larissa.news10@gmail.com

17/11/12

Γελοιοποίηση στο έπακρο

Η ταραχή που επικρατεί στο σύστημα Τζανακούλη τους οδηγεί σε κινήσεις που μεγιστοποιεί καθημερινά τον βαθμό της γελιοποίησης.
Στη σημερινή εκπομπή του Γιουρμετάκη που ήταν καλεσμένος ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου, βγήκαν ακροατές στο τηλέφωνο να επαινέσουν την προσπάθεια του δημάρχου για τη δημιουργία του «χωριού» στη σκεπαστή αγορά της Νεάπολης.
Όπως αποδείχτηκε περίτρανα  οι άνθρωποι ήταν «βαλτοί» καθώς το μόνο που έκαναν ήταν να υποστηρίζουν την θέση του Τζανακούλη αλλά όταν τους έθεταν λογικά ερωτήματα δεν άρθρωναν λέξη.
Η πρώτη κυρία η οποία χαρακτήρισε κόσμημα αυτό που δεν έγινε ακόμα στην σκεπαστή, γνώριζε ότι θα μοιράζουν δώρα στα παιδιά, κάτι που δεν ξέρει κανένας, η δεύτερη είπε ότι πήγε στον δήμαρχο για να νοικιάσει παράγκα αλλά της απαγόρευσε να πουλάει κασκόλ και γάντια και μετά από ερώτηση είπε ότι τελικά ρώτησε τους υπεύθυνους στη σκεπαστή και όχι το δήμαρχο και ο τρίτος κύριος δεν θυμόταν που ακριβώς έχει το εμπορικό του κατάστημα, καθώς στην αρχή είπε στην οδό Φαρσάλων και μετά το μετέφερε στη Νεάπολη! Για γέλια…

*Τον Γιουρμετάκη τον επαινέσαμε, αλλά ήταν φάουλ να μη βγάλει και χθες ακροατές στο τηλέφωνο να ρωτήσουν τον Τζανακούλη, εκτός αν του απαγόρευσε εκείνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου