larissa.news10@gmail.com

5/4/12

Εδώ ο κόσμος καίγεται…

Ήμαρτον με τον Λουκά Κατσαρό. Εδώ και μια εβδομάδα διαβάζουμε για το περίφημο δείπνο του πρώην νομάρχη και την απόφαση που θα έπαιρνε σχετικά με τις εκλογές. Χθες, τελικά μάθαμε ότι δεν θα είναι υποψήφιος. Γιατί, του το πρότεινε κανείς; Η ιστορία επαναλήφθηκε όπως ακριβώς συνέβη και στις περιφερειακές εκλογές. Όταν κατάλαβε ότι δεν τον ήθελε ο Σαμαράς, τότε συνειδητοποίησε ότι ο νέος θεσμός της περιφέρειας δεν του ταιριάζει. Τώρα που δεν τον βάζουν στο ψηφοδέλτιο, τον ξαναενδιαφέρει η τοπική αυτοδιοίκηση.
Και στο κάτω-κάτω, ποιος είναι ρε παιδιά ο Λουκάς Κατσαρός;
*Κάπου διαβάσαμε ότι είναι δυσαρεστημένος με τον Αγοραστό. Εμείς λέμε ότι πρέπει να αισθάνεται ιδιαίτερα τυχερός για την, μέχρι τώρα, «προστασία»…

6 σχόλια:

  1. Γιατί ρε αδερφέ, τι σε ενοχλεί ο Λουκάς; Μια χαρά Νομάρχης ήτανε. Μια χαρούλα Δήμαρχος θα είναι. Ποιος επιτέλους, θα σώσει αυτήν την πόλη; Ο Λουκάς! Σε 2 χρόνια στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα δείτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο τους παληους αχρηστους βαψωμαλλιαδες...παληος σωτηρας κι αυτος....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε τους έβγαλες όλους άχρηστους και ανώνυμα, για πες μας εσύ τον Καλό σου...οσα δε φτάνει η αλεπού λένε στο χωριό μου!!!

      Διαγραφή
  2. Αν τον ξέρεις, πες του να κρύβεται όταν βρέχει.
    Η καραμπογιά βγαίνει στο πουκάμισο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακράν ο καλλύτερος Νομάρχης που είχε ποτέ η Λάρισα...!!!
    Και πολύ έξυπνα χειρίστηκε το θέμα της Περιφέρειας και τώρα του υποψήφιου βουλευτή που φυσικά του πρότεινε ο Σαμαράς αλλά ο σαρακατσάνος γάτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελειωμένος με βαμμένο μαλλί κάργα.
    Τον περιμένει φιάσκο από αυτό που θα το φυσά και δε θα κρυώνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή