larissa.news10@gmail.com

27/5/11

Η κόρη του Τζανακούλη προμηθεύει την ΔΕΥΑΛ!!!

κλικ για μεγέθυνση
Στις 27/3/11 σε ανάρτηση μας (εδώ) αναφερόμασταν στη νέα επιχειρηματική δραστηριότητα της οικογένειας Τζανακούλη, ένα φυτώριο με την επωνυμία «ΑΓΡΟΚΗΠΟΣ» που εμπορεύεται άνθη και φυτά. Η επιχείρηση ανήκει στην κόρη του δημάρχου συνεταιρικά με δημοτικό σύμβουλο της παράταξής του. Μάλιστα τελειώναμε το σχόλιο μας κάπως έτσι: Λέτε, εντελώς τυχαία πάλι, η γεωτεχνική υπηρεσία του δήμου να συνεργαστεί με την καινούρια και φιλόδοξη επιχείρηση;
Στο έγγραφο που δημοσιεύουμε, μπορεί να μην είναι η γεωτεχνική υπηρεσία του δήμου, αλλά είναι η ΔΕΥΑΛ αυτή που προμηθεύεται λουλούδια από τη συγκεκριμένη επιχείρηση. Άλλωστε η ΔΕΥΑΛ είναι η αγαπημένη επιχείρηση του δημάρχου για όλες τις λαμογιές. Το πόσο είναι μικρό, αλλά κάπως έτσι αρχίζουν οι συνεργασίες. Άλλωστε ο καινούριος προμηθευτής θα πρέπει να δοκιμαστεί κι εάν δεν είναι καλός να απορριφθεί (χαχαχα…). Αιδώς «κύριε» Τζανακούλη, αφήστε κανέναν επαγγελματία της Λάρισας να ζήσει. Τα έχετε σκουπίσει όλα, ακόμα να χορτάσετε;

27 σχόλια:

  1. τα παρατράγουδα του Δημάρχου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε ξεφτίλα τζανακούλη, πόσο χαμηλά θα πέσεις; Να τον χαίρονται αυτοί ππου τον ψήφισαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H ιστορία της Λάρισας βρήκε τον πρώτο δήμαρχο που θα φέρει ιστορικά σε όλες τις γενιές ως κακό παράδειγμα τον τίτλο: To ΛΑΜΟΓΙΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε, πως αλλιώς θα μπορέσει και αυτή να χτίσει μια βίλα, ανάλογη με του μπαμπά της, αν δεν μπει στα κυκλώματα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άντε βρε, και καλές δουλειές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κόρη: "Μπαμπά, τι να σπουδάσω;"
    Μπαμπάς: "Θέλει και ερώτημα;"

    Φίλη: "Τελικά το αποφάσισες; Θα πας Γεωπονική;
    Κόρη του μπαμπά:" Φυσικά"
    Φίλη: " Μα ποιος θα αγοράζει φυτά εν μέσω οικονομικής κρίσης;"
    Κόρη του μπαμπά: "Αγάπη μου, το πελατολόγιο το έχω ήδη. Οι σπουδές μου υπολείπονται"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να δούμε οι ΑΡΧΙΔΗμοσιογράφοι του δημοτικού ραδιοφώνου θα θέσουν το συγκεκριμένο θέμα στον Τζανακούλη, ή θα κάνουν ό,τι έκανε και η Θεοδώρου!?

    Δημοσιογραφική κατάντια

    Στο δημοτικό ραδιόφωνο μίλησε τηλεφωνικά ο Τζανακούλης και ρωτήθηκε για όλα εκτός από το μείζον θέμα της επιστολής των δικηγόρων. Η κυρία Θεοδώρου που έκανε τις ερωτήσεις, από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, μόνο το θέμα της ΤΕΔΚ διάβασε; Είναι δυνατόν; Είναι ευχαριστημένη από τη δημοσιογραφική της δουλειά;
    Οι δημοτικοί υπάλληλοι πρέπει να καταλάβουν ότι είναι υπάλληλοι του δήμου και όχι του Τζανακούλη. Ειδικά οι δημοσιογράφοι είναι πρώτα δημοσιογράφοι και μετά υπάλληλοι. Εάν δέχονται πιέσεις και λογοκρισία να βγουν και να το καταγγείλουν. Αλλιώς να το αφήσουν το σπορ και ν’ ασχοληθούν με κάτι άλλο. Τόσος ξεπεσμός;
    στις 10:02 π.μ.

    Λέτε να το πνίξουν το Κουνέλι, να το διπλώσουν το σεντόνι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα είναι τόσο ξεδιάνδροπος; Γιά 790 ευρώ ρε γαμώτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτόν πότε θα τόν πάρουν με τα γιαούρτια οι λαρισαίοι? ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ σας κυβερναει ενα κλεφτρόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κοιτα να δεις τι μας κυβερνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. το θέμα είναι τι πούλησε και πόσο το πούλησε, γιατί αν ήταν πιο φτηνά από τους υπόλοιπους σίγουρα καλά έκανε ο δήμος και τα πήρε από το τέτοιο μαγαζί.

    790 ευρώ βέβαια είναι αστείο ποσό. Ειδικά, μπροστά στα δεκάδες χιλιάρικα που έχουν βάλει στη τσέπη τους κατά καιρούς λουλουδάδες της πόλης από το δήμο τη νομαρχία και όπου αλλού βρίσκανε κορόιδα ή τα κάνανε πλακάκια με τις διάφορες υπηρεσίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι φτηνά και ακριβά; Είναι δυνατόν ο Δήμος να ψωνίζει από την κόρη του δημάρχου; Είναι τεράστιο ηθικό θέμα και ύβρις έναντι των άλλων επαγγελματιών.
    Αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατί αυτή σε πηγάδι κατούρησε; Η επειδή γεννήθηκε με αυτό το επώνυμο πρέπει να απέχει από την οικονομική δραστηριότητα της πόλης;
    Τι λογική είναι αυτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βασικά, αυτό που είναι από "σκάνδαλο μέχρι παράνομο" και σίγουρα είναι αντιδεοντολογικό πέρα για πέρα, είναι ότι ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ (ΜΕ ΑΝΑΘΕΣΗ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ.
    Καλά, δεν υπάρχει ντροπή καθόλου τελικά, τσίπα ντιπ. Αει σιχτήρ ρε, έχουμε ότι μας αξίζει τελικά,κε Μπεκύρη, μικρέ...Τζανακούλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣΟΧΗ ο δημαρχουλης βαζει να απανταει ο "δημοσιοκάφρος" που του αγόρασε τήν ψυχη..με τι μουτρα μωρε θα βγεις στην κοινωνια της ΛΑΡΙΣΑΣ μολις το λαμογιο παψει να κρυβεται στον θωκο..αφου θα σε εχει χεσει και σενα..ανεγκεφαλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, μετά από αναφορές μελών μας, οφείλει να καταγγείλει και να στηλιτεύσει πρακτικές επιχειρούμενης φίμωσης του Τύπου, που εφαρμόζονται υπό μορφή εμμέσων απειλών και εκφοβισμού των δημοσιογράφων που ασχολούνται με θέματα του Δήμου Λάρισας και που έχουν ενταθεί τον τελευταίο καιρό εκ μέρους του Δημάρχου Λαρισαίων Κ. Τζανακούλη.

    Ο Δήμαρχος καταφεύγει συχνά – πυκνά σε υποδείξεις προς συναδέλφους για την άσκηση της δημοσιογραφικής τους εργασίας, με ύφος που δεν αρμόζει σε αιρετό άρχοντα και που φθάνει ακόμη και στα όρια της υποτιμητικής και απειλητικής συμπεριφοράς.

    Η Ένωση καταδικάζει απερίφραστα τέτοια φαινόμενα και καλεί τους συναδέλφους να μην διστάζουν να καταγγέλλουν και να αποδοκιμάζουν τέτοιου είδους νοοτροπίες και πρακτικές, που προσβάλουν όλους σαν άτομα και σαν επαγγελματίες.

    ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΣΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΥΒΟΙΑΣ

    ΒΟΛΟΣ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αφού αφήσατε ανενοχλητο τον τραμπούκοφασίστα κομλεξικό χωρίατη για μία δεκαετία καλα να παθετε, τώρα έχει ενα βουνό χρήματα και αυτός και το συναιτεράκι του ο πονηρο ψευτοντόκτορας αγοράστός..πιάστε τους, γελάνε μαζίμας,καί μας φτύνουν μέσω της αρχαιότερης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΕΔΩ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΑ!!!!!!! ;;;;

    ΚΑΙ ΠΩς ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΡΩΤΗΜΑ

    ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ?

    ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟ??
    TI AΛΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΣΒΗΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΤ ΤΩΡΑ??

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ
    ΜΕ ΔΕΚΑΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟ 1250 ΕΥΡΩ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ?

    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ρε λαμογιο,ασε τιποτα κ σε αλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΤΑΣΗ : αφισοκόλληση εδω και τώρα απο εμάς τους bloggers σε α3 χαρτί(απλά και οικονομικά) στο κέντρο της πόλης για να μάθει και ο λαος που δεν μπαίνει στο διαδύκτιο!!αφισοκόλληση πάνω στις ήδη υπάρχουσες αφίσες για να μην επιβαρύνουμε και την πόλη μας επιπλέον !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καλά ολή η Λαρισα γνωριζει τόν και τελεοπτικο δημοσιογραφο εσυ ...τιποτα.
    ΕΡΩΤΗΣΗ ο δήμος δεν εχει κηποτεχνική υπηρεσια -απο τις μεγαλύτερες-γιατ'ι μία αλλη υπηρεσία πρεπει να αγοράζει και να χρεώνει τόν πολίτη απο έξω ενώ μπορει να τα πάρει δωρεάν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ...
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟ ΜΑΛΘΑΚΟ ΣΑΠΚΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΓΗΚΑΤΕ ΛΕΚΕΔΕΣ
    ΟΥΣΤ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλό το δημαρχίδιον...40 χιλιάδες ψήφισαν στις δημοτικές εκλογές...και βγάλανε τον του..δημοτικού..τον Τζανακουλαμάρα...ρε το δημαρχίδι...ρε τον κοντό...ρε που το παίζει και γκόμενος μη χέσω...πόσα λεφτά έβγαλε κι απο το "Αυτοκρατορικό" (μη χέσω) ξενοδοχείο? ή απο το εμπορικό Plaza? Ας βγούμε στους δρόμους και ας γράψουμε όλοι απο 100 φορές στους τοίχους: "Δεν θα ξαναπετάξω την ψήφο μου στα σκουπίδια"...Καληνύχτα πατρίδα...ευχαριστούμε για την Ελλάδα που μας κληροδοτήσατε.
    Φιλικά, ένα απο τα παιδιά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. sta arxidia tou re seis !!!!!!! afou ta exoun kanei plakakia me tous aristerous kai ta trwne mazi ....pou einai oi aristeroi na fwnaxoun !!!! den ta xeroun ti ginetai ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σωστή κίνηση. Τα λουλουδάδικα χρεώνουν τρεις φορές όσο τα φυτώρια.

    Το διαπίστωσα και μόνη μου και αηδίασα. Πολύ σωστή η υπηρεσία της ΔΕΥΑΛ. Να προμηθεύονται μόνο από φυτώρια, εξάλλου τα λουλουδάδικα τα αγοράζουν από τα φυτώρια και πουλάνε αέρα κοπανιστό και υπερτιμολογημένο.

    Οι δημόσιες υπηρεσίες αγοράζουν συνήθως λουλούδια από όλα τα καταστήματα της πόλης κυκλικά όταν πρόκειτε δε για μικρά ποσά, τουλάχιστον αυτό κάναμε εμείς στη νομαρχία. Με αυτή τη λογική κανείς δε μπορεί να παραβλέπεται ή να διαμαρτύρεται

    Εχετε λάθος θέμα παντελώς μόνο για προβολή εντυπώσεων είναι καλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή