larissa.news10@gmail.com

23/6/11

Ξύπνησαν…

Σε χθεσινή μας ανάρτηση, ρωτούσαμε: H αντιπολίτευση προτίθεται να κάνει ερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα οικονομικά του φεστιβάλ; Είχε προηγηθεί και η αποκάλυψη για τα «μαγικά χαρτάκια» αντί αποδείξεων και το «μαύρο χρήμα» που διακινείται στο φεστιβάλ πηνειού.
Σήμερα διαβάζουμε: Κριτική τόσο για τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζεται και υλοποιείται το Φεστιβάλ Πηνειού, όσο και για την διαχείριση των οικονομικών της διοργάνωσης ασκεί με ανακοίνωσή της η παράταξη «Λαρισαίων Πόλις». Μάλιστα, οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Γιώργος Σούλτης, Δεσποινα Αράπκουλε και Θεοδωρος Καφές έχουν καταθέσει επερώτηση με την οποία ζητούν να κατατεθεί πλήρης απολογισμός της οικονομικής διαχείρισης του Φεστιβάλ Πηνειού.           
Οι παρατάξεις Καλογιάννη και Λαμπρούλη τα βρίσκουν όλα καλά στο φεστιβάλ;

2 σχόλια:

  1. Καλά περιμένετε τον Λαμπρούλη να μιλήσει; Ο μισός δήμος έχει δικούς του ΚΚΕδες. Αυτός είναι χειρότερος ακόμα και από τον Μπαρτζώκη που έχει το ακαταλόγηστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πάγια τακτική σ’αυτή τη χώρα όπου περισσεύει ο φθόνος να χτυπάμε έναν άνθρωπο που κάνει απλά πολύ καλά του δουλειά του.
    Οι επιθέσεις που δέχεται από τον ηλεκτρονικό τύπο η σύμβουλος του Δημάρχου κ. Βάσω Οικονόμου είναι και άδικες και φυσικά «κατασκευασμένες».
    Αναγκάζομαι να απαντήσω γιατί σαν υπεύθυνος καλλιτεχνικών του Φεστιβάλ Πηνειού γνωρίζω πολύ καλά και πρόσωπα και πράγματα και αισθάνομαι κακή ανάγκη να πώ μερικές αλήθειες.
    Η κ. Οικονόμου είναι μια σκληρά εργαζόμενη, ευσυνείδητη υπάλληλος που με την νέα αξιολόγηση των υπαλλήλων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση το σίγουρο είναι πως θα πάρει όχι μόνο άριστα αλλά και αριστείο.
    Δεν υπάρχει ωράριο για την κ. Οικονόμου, σαββατοκύριακο, αργίες, είναι πάντα εκεί στο Δήμο ταγμένη. Για κάθε εκδήλωση σπάει τα νεύρα των υπευθύνων δίνοντας μάχη για περισσότερη μείωση των εξόδων. Άλλωστε δεν είναι άγνωστο πως η κ. Οικονόμου πριν μεταταχθεί στο Δήμο επί τρείς δεκαετίες ήταν υπάλληλος και δεν ακούστηκε το παραμικρό! Τυχαίο?? Δεν νομίζω!
    Στην εποχή της κρίσης σ’αυτό το θολό τοπίο της αβεβαιότητας ο μόνος τρόπος για να διαλύσουμε την ομίχλη της μιζέριας είναι ο ήλιος του πολιτισμού. Ας αφήσουμε τους ανθρώπους του να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά.
    Το διαδίκτυο προσφέρει αν λειτουργεί αντικειμενικά πληροφόρηση και ενημέρωση στο κόσμο.
    Το ερώτημα είναι πως ικανοποιείται ο πόθος αυτός της πληροφόρησης γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση καταλήγει σε παραμόρφωση της αλήθειας!
    Η ενημέρωση όμως η σωστή οφείλει να πλαταίνει την όραση ενώ εδώ κατασκευάζει παρωδίες! Το πρόβλημα τελικά είναι αν το δικαίωμα στις πληροφορίες και στην αληθινή ενημέρωση του δημότη της πόλης λειτουργεί σωστά και έντιμα ή αντίθετα αποτελεί ένα άλλο μέσο έντεχνης και αδιόρατης υποδούλωσης με αλλότριους σκοπούς.

    Β. Κολώνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή