larissa.news10@gmail.com

17/3/12

Τζάμπα μάγκας με τα λεφτά των Λαρισαίων

Πολιτικάντης παλαιάς κοπής αποδείχθηκε, για μία ακόμη φορά, ο Τζανακούλης, καθώς οι ψευτομαγκιές του δεν περνάνε σε όλους.
Έτσι, βρήκε τον δάσκαλο του από τον πρώην δικηγόρο του δήμου, ο οποίος οπλισμένος με το δίκαιο αλλά και την αξιοπρέπεια, που λείπει από πολλούς, δεν έκανε πίσω σε ψευτοεγκβιασμούς του στιλ «ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε» και «ξέρεις με ποιον τα βάζεις».
Ο Τζανακούλης μπροστά στο ρεζιλίκι του πλειστηριασμού αναγκάστηκε να κάνει πίσω και να προτείνει συμβιβασμό στον δικηγόρο κάτι που ο τελευταίος δέχτηκε. Αυτό και μόνο αποδεικνύει ότι ο συγκεκριμένος ποτέ δεν απαίτησε τα χρήματα «εδώ και τώρα», αλλά επρόκειτο για τη συνηθισμένη βιομηχανία λάσπης που εκτοξεύει το δημαρχείο σε όσους δεν του είναι υπάκουοι.
Τους ψευτοτσαμπουκάδες βέβαια του Τζανακούλη θα τους πληρώσουν για μία ακόμα φορά οι πολίτες της Λάρισας καθώς απ’ όλη αυτή τη διαδικασία ο δήμος θα επιβαρυνθεί με 5.000€. Όταν κάποιοι συμπολίτες μας δεν έχουν να φάνε, είναι ιδιαίτερα προκλητικό να χρεώνεται ο δήμος με ένα τέτοιο ποσό για το καπρίτσιο του δημάρχου.
*Εκτός από τον Καραμπάτσα δεν είδαμε κάποιον άλλον της αντιπολίτευσης να ασχολείται με το θέμα.
**Τώρα που η ιστορία φαίνεται πως τελείωσε, άραγε θα ζητήσει έστω μια συγνώμη η «αρχαιότερη», για το εμετικό σχόλιο κατά του δικηγόρου;

2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ Η ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΚΑΤΕΥΘΗΝΟΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΕΡΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΕΚΔΟΤΡΙΑΣ ΗΤΑΝΕ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΡΑΓΑΤΣΗ.ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή