larissa.news10@gmail.com

28/5/12

Απλά… αστείος

Διαβάστε την απάντηση που έδωσε ο Τζανακούλης για τους πλημμυρισμένους δρόμους της Λάρισας:
«Σ’ ότι αφορά το κέντρο και τις συνοικίες της Λάρισας, τα προβλήματα που προκλήθηκαν, κυρίως από τα φερτά υλικά που έφραξαν τις σχάρες της αποχέτευσης, αλλά αντιμετωπίστηκαν άμεσα από τις υπηρεσίες του Δήμου και τη ΔΕΥΑΛ. Δυστυχώς – συμπλήρωσε – ο Δήμος δεν μπορεί να βγάλει συνεργεία τα Σαββατοκύριακα (λόγω των γνωστών προβλημάτων) για να καθαρίσουν τις αφίσες κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις οι αφίσες να αποφράξουν το δίκτυο».
Το πρόβλημα όπως καταλαβαίνετε το δημιούργησαν οι αφίσες και το γεγονός ότι δεν μπορεί να βγάλει συνεργεία τα Σαββατοκύριακα. Για τις αφίσες δεν θα σχολιάσουμε τίποτα καθώς πρόκειται για διεθνή συνομωσία, αλλά για τα συνεργεία αυτοδιαψεύδεται,  παρακάτω:
Τέλος ο κ. Τζανακούλης αναφέρθηκε στις προσπάθειες του Δήμου Λαρισαίων (σε συνδυασμό με την Περιφέρεια Θεσσαλίας) για να παραμείνει ανοικτός ο οδικός άξονας Λάρισας – Τρικάλων. Ο Δήμος έστειλε αμέσως μηχανήματα για να δώσει λύση στο πρόβλημα, παρά το γεγονός ότι το τμήμα αυτό δεν εντάσσεται στα όρια ευθύνης του Δήμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου