larissa.news10@gmail.com

31/10/11

Άρχισαν τα όργανα...

Κοινοποιήθηκαν απολύσεις στην "Ελευθερία"
 Τελικά, όπως φαίνεται, η οικονομική κρίση δεν αφήνει ανεπηρέαστο κανέναν. Οπως έγινε γνωστό, η διεύθυνση της καθημερινής εφημερίδας της Λάρισας "Ελευθερία", επέδωσε την περασμένη εβδομάδα τις κοινοποιήσεις των απολύσεων δύο δημοσιογράφων, προκειμένου να επωφεληθεί του νόμου περί καταβολής της μισής αποζημίωσης, αν ο απολυμένος ενημερωθεί έξι μήνες νωρίτερα. Είναι χαρακτηριστικό οτι κοινοποιήθηκαν οι απολύσεις σε δύο κοπέλες που λίγο καιρό πριν επέστρεψαν στην εργασία τους μετά την ολοκλήρωση της άδειας εγκυμοσύνης, τοκετού και λοχείας. Το κλίμα μεταξύ των εργαζομένων στην "Ελευθερία" είναι ιδιαίτερα βαρύ, με τις φημολογίες περί νέων απολύσεων να δίνουν και να παίρνουν . Με ενδιαφέρον αναμένονται πλέον οι αντιδράσεις της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων  Θεσσαλίας, Στερεάς & Εύβοιας.

πηγή: onlarissa.gr

18 σχόλια:

  1. Τελικά μάλλον είναι αληθινές οι φήμες ότι η ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΑ πτωχεύει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ ? ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΜΕΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!!!!
    Η ΚΟΛΟΦΥΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΒΛΑΧΑΔΕΡΩΝ !!!! ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΕΙ ΜΠΟΡΕΙ,ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ, ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΑΡΧΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια Ένωση να αντιδράσει; Ο πρόεδρος της Ένωσης χθες πήγε στην εκδότη-διευθυντή και ήδη είναι με το ένα πόδι στην αρχαιότερη… Πήγε να πάρει θέσεις που χάσανε άλλοι. Αυτή ήταν η αντίδραση του!!!
    Επίσης, ο κ. Μπεχλιβάνος στο site του larissanet.gr διαφημίζει τη νέα του στήλη media στην Ε, αλλά δε γράφει πουθενά για τις απολύσεις στην εφημερίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραίος ο πρόεδρος της ένωσης. Την ώρα που απολύονται συνάδελφοι του, αυτός παρακαλάει γονατιστός για μια θέση στην ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά ο Μπεχλιβάνος είναι γνωστός. Ακόμα κι όταν δούλευε σε άλλη εφημερίδα, παρακαλούσε για μια θεσούλα στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Γλύψε, γλύψε, φαίνεται πως τα κατάφερε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ οι άλλοι ξεκίνησαν αθλητική εφημρίδα, με μισθούς 150 ευρώ. Γενιά των 150 ευρώ εγκαθιδρύουν.

    Και που να μάθετε και ποιοί είναι από πίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΗΤΑΝΕ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ.ΜΙΑ ΕΠΕΙΧΗΡΗΣΗ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ .ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΣΑΝ ΤΟ ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ.Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καποτε πρεπει να καταλαβουνε οτι δεν ειναι κανενας γατζομενος σε μια θεση και υπερανω ολων.Εγω σαν πελατης τους αργησα να πληρωσω μια διαφημηση και με πηρανε τηλεφωνο απο το λογιστηριο και μου μιλησανε σαν να τους χρωστουσα εκατομυρια.Φυσικα η λεξη ευγενεια ειναι αγνωστη λεξη για αυτους.Αλλα η εκδοτρια ειναι σε αλλον πλανητη,γιατι δεν ξερει τιποτε απο το τι γινετε εκει μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Ο ΤΣΙΟΥΜΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΤΟΥ ΠΙΛΑΔΑΚΗ. ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. όχι να πεις να γουστάρουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οχι απο ευγένεια δεν έχουν πρόβλημα εκεί μέσα,αν και φτωχεύουν και απολύουν κόσμο και κοσμάκη για ένα χρεος που ειχα με βοήθησαν.
    Αλλα ειναι τα στραβά τους που θα τους φάνε στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βλεπουμε ολοι θιγονται αρκετοι οτν γραφουμε σχολια για την ελευθερια.τοσα χρονια καποιοι και καποιεσ εκλεκτες τησ εκδοτριας τρωγανε με χρυσα κουταλια γιατι κανανε οτι θελανε την εκδοτρια η οποια ειναι εκτοσς τοπου και χρονου.Τωρα θα δειτε τι εχει να γινει.ΟΣΑ ΦΑΓΑΤΕ ΦΑΓΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΡΧΟΝΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.................ΚΡΙΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΙΑΙΝΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΖΑ ΤΟΥΣ.ΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΕΙΜΝΗΣΤΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΕ ΚΟΡΟΔΕΙΨΕΙ.ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΓΕΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΚΙΝΗ ΓΡΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. exei paei kapios apo esas sta ypokatsthmata ths efimeridas na balei agelia???sketa axoyria einai...den litoyrgoyne etsi oi megales etereies.alla aytoi san monopolia den toys noiazei.toys noiazei mono na ta arpazoyne

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν ξέρω τι λέτε αλλα και γω πελάτης είμαι και μου φερονται ευγενικά τουλάχιστον Τώρα τα βάζουμε με τους εργαζόμενους που απολυονται με το έτσι θέλω χωρις καμια διαμαρτυρια ουτε απο εργατικά κεντρα ουτε απο ενωσεις δημοσιγράφων και αλλες?
    Τουμπεκι ψιλοκομενο δηλαδη και υπάρχει μόνο το antinews να καθαρίζει την μπουγάδα για τους ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΔΕΣ του γλυκου νερου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ.Η ΕΚΔΟΤΡΙΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ IMAGE ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΤΗΣ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝΕ ΑΝΕΡΓΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. krima gia tis kopeles poy einai pros apolysh.krima gia toys ergazomenoys poy erxete i seira toys.krima gia tis oikogeneies toys.krima gia ta paidia toys,krima gia to avevaio mellon toys.KRIMA GIA TOYS PERISOTEROYS EKEI MESA.ALLA ENA MEGALO AI SIXTIR GIA TOYS ROYFIANOYS EKEI MESA.H ORGH EINAI MEGALH

    ΑπάντησηΔιαγραφή