larissa.news10@gmail.com

7/4/12

Όλη η νεολαία της Λάρισας

Λαμπρά τα χθεσινά εγκαίνια της διαμόρφωσης της κοίτης του Πηνειού. Ο αρχικός προγραμματισμός βέβαια, για την παράδοση του έργου, ήταν για πέρυσι το καλοκαίρι αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Στη χθεσινή εκδήλωση λοιπόν, βρέθηκαν χιλιάδες Λαρισαίοι, για να αποθεώσουν, για μία ακόμα φορά, τον δήμαρχο της πόλης που πραγματοποίησε ένα έργο που ο πιο αδαής θα το είχε προγραμματίσει από τον πρώτο χρόνο της θητείας του και όχι 14 χρόνια μετά. Στην πρώτη φωτογραφία μπορείτε να διακρίνετε (στο βάθος), τους χιλιάδες συμπολίτες μας που παραβρέθηκαν, ενώ σε πρώτο πλάνο μια ομάδα επίλεκτων αθλητών φωτογραφίζεται με την μασκότ της πόλης. Στην δεύτερη φωτογραφία διακρίνεται η ομάδα ΝΕΩΝ της πόλης λίγο πριν μπει στο γήπεδο.
*Αν δεν υποχρέωνε και τους αντιδημάρχους να πάνε, μόνος του θα το εγκαινίαζε…  και νομίζει ότι βρέχει.

3 σχόλια:

  1. Την τιμή της Πόλης ό μόνος που έσωσε και είναι πραγματικά άξιος ήταν ο Ηλίας ο Σκυλάκος όταν σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του το είπε ευθέως: "ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ"
    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΗΛΙΑ111

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας βρει κανένα βαμβάκι για το νοσοκομείο πρώτα και μετά να μιλά αυτός ο... πως τον είπατε? ο Σκυλάκης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήθελε και μεσογειακούς τρομάρα του !! Πάλι καλά που δεν έγιναν γιατί θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι με τις καθυστερήσεις τους. Που δεν έχει αφήσει δέντρο άκοπο για να καμαρώνει τις ανθισμένες μανόλιες του. Καμαρώστε τον εσείς που τον ψηφίσατε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή