larissa.news10@gmail.com

28/5/11

Απολογισμός έργου

Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί ο Τζανακούλης επέλεξε να γιορτάσει φέτος στο κτήμα του με νταούλια και χορούς, προκαλώντας έτσι, σε μια δύσκολη οικονομικά χρονιά για πολλούς. Ο λόγος είναι απλός. Ο δήμαρχος Λάρισας, ως είθισται στην τελευταία περίοδο μια θητείας, κάνει τον απολογισμό του έργου του, για τα δώδεκα χρόνια που βρίσκεται στη θέση του δημάρχου. Απαλλασσόμενος από το άγχος της επανεκλογής, αφού ξέρει καλά και ο ίδιος πως εκλέχτηκε την τελευταία φορά, αποφάσισε να δείξει στον λαό της πόλης τα επιτεύγματα του, όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι, από την αρχή της χρονιάς μας έχει παρουσιάσει;
- Πολυτελές αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού
- Την επιχείρηση της κόρης του «ΑΓΡΟΚΗΠΟΣ»
- Την οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής μαρμελάδας «amaya»
- To «ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ» στους Αγ. Αναργύρους έκτασης 40+ στρεμμάτων.
*Το σπιτάκι του στη Ν. Πολιτεία (370 τ.μ.) δεν το έχει παρουσιάσει ακόμα επίσημα, γιατί, σύμφωνα με δήλωση του, είναι ακόμα χωρίς έπιπλα… to be continued (έχει άλλα τρία χρόνια μπροστά του).

Στους κακεντρεχείς που θα ρωτήσουν, εάν αυτά τα είχε και πριν αποφασίσει να «προσφέρει» στην πόλη, θα τους απαντήσουμε πως η εμπάθεια τους δεν έχει όρια.

4 σχόλια:

  1. με κουράζεις πολύ... Τελικά είσαι πολύ ανοιχτόμυαλος, όλη η επικαιρότητα είναι ο δήμαρχος; Εδώ ο κόσμος καίγεται και εσύ μας γράφεις για τον Τζανακούλη. Δεν βλέπεις τα χάλια σου που αύριο δεν θα έχεις δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αύριο δεν θα έχω δουλειά ούτε εγώ ούτε εσύ ούτε οι άνθρωποι μας,πλέον το θεωρώ μια φυσιολογική κατάσταση,και είναι απόλυτως λογικό όταν όλα αυτά τα χρόνια μας διοικούν είτε σε εθνικό είτε σε τοπικό επίπεδο άνθρωποι που θεωρούν ότι οι πολίτες οφείλουν να προσφέρουν σε αυτούς και όχι το αντίστροφο.
    Σχέτικα με το μπλογκ,λάρισα anti news λέγεται τον τζανακούλη και το οποιοδήποτε λοκάλι παραγοντίσκο θα σχολιάζει,δεν το βρίσκω περίεργο ούτε ενοχλητικό,ένας ανώνυμος της ανθίμου γαζή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσοχη ο βρωμικος Δημαρχουλης απανταει με προβοκατορες..πρωτο ΛΑΜΟΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κωστακη θέλω να πιστεύω πως δεν έβαλες την κόρη σου να κάνει και απογραφή!!!

    http://imageshack.us/photo/my-images/846/punisher.gif/

    ΑπάντησηΔιαγραφή