larissa.news10@gmail.com

30/1/11

Ξαναδιόρισε την πρώην του!

Δεν υπάρχει άνθρωπος στη Λάρισα που να μην έχει ακούσει για την περιβόητη «Μ», την αγαπημένη πρώην ιδιαιτέρα γραμματέα του δημάρχου κ. Τζανακούλη. Αυτή για την οποία ο κ. δήμαρχος έφτιαξε ειδικό προθάλαμο-γραφείο, ακριβώς πριν από το δικό του, με πόρτα που να ανοίγει μόνο από μέσα! 

Είναι η ίδια που τη διόρισε αρχικά στη Γεωπονική υπηρεσία, αργότερα την πήρε από εκεί και την έκανε… οδηγό του (αυτός και Καντάφι έχουν τέτοια γούστα) και στο τέλος την έβαλε στο προσωπικό του γραφείο για να αφοσιωθεί στον…ιδιαίτερο ρόλο της. Ο μισθός της για δημοτικό υπάλληλο, παχυλότατος





Όμως, προ των εκλογών, η σχέση τους διερράγη κατά τρόπο απρόσμενο. Ο κ. Τζανακούλης έγινε έξαλλος μαζί της όταν ανακάλυψε ότι η αγαπημένη του γραμματέας δεν ήταν αφοσιωμένη στα αποκλειστικά της καθήκοντά, αλλά στα ρεπό της δουλεύει και σε… άλλο γραφείο. Τον πείραξε πολύ, αλλά δεν έχασε χρόνο. Την έδιωξε αμέσως. 

Η «Μ» έχει ακόμα φυλαγμένο εκείνο το τρομερό sms που της έστειλε ο δήμαρχος: «Πάρε τα πράγματά σου, και μέχρι τις 10 θα έχεις φύγει από το γραφείο. Η νέα σου θέση είναι στο δημοτολόγιο»!

Έτσι η «Μ» τους τελευταίους μήνες βρέθηκε στην υπηρεσία του δημοτικού δημοτολογίου, με μια σύμβαση που έληγε στις 31-12-2010. Προ της λήξεως, ο δήμαρχος της διεμήνυσε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης και θα έπρεπε να απολυθεί.

Η «Μ» όμως, δεν είναι όποια κι΄όποια. Όταν μάλιστα έχει στη διάθεσή της μια σακούλα γεμάτη αναμνήσεις και πολύτιμο υλικό, δεν μασάει εύκολα. Εγώ θα μείνω, του είπε, είτε σου αρέσει είτε όχι, γι΄αυτό σε συμβουλεύω να βρεις τρόπο να μου ανανεώσεις τη σύμβαση. Ο κ. Τζανακούλης αφομοίωσε το μήνυμα στη στιγμή. 

Στις 20 Ιανουαρίου, ημέρα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας, εισήχθη προς έγκριση στα μουλωχτά (εκτός ημερησίας διάταξης), ένα πακέτο προσλήψεων με ένα σωρό ρουσφέτια της δημοτικής αρχής, μεταξύ αυτών και της «Μ»

Πρόκειται για τις 393 προσλήψεις που αποκάλυψε η εφημερίδα Κόσμος, (η αρχαιότερη απλώς συγκαλύπτει) οι οποίες εξόφλησαν μεγάλο μέρος των προεκλογικών και λοιπών υποχρεώσεων του κ. Τζανακούλη.

Με τον τρόπο αυτό, αλλά και με τις ψήφους των συμβούλων της μείζονος αντιπολίτευσης, η πρώην του κ. δημάρχου παρέμεινε στο Δήμο Λάρισας.

Αυτός-αυτή, μηδέν ένα.  

27 σχόλια:

  1. καιρος να βγουν τα απλυτα στην φορα, σειρα τωρα η σχεση και το αλισβερισι με τον Πηλαδακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενας αλλος λαρισινος30 Ιανουαρίου 2011 στις 6:46 μ.μ.

    μαγκια του!!!!αμα μπορεις κανε κ συ τετοια λισβερισια!αν οχι μην ασχολειστε γιατι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σκαστε ρε και πληρώστε. Ο δήμαρχος έχει ..άβλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ψαχτε κιαλλο να δειτε τι γινετε στο δήμο.....θα παθετε πλακα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΟΥΛΗ ΚΟΥΛΗ ΚΟΥΛΗ!!!
    ΜΑΛΑΚΑ ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τόλη πλήρωνε κανα φράγκο λέμε και άσε τις απειλές, από δήμο δε παίρνεις μία στο ξέκοψαν με τις παρανομίες σου οπότε κόψε το λαιμό σου να μας πλερώσεις στεγνά γιατί θα φας φουρκέλο που θα τρέχεις στα ΤΡΙΚΑΛΑ με την όπισθεν

    ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΣΟΥ κύριε ΚΩΣΤΑ ΤΟΛΗ ΚΑΡΑΠΙΣΤΟΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να μπεί εισαγγελέας στόν Δήμο γιά να ξεσκεπάσει όλα τα μαγαζάκια πού λειτουργούν εκεί οι ΚΚεδες με προστάτη τόν Ντόν τζανακούλη γιά να φρίξετε αλλά ποιός έχει κώλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κρίμα για την πόλη μας και για τα παιδιά μας !!η διοίκηση του δημάρχου έκανε καλό στην τσέπη του και στην οικογένειά του καθώς και στις κοπελίτσες που αναγκάστηκαν για ένα κομμάτι ψωμί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΣΣΣΣΣΣΣΤ...
    ΑΝΑΣΑ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ! ΦΑΤΕ ΚΑΝΑ ΚΕΜΠΑΠ ΑΚΟΜΗ,ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ Η ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ; ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ANΘΡΩΠΟΣ; ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ "Μ" ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. βλεπω fix με την ευκαιρια της κολητης σου της Κ. πηρες "σβαρνα" που λετε κι εσεις οι σκατοβλαχες ολα τα points του blog και σχολιαζεις......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. παλιοκοματοσκυλο...μας εχτισες και βίλλα...ξυπνατε γιατι χανομαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. και μόνο που είμαι... FIX και είσαι ανώνυμος... δεν χρειάζεται να σου απαντήσω. Απ' ότι βλέπω με κατηγορείς γι΄αυτό που κάνεις και εσυ... Τα points... ουάου... και εγώ που νόμιζα ότι το "like" το διάβαζες "λύκε"... δεν έχω κανένα θέμα με τους βλάχους ίσα ίσα θα έλεγα αλλά... έλα που είμαι Μακεδόνισσα με την βούλα και όσο να χτυπάς τον κώλο σου κάτω δεν είμαστε όμοιοι. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... με συγκινούν, αλλά δεν ήταν ανάγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ρε παιδιά βοηθάτε γιατί ειμαι νυχτωμένος με τα κοσμικά εδώ πέρα . Η 'Μ' ειναι Μ.Κ. ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΄Μ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ <30 ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ 'ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ'. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΠΙΚΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΑΠΟ 52ΧΡΟΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΝΕΑΝΙΖΕΙ. ΚΙ ΟΙ ΣΥΖΥΓΟΙ...ΣΠΙΤΙ...ΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΑΜΙΚΟΣ ΤΟ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μμμμ,υπαρχει και γραφειο εκτος Δημαρχειου οπου εκτελουντε -νομιμες ,πρασινες καρτες-διαμονες,κ.λ.π.εναντι 500 ευρω,,να μη περιμενουν κανα3μηνο,,Ξενοι φυσικα, δεν υπαρχουν διακριτικα,ουτε στο οικημα ουτε στο γραφειο.τι λετε να τους κλεισουμαι? ει ενταξη σιγα τη παιρνουν...οικογενειες εχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. poly ta ithela na evgena me onomateponimo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. με την πλατεια φιλ/πολης θα ασχολειθει κανενας;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το συγκεκριμένο γραφείο που κάνει αυτές τις φιλανθρωπίες-βρωμοδουλειές και χρεώνει 300 και βάλε ευρώ σε κάθε αλλοδαπό που θέλει ενα απλό χαρτί ανήκει σε υπάλληλο του δήμου μην αναρωτηθείτε σε πιο χώρο είναι οργανωμένη, αρχίζει από ΠΑ και τελειώνει σε ΣΟΚ.
    Εκδιώχθηκε από Τζανακούλη και όμως ξαναβρήκε τρύπα να εισχωρήσει με απειλές γνωστού βουλευτή που παραιτήθηκε προσφάτως
    Της πουτάνας το τοπικό ΠΑΣΟκ να βγούνε και άλλα στη φόρα για Σάπκα και φαρμακευτικές να μάθει ο κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΤΑΙΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΙΛΛΙΠΟΥΠΟΛΗΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ.ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΗΠΩΣ ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΣΧΕΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ? ΑΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. απευθυνω εκκληση στο δημαρχο να τοποθετησει στην εισοδο και εξοδο της υπογειας διαβασης πεζων στη Λατταμια ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ωστε να εμποδιζονται τα μηχανακια να εισερχονται στη διαβαση .Θα ειστε υπευθυνος αν θρηνησουμε θυματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή