larissa.news10@gmail.com

28/11/12

Η εισαγγελία άργησε μια δεκαετία...

Ιστορική μπορεί να χαρακτηριστεί η χθεσινή ημέρα για τη Λάρισα. Για πρώτη φορά Εισαγγελέας επεμβαίνει για ανάθεση του Τζανακούλη σε ιδιώτη.  Με το καλό... και στα υπόλοιπα!

9 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά ελεος.... Δεν φανταζομαι να νομιζει κανεις οτι το κεντρο του κόσμου και της τιμιότητας ειναι ο Διαμάντος!!!! Ενταξει ειπαμε για τους εμπορους αλλα να πρέπει να πληρωνουμε εμεις για να εχουν τζιρο αυτοι και να πουλάν 200% τα εμπορευματα τους οταν μετα απο ενα μηνα θα τα πουλαν στις εκπτωσεις με 10 1/4 της τιμής παραπάει!!! Γιατι δεν βαζουν το χερι στην τσεπη τους να κανουν με δικα τους εξοδα κατι!!! Πολύ σωστα εκανε ο Δημαρχος!! Και θα τον βγαλουμε ξανα για μια ακομη τετραετια και να αφησουν οι διαφοροι μνηστηρες τυπου Διαμαντου η Σαμουρέλη τα ονειρα!!! Φαντασου υποψηφιους δημαρχους τους; δύο παραπάνω!!!Καταντια της πόλης!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς που είσαι ενημερωμένος Λαρισαίος δημότης και ξέρεις οτι μπορεί να ξαναβάλει υποψηφιότητα ο Τζανακούλης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. file eisai entelws ektos topoy kai xronoy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. poios soy eipe re file oti oi emporoi einai ekatommyrioyxoi?kai ase ta gleipsimata isws na eisai kai o teleytaios Larisaios poy the egrafe yper psyfwn,poy zoyme re..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστη η προταση με δικα τους χρηματα να κανουν κατι...Αλλα οχι και Σαμουρελης....ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ...Ακου Σαμουρελης....απο το κακο στο χειροτερο?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαμαντος....χριστε και παναγια...μηηηηη!!!!!!ΘΑ ΤΟ ΠΙΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εκατομμυριούχοι μπορεί να μην είναι όλοι, πάντως αποδείξεις δεν κόβουν και πολλοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν σχολιαστηκε επαρκως το σχολιο της Ελευθεριας σχετικά με τα οικονομικά επιτευγνατα και λοιπα του Σαμουρελη οταν ηταν Αντιδημαρχος Οικονομικών....Θα εχει πολυ ενδιαφερον να μας πουν τι εννοει ο Ποιητης η οι ποιητες....Γιατι καποια στιγμη πρεπει να μποθν τα πραγματα σε μια σειρά...Καλα ολοι εναντιον του Δημαρχου μηπως αυτο ειναι προκαλυψη για τα δικά τους εργα??? Απλά ρωτάω....Ας μας πει ο ιδιος για τον Βιο και πολιτεία του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή