larissa.news10@gmail.com

15/11/12

To καραγκιοζιλίκι στα καλύτερα του

Την ουρά στα σκέλια έβαλε ο Τζανακούλης παραδεχόμενος την λαμογιά που πήγε να περάσει με το πλαστό Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς μόλις ο εμπορικός σύλλογος προσέφυγε στο ΣΤΕ, ανακαλεί την απόφαση ανάθεσης σε ιδιώτη της λειτουργίας του «χωριού του Αη Τζανακούλη».
Βέβαια, αυτό που πάει να γίνει τώρα είναι ακόμα πιο «άκυρο», αφού το Δημοτικό Συμβούλιο την προσεχή Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, πρόκειται να αποφασίσει την ανάθεση σε ιδιώτη της κατασκευής του «χωριού», μέρος του οποίου λειτουργεί από σήμερα 15 Νοεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Λάρισας!!! Θα αποφασίσει δηλαδή για κάτι που λειτουργεί 7 ημέρες νωρίτερα της σχετικής απόφασης.
Όπως πάει η κατάσταση, θα βγούμε αληθινοί αφού στο τέλος βλέπουμε τον ίδιο τον Τζανακούλη να ντύνεται Αη Βασίλης και να κάνει τις εκδηλώσεις μόνος του. 
Το χειρότερο είναι ότι θα στενοχωρήσει και τον Σωτήρη τον Πολύζο που, τελευταία, τόσο πολύ κόπτεται  για το καλό της πόλης μας!
*Οι ήττες για τον Τζανακούλη άρχισαν, κάτι που σηματοδοτεί και την πλήρη κατάρρευση του.
**Ο Κέλλας θα παραστεί και θα υπερψηφίσει ή θα έχει υποχρεώσεις στο κοινοβούλιο;
***Η Γερακούδη θα αποφανθεί για την εγκυρότητα της απόφασης μετά τις εκλογές του 2014; 

2 σχόλια:

  1. Οι μονοι που χαιρονται απο αυτο το μπαχαλο με το χωριο ειναι οι διαδοχοι του Τζανακουλη, αλλα σιγουρα θα τον χειροκροτουν θερμα οταν θα ξαναβγει δημαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όλοι καραγκιόζηδες και λαμόγια είναι. Και ο Τζανάκ και η Πόπη η καθαρίστρια του ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ και τα πιθηκάκια στο δημοτικό συμβούλιο που χειροκροτούν τον αυτοκράτορα. Να ξέρουν οπι πιθηκίζοντες δημοτικοί σύμβουλοι ότι εγώ δεν πρόκειται να ψηφίσω κανέναν από αυτούς στις επόμενες δημοτικές που θα θελήσουν να γίνουν τζανακούθηδες στη θέση του τζανακούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή