larissa.news10@gmail.com

15/6/11

Α-ΠΟ-ΚΛΕΙ-ΣΤΙ-ΚΟ

ΜΟΝΟ ΣΤΟ Larissa-antinews
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, πριν από λίγη ώρα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, τηλεφώνησε στον δήμαρχο Λαρισαίων, Κώστα Τζανακούλη και του είπε: «Κώστα, στο Ζάππειο ΙΙ μου είχες πει να σε βάλω να αναλάβεις τα οικονομικά, τώρα θέλω να σε παρακαλέσω (γονατιστός αν χρειαστεί) να δεχτείς να είσαι εσύ ο οικουμενικός πρωθυπουργός που θα προτείνω στον Παπανδρέου. Είσαι ο καταλληλότερος για να βάλεις τη χώρα στο σωστό δρόμο. Είσαι η ελπίδα του τόπου. Ξέρω ότι σ’ αιφνιδιάζω αλλά δεν υπάρχουν περιθώρια. Άλλωστε έχεις άξιο αντικαταστάτη για τον δήμο, την Βάσω. Περιμένω αύριο το πρωί την θετική σου απάντηση». Αν το δείτε σχόλιο σε καμιά εφημερίδα, να ξέρετε ότι από εμάς το έκλεψαν…

7 σχόλια:

  1. Ο Τζανακούλης δέχεται υπό την προϋπόθεση να του δοθεί και το κυλικείο του Μαξίμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάθος. Ζήτησε και κάτι άλλο ο δήμαρχος πριν πεί το οριστικό ναί για να σώσει τη χώρα. Να του δοθούν και τα λουλουδάδικα στο Σύνταγμα για να τα δουλεψει η κόρη του με τον Μπεκύρη. Στην οδό Φαρσάλων η κίνηση είναι πεσμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και στη θέση του πάγκαλου η βασούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΑΡΕΔΗ ΣΤΟ ASTRA ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ...ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΕΜΕΙΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα στο επαναλάβω : Μην κρεμας ότι σου στέλνει αυτός ο βλαξ που χαντακωσε τον επίσης βλακα Σαπκα ,γιατί στο τέλος θα χαντακωσει και σένα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τζανακουλέας: Ο καλύτερος οικονολομολόγος των Βαλκανίων...

    Γιατί ξέρετε εσείς κάποιον, πλήν Τζανακουλέα, που επί 12 χρόνια εισέπραττε μισθό καθηγητή ΤΕΙ (2.500 καθαρά το μήνα, 33.750 το χρόνο Χ 12 χρόνια = 405.000 ευρώ*) χωρίς να κάνει ΤΙΠΟΤΑ ως καθηγητής!!!

    Βρε ο καλύτερος σας λέω, ο καλύτερος... Μόνο ένας τέτοιος οικονομολόγος θα δώσει την Ελλάδα...

    (* Τελικά υπάρχουν λεφτά, ή δεν υπάρχουν γενικώς, αλλά ειδικώς και για κάποιους μόνον; )

    ΑπάντησηΔιαγραφή