larissa.news10@gmail.com

4/5/12

Του βγήκε το γαλάζιο που κρύβει μέσα του…

Άρθρο παρέμβαση, γροθιά στο κατεστημένο, καταπέλτης, οδοστρωτήρας, μπορεί να επηρεάσει ακόμα και το εκλογικό αποτέλεσμα…
«Η οικονομολόγος κ. Αλεξάνδρα Ζωγράφου ουδέποτε ενεφανίσθη στη Λάρισα (εκτός κι αν διέφυγε των δημοσιογραφικών μας αισθητήρων – πράγμα μάλλον απίθανο), ουδέποτε μίλησε με Λαρισαίο και ουδέποτε έκανε καμπάνια για το κόμμα που την τίμησε περιλαμβάνοντάς την στην εκλογική του λίστα. Και προφανώς όλα τα παραπάνω συνέβησαν – ή μάλλον δε συνέβησαν – γιατί η ίδια δεν είχε καμία διάθεση καθόδου στον πολιτικό στίβο. Εξηγήσεις σίγουρα θα αναζητηθούν την επομένη των εκλογών και γι' αυτή την περίπτωση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα (γιατί έγιναν πολλά ακόμη «μαγικά» που γνωρίζει ο κάθε ενασχολούμενος νεοδημοκράτης). Η δε αποκλειστική ευθύνη – γιατί κάποιοι θα σπεύσουν να ρίξουν τη μελάνη τους και να εξαφανιστούν – φέρεται από τον ίδιο τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Είτε το αποτέλεσμα για τη Λάρισα κριθεί θετικό, είτε αρνητικό. (Υ.Γ. Οι πληροφορίες ότι η νομαρχιακή του κόμματος απέφυγε να προβεί σε εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου για να γλιτώσει το δημόσιο ρεζιλίκι του να εμφανίζονται δέκα αντί για ένδεκα υποψήφιοι, ελέγχονται ως αναληθείς...)

*Αν το αποτέλεσμα για τη ΝΔ στη Λάρισα δεν είναι καλό, από τη Δευτέρα θα υπάρχουν εξελίξεις και τώρα πλέον γνωρίζεται ποιος θα τις έχει προκαλέσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου