larissa.news10@gmail.com

10/5/12

Παίζει (και) με τη φλόγα…

Όταν ο ίδιος ο δήμαρχος έχει παραδεχτεί δημόσια ότι κάνει προσλήψεις γνωστών και φίλων, δικών του ή της παράταξης του, τότε ήταν φυσιολογικό τα κριτήρια για όσους επιλέχθηκαν για λαμπαδηδρόμοι της Λάρισας, να είναι το ίδιο αντικειμενικά.
Κάποιο πουλάκι (μέσα από το κλουβί), μας σφύριξε ότι στους 9 λαμπαδηδρόμους που θα μεταφέρουν τη φλόγα των Ολυμπιακών αγώνων στη Λάρισα, την Τρίτη 15 Μαΐου, είναι και ο υιός της συμβούλου του Τζανακούλη, Βάσως Οικονόμου.
Επειδή η πηγή δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης θα θέλαμε να ρωτήσουμε με ποια κριτήρια επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος.

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ Κ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΠΛΗΡΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ...ΑΛΛΑ ΑΝΟΝΥΜΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ Κ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΜΑΣΙΑ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ...
    Κ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ Κ ΕΣΥ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΠΟΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Η ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ...(ΤΙ ΛΕΣ?)
    ΚΩΣΤΑΣ ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΑ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΛΙΣΤΕΣ .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ.Ο ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ Ο ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΝΗΣΥΧΩ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.Ε ΓΑΜΩΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή