larissa.news10@gmail.com

27/5/11

Δεν έχουν καλυφθεί τα ποσά των καταθετών!!!

Αναγνώστης του blog και παθόντας (τα στοιχεία του είναι στη διάθεση μας), αναφέρει πως δεν έχουν καλυφθεί τα χρηματικά ποσά από τους πελάτες της Πειραιώς, μετά την υπεξαίρεση. Αν συμβαίνει αυτό τότε το θέμα είναι πολύ σοβαρό και η τράπεζα καλείται να δώσει εξηγήσεις. 
Γράφει τα εξής: Πρόκειται για το μεγαλύτερο τραπεζικό σκάνδαλο της χώρας τα τελευταία χρόνια και δυστυχώς ένα από τα μεγαλύτερα παραδείγματα χειραγώγησης των μέσων ενημέρωσης.Το θέμα είναι ότι έχει διαρρεύσει πως οι καταθέτες καλύφθηκαν, ενώ αυτό δεν έχει συμβεί! 



Δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε αυτό, παντού διαβάζω την είδηση "Οταν οι υπεύθυνοι της τράπεζας αντιλήφθηκαν την κλοπή, κινήθηκαν αστραπιαία θέτοντας σε αργία το συγκεκριμένο άτομο, ενώ αποκατέστησαν άμεσα τις καταθέσεις των πελατών που έπεσαν θύματα". 

Ελπίζω να αποκατασταθούμε οι παθόντες άμεσα και μαζί μας το αίσθημα δικαίου.

Εάν κάποιος έχει γνώσεις νομικού και μπορεί,ας μας βοηθήσει κάπως.

Επίσης αν μας διαβάζει εισαγγελέας ας κάνει τα δέοντα .Δεν μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερη χωρίς να έχουν γίνει ασφαλιστικά μέτρα...

3 σχόλια:

  1. Eχω μια απορια εσεις ως παθων αυτο το site περιμενετε να σας δωσει νομικες συμβουλες?Ελεος εκατονταδες δικηγοροι υπαρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλη δουλεια δεν εχει ο εισαγγελεας να κανει τα δικα σας τα σχολια θα διαβαζει.Αν δεν κανω λαθος,οπως γραφεται αλλωστε και στην ειδηση οι αναληψεις εγιναν απο τριαντα γνωστους της ,γιατι δεν της τηλεφωνειται να σας πει ποτε θα τα παρετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -o πλεονεκτης και ο απατεωνας τα βρισκουν σε χρονο μηδεν.

    -ετσι την πατησες φιλε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή