥΑ.
   13. Ήταν πρόεδρος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ενιαίου Συνδ. Διαχ. Στερεών Αποβλ. Δήμων & Κοινοτήτων Νομού Λάρισας (ΦΟΔΣΑ).

   Διαγραφή
  2. http://www.enikos.gr/society/15428,Enas_dhmoths_grafei.html

   Ένας δημότης γράφει

   Πρώτη καταχώρηση: 19/02/2012

   01:25Κοινωνία

   "Την στιγμή που σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο της Πόλης Κάβα Ντεϊ Τιρρένι της Ιταλίας, αποφασίζει και δωρίζει το σύνολο των αποδοχών τους για την οικονομική ενίσχυση της Ελλάδος, οι δικοί μας Καρναβαλοδήμαρχοι διοργανώνουν φιέστες και σπατάλες.

   Είναι νομίζω καιρός να αρχίζουν να βγαίνουν στην φόρα και τα άπλυτα των δημάρχων και αντιδημάρχων, οι οποίοι όπως όλες οι μελέτες μαρτυρούν είναι εκτροφεία διαπλοκής και παρασιτισμού.

   Αλήθεια, κοιτάξτε τα δημοτικά συμβούλια της κάθε περιοχής, και θα δείτε ότι οι περισσότεροι των δημάρχων αντιδημάρχων έχουν στενές, πολύ στενές σχέσεις με τους τοπικούς εργολάβους, αν δεν είναι και στενοί συγγενείς.

   Σε κάθε δημοτικό συμβούλιο έχει τουλάχιστον 4-5 μηχανικούς μεσίτες εργολάβους αρχιτέκτονες, και αυτό δεν είναι τυχαίο. Αυτό γίνεται γιατί όλοι αυτοί πρέπει να γνωρίζουν από πριν τα σχέδια της Πόλης, την κατεύθυνση ανάπτυξης των δρόμων, ώστε να επενδύσουν πρώτοι αυτοί σε αυτές τις περιοχές.

   Δυστυχώς, οι δήμαρχοι και τα δημοτικά συμβούλια, αντί να γίνουν οι προστάτες και οι στυλοβάτες των τοπικών κοινωνιών, οι περισσότεροι από αυτούς, προσφέρουν ένα ψεύτικο χαμόγελο σόου και φιέστες στους δημότες από την μια πλευρά, ενώ από την άλλη πλουτίζουν, χωρίς ίχνος Εθνικής συνείδησης.

   Μόνο κονδύλια ζητούν. Και αναπλάσεις. Αναπλάσεις, παντού αναπλάσεις, έχουν γίνει οι δήμοι της ανάπλασης το κάγκελο. Σήμερα πλακοστρώνουν, αύριο αναπλάθουν, μεθαύριο ξανά κυβόλιθους, και ξανά ξήλωμα και πάλι από την αρχή, στους ίδιους δρόμους, στα ίδια πεζοδρόμια, στις ίδιες πλατείες, κάθε δύο χρόνια σχεδόν, για να βρίσκουν ευκαιρία να ζητούν και να μοιράζουν κονδύλια.

   Δεν είναι μόνο οι 300 τις Βουλής, είναι και το σύνολο σχεδόν των καρνάβαλονδημάρχων συμβουλίων που συστηματικά ασχολούνται με το σπόρ της διαπλοκής.

   Θα περίμενε κάποιος, τουλάχιστον μετά την πράγματι, άξια συγχαρητηρίων απόφαση του συνόλου του δημοτικού συμβουλίου της Πόλης Κάβα Ντεϊ Τιρρένι της Ιταλίας, να υπάρξει κάποια παρόμοια πράξη από κάποιον δήμαρχο δημοτικό συμβούλιο, της Ελλάδος.

   Ούυυυ ρεεεεε. Ουυυυ. Ρεεεεε Ανθέλλινες καρναβαλο-δημοτικά-συμβούλια, ασφαλός και δεν είναι τυχαίο η τριτοκοσμική Αθήνα, υποτίθεται η μητρόπολη της Ελλάδας.

   Έπρεπε να βρεθούν οι ιταλοί, για να μας αποδείξουν για άλλη μια φορά αυτό που όλοι πλέον ξέρουμε, την ξευτίλα του πολιτικού και δημοτικού προσωπικού της Ελλάδος.

   Τα γιαούρτια είναι για φάγωμα, όχι για πέταγμα.

   Ένας δημότης."

   Διαγραφή