larissa.news10@gmail.com

27/5/11

Το κόμμα σου ΛΑΕ

Όσο και αν ακούγεται παράξενο, οι αυθόρμητες κινητοποιήσεις των «αγαμακτισμένων», έφεραν σε δυσκολότερη θέση όλων το ΚΚΕ. Το κόμμα που προσπαθεί, για δικούς του λόγους, να ξεσηκώσει τόσα χρόνια τον κόσμο χωρίς επιτυχία. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο χθεσινός «Ριζοσπάστης» δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στις μαζικότατες συγκεντρώσεις στις πλατείες των μεγάλων πόλεων. Χθες, θέλοντας να αποκομίσουν, συμφώνα με τα μυαλά τους, οφέλη από τους συγκεντρωμένους, οι Λαρισαίοι κομματάρχες έσπευσαν να γεμίσουν την πλατεία της Λάρισας με φέιγ-βολάν (φωτο). Την καλύτερη απάντηση βέβαια σ’ αυτούς την έδωσε Λαρισαίος φανατικός ΚΚΕς που αναρωτιόταν στην πλατεία: “Τι κάνουμε λάθος τόσα χρόνια;”

2 σχόλια:

  1. Όσο κι αν φαίνεται παράλογο στο συντάκτη του άρθρου υπήρξαν όντως πολίτες μη κομματοποιημένοι που αυθόρμητα παρευρέθησαν στις εκδηλώσεις. Γι αυτό, ο χαρακτηρισμός "αγαμακτισμένοι" σε ένα blog πληροφόρησης όπως δηλώνεΙ, μάλλον θα έπρεπε να είχα αποφευχθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι Λαρισαίοι κομματάρχες έσπευσαν να γεμίσουν την πλατεία της Λάρισας με φέιγ-βολάν (φωτο).ρε γελοιε που τα ειδες στην πλατεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή