larissa.news10@gmail.com

19/4/12

Θέμα... πολιτισμού

Το ότι η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος προσωπικά, δεν ασχολούνται με το θέμα του παράνομου παρκαρίσματος και της κατάληψης των πεζοδρόμων, είναι γνωστό εδώ και χρόνια. Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα, το «υποθάλπουν».
Άλλα να κατεβάζεις το αυτοκίνητο μέχρι την κοίτη του Πηνειού (φωτο) για να κάνεις τζόκινγκ είναι θέμα πολιτισμού. Δεν χρειάζεται να γίνουμε όλοι όμοιοι του. Δεν χωράει άλλη ασχήμια αυτή η πόλη!

4 σχόλια:

  1. Ερώτηση ενός πολίτη άγρια φορολογούμενου και με κόψιμο 50% του μισθού του. Οι εισαγγελείς των ειδικών μισθολογίων κυκλοφορούν στο κέντρο της πόλης μας????? αν ναι πως επιτρέπουν την αισχρή κατάσταση που επικρατεί στους πεζόδρομους με την ανοχή του Δημάρχου και την παραβατική συμπεριφορά των δημοτικών αστυνόμων (Μη έλεγχος κατάληψης πεζοδρόμων από τους καφετεριούχους σε καθημερινή βάση) με αποτέλεσμα στο τμήμα της Παπακυριαζή δίπλα από το Ξενοδοχείο Grand Hotel τα τραπεζοκαθίσματα να επιτρέπουν την διέλευση πεζών ΜΟΝΟ σε "φάλαγγα κατ' άνδρα" ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευγε στο άρθρο ... Τραβήξτε φωτό επίσης άλλα cult θέματα όπως:
    - Σαβατπο βράδυ τα περιπολικα και τα Z παραταγμένα Βενιζέλου και Παπανστασιου , και οι 'κανγκουρες' να παρκάρουν ανενόχλητοι στον πεζόδρομο της Βενιζέλου .

    - Το 'Αισθητικο Αλσος' μετά την καφετέρια , το σκουπιδαριό και τα δείγματα εγκατάληψής του και το ποσο ειρωνικά πλέον ακούγεται το 'αισθητικό'

    Κατά τα άλλα οι παχουλοί μισθοί στον ΟΤΑ μας πέφτουν κανονικά .
    Βεβαια μην ξεχνιόμαστε ... δεν έχουμε δικτατορία , εμείς τους διαλέξαμε ε ; να τους χαιρόμαστε λοιπόν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. STHN LARISA EISAI RE FILE.OLOI EDO EXOYNE ENAN GNOSTO ENA FILARAKI....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι μόνο τα αυτοκίνητα που παρκάρουν στο ποτάμι για να περπατήσουν οι οδηγοί τους, και καλά, στη φύση. Είναι τα άλογα που κυκλοφορούν ανενόχλητα, είναι τα μηχανάκια και οι "πιτσιρικάδες' που κάθε βράδυ ή θα σπαν μπουκάλια, κάδους, βρύσες και παγκάκια ή θα αφήνουν τα σκουπίδια τους στο ποτάμι. Σε ποια πολιτισμένη χώρα γίνεται αυτό ; ΣΕ ΚΑΜΙΑ. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο φασισμός έχει μπει για τα καλά και μέρα μεσημέρι στη ζωή μας. Ποιος φταίει; Το κράτος; ναι. Ο δήμος; Ναι. Εμείς; Ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή