larissa.news10@gmail.com

22/6/11

Περιμένουμε

Επιμένει στις εκτιμήσεις της, για 250.000 επισκέπτες στο φεστιβάλ Πηνειού, η διευθύντρια του, Βάσω Οικονόμου. Αν δεχτούμε τις εκτιμήσεις της και μ’ ένα γρήγορο υπολογισμό, καταλήγουμε ότι από το σύνολο των επισκεπτών, το 1/3 περίπου (80.000) πρέπει να ήταν παιδιά. Αν από αυτά, τα μισά (40.000) πλήρωσαν 2€ για να κάνουν κάποια δραστηριότητα (αν και τα περισσότερα δεν έκαναν μόνο μία), τότε έχουμε ένα έσοδο περίπου 80.000€ γι’ αυτούς που εκμεταλλεύονταν τα συγκεκριμένα παιχνίδια, χωρίς να εκδίδουν νόμιμες αποδείξεις. Θα μας πει κανείς ποιοι ήταν αυτοί και τι είδους συμφωνία είχε γίνει; H αντιπολίτευση προτίθεται να κάνει ερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα οικονομικά του φεστιβάλ;

7 σχόλια:

  1. Ρε το blog ονομαζετε larissa-antinews ή Τζανακουλης-antinews ? Η ελευθερη διακινηση σκεψεων και ιδεων ειναι το χαρακτηριστικο του ιντερνετ αλλα ρε παιδια ελεος με τον Τζανακουλη, δεν ειναι ο μονος που εχει θεση εκλεγμενη απο τον κοσμο της πολης, υπαρχουν και αλλοι "αρχοντες" που με τον ενα ή τον αλλο τροπο το ονομα τους εχει εμπλακει καπου. Γιατι τοση πρεμουρα μονο με τον Τζανακουλη ? Δεν πηρατε "δουλεια" εσεις με τους "γνωστους" τροπους που εσεις λοιδορητε ή συμβαινει κατι αλλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά, εσύ δεν έχεις καταλάβει τόσο καιρό τι συμβαίνει; Ο Τζανακούλης δεν υπέκυψε στους εκβιασμούς του Κώστα Τόλη και της εφημεριδάρας του και τώρα ο "εκδότης" προσπαθεί να πάρει ρεβάνς. Για τους άλλους ποιός ενδιαφέρεται; Ολα όσα σχολιάζονται εδώ στρέφονται γύρω από το Τζανακούλη: Ακόμα και οι δημοσιογράφοι του Δημοτικού Ραδιοφώνου, Η Ελευθερία, το Θεσσαλία, η Βάσω Οικονόμου, όλα. Αμα ρίξει κανένα κοκκαλάκι στον Κόσμο ο Τζανακούλης, όλα καλά, θα ασχοληθούμε με άλλους που "δεν πληρώνουν". Σαν τα συμβόλαια θανάτου της μαφίας ένα πράμα, δηλαδή.
    (Σε λίγο θα μας πει ότι και για την υπεξαίρεση στην Πειραιώς ο Τζανακούλης φταίει, γιατί αγόραζε γυαλιά από το κατάστημα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εσας ρε για όλα αυτός ο Τόλης σας φταίει; Απαντήστε καποια στγμή στα θέματα που γράφει το μπλογκ. Στο κάτω-κάτω ο Τζανακούλης είναι δήμαρχος τόσα χρόνια, σε ποιον να κάνουν κριτική. Καμιά απάντηση όμως δεν είδαμε ακόμα. Δηλαδή τα υπόλοιπα μέσα που τα βρίσκουν όλα καλά και δεν ασκούν καμία κριτική, θα πρέπει να έχουν φάει πολύ ψητό και όχι μόνο κοκαλάκι τόσα χρόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τζανακούλικα φίδια ψυπνήσατε πάλι, στις τρύπες σας γρήγορα έρχεται θιάφι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕ ΜΑΣ Χ.Ζ.ΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ!ΤΙ ΚΟΨΙΜΟ ΕΧΕΙΣ?ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΤΗ ΛΕΣ ,ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΜΩΣ...ΚΙ ΑΜΑ ΔΕ Σ'ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ BLOG ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΕΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
    ΣΕ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ
    ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΡΟΜΟ! ΑΡΚΕΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή