larissa.news10@gmail.com

15/10/12

Eπίσκεψη μαθητών στο Δημαρχείο

Τους μαθητές της Γ1 και Γ2 τάξεων του Δημοτικού Σχολείου Τερψιθέας υποδέχθηκε στο Δημαρχείο ο αναπληρωτής Δήμαρχος Σπ. Μπαρμπούτης προκειμένου να τους ξεναγήσει στους χώρους του Δημαρχείου, αλλά και για να τους ενημερώσει για τις αρμοδιότητες και τις δραστηριότητες του Δήμου. 

Ο κ. Μπαρμπούτης ανέλυσε διεξοδικά στους μαθητές τους τομείς ευθύνης του Δήμου, ενώ τους μίλησε επίσης για τη μεγάλη ιστορία της πόλης. Εξήγησε τους τρόπους με τους οποίους γίνονται οι προσλήψεις στο δήμο και σε όλες τις δημοτικές επιχειρήσεις όπως επίσης και οι αναθέσεις των έργων.

Τα παιδιά έφυγαν κατενθουσιασμένα από τα παραμυθάκια που τους είπε ο παππούλης με τα άσπρα μαλλιά, που τα τελευταία χρόνια κάνει τον αντιδήμαρχο και υποσχέθηκαν ότι θα ξεκινήσουν άμεσα να ψάχνουν για τον… δράκο.

Σε όλους τους μαθητές μοιράστηκαν τα εξής αναμνηστικά: αντίγραφο απόδειξης είσπραξης χρημάτων για ενοικίαση περιπτέρου στο φεστιβάλ Πηνειού, αντίγραφο απόδειξης είσπραξης χρημάτων για ενοικίαση παράγκας στο παζάρι Λάρισας, φωτογραφία πορτραίτο της Βάσως και αγαλματίδιο – μινιατούρα του δημάρχου.

Τους μικρούς μαθητές ξεπροβόδισε ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου, ο παππούλης δεν μπορεί να ανεβοκατεβαίνει τις σκάλες, ευχόμενος «καλές δουλειές» καθώς αυτή είναι η φράση που χρησιμοποιείται κατά κόρον στο δημαρχείο. 

* Ο «πρώτος δημότης» της Λάρισας απουσίαζε γιατί μάζευε κρεμμύδια στο χωράφι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου