larissa.news10@gmail.com

2/2/12

Φώσκολος

Σκηνικά
Κουστούμια
Φωτομοντάζ
Φωτογραφία
Σκηνοθεσία
ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ



ΥΓ. Μας πήραν είδηση

14 σχόλια:

  1. ONE MAN SHOW..... ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!! Αναρωτιεμαι με ποιο δικαιωμα εκλεισε 2 ημερες τα σχολεια στην Λαρισα!!! Γιατι δεν μπορουσαν να λειτουργησουν σημερα? Σκεφτηκε ο "προστιθεμενοσ" γονεις που δουλευουν στον Ιδιωτικο τι θα κανουν με τα παιδια τους? Αλλα πως να το σκεφτει αφου τετοια ποταπα θεματα επιβιωσης,εργασιας, ελειψη χρηματων δεν τα εχει νοιωσει ποτε του!!!
    ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ στο εσχατο επιπεδο!!! Και υποτιθεται οτι ειναι και καθηγητης!! Τι μηνυμα στελνει στους νεους? Δεν χαλασε ρε αδελφε να μην γινεται μαθημα!! Εμεις να ειμαστε δηθεν αρεστοι και λαοφιλεις!!! Ειμαι εκπαιδευτικος και θεωρω αδιανοητο με το παραμικρό να απαξιωνετε η μαθηση και η υποχρεωση της μορφωσης!! Ασ φροντιζε ο κατα μεγας να ανοιξει τους δρόμους για τα σχολεια αν υπηρχε θενα και ΟΧΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. Αυτο ειναι το ευκολο και το πριγκηποπουλο θα επρεπε να ξερει οτι οταν κλεινει το σχολείο γεμιζει η καφετερια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΠΑΞΙΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ...... ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ 20 ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ;
      ΨΥΧΟΠΟΝΙΑΡΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΡΓΙΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Την ευθύνη για το κλείσιμο των σχολείων την έχουν οι δήμαρχοι, την ευθύνη για τον καθαρισμό των πόλεων και των σχολείων την έχουν οι δήμαρχοι, την ευθύνη για την δική σου λανθασμένη πληροφόρηση και γνώση την έχεις εσύ άγνωστε. Δεν καταλαβαίνω γιατί καταφέρεσαι κατά του Περιφερειάρχη για θέματα που δεν έχει καμμιά αρμοδιότητα και δεν φταίει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κλείσιμο των σχολείων και ο καθαρισμός τους είναι ευθύνη του δήμου και εσύ σαν καθητής ,άγνωστε σχολιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προφανώς ο άγνωστος σχολιαστής φερόμενος καθηγητήςείναι κακόβουλος και εμπαθής δεδομένου ότι μη γνωρίζοντας τι ισχύει ενώ σαν καθηγητής όφειλε να γνωρίζει ψεύδεται και συκοφαντεί ,τι θα διδάξεις στούς μαθητές σου άγνωστε σχολιαστή ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την ευθύνη και την απόφαση για το κλείσιμο των σχολείων την έχει ο δήμαρχος , καθώς και για τον καθαρισμό των σχολείων την ευθύνη την έχει ο δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. την ευθυνη και την αποφαση για το κλεισιμο και τον καθαρισμο των σχολειων την εχει ο δημος και οχι η περιφεριαπρος τι λοιπον η επιθεση στον περιφερειαρχη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή η προσπαθεια σας!!! Αλλωστε γνωστη η τακτικη!!! Παρολα αυτά αφου δεν εχει ο περιφερειαρχης καμμια ευθυνη αληθεια ποιος ειναι ο ρόλος του? Προς τι οι ανακοινωσεις για την κατασταση του καιρου? Γιατι αυτη η εμφανιση με ολα τα καναλια? Και οταν φανταζομαι καταφερεστε εναντιον των εκπαιδευτικων ενοειται πρωτον αυτον που υποστηριζετε!!! Και μη μου πειτε ξανα οτι ουτε για αυτο εχει ευθυνη Ολοι οι αλλοι φταινε και εδω? Περα απο αυτο η ουσια παντως παραμενει η ιδια!!! ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ!! Το Συνθημα δεν αλάζει οποιος και να το λεει κι να εχει την ευθυνη!!!Και να ξερετε παντα οτι την ευθυνη την εχουν αυτοι που εχουν την εξουσια και οχι οταν τους ζηταν ευθυνες λενε οτι φταινε οι αλλοι.Αν το παληκαρι δεν θελει να εχει ευθυνες αλλα μονο προνομια θελετε δεν θελετε ειναι ζητημα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. TO ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΔΙΔΥΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗΣ-ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΓΩΝΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ, ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο αγοραστός είναι αποτελεσματικός ,ικανός,.αγαπάει τον τόπο , Αν η επιτυχία
      Ειναι ενοχλητική συμφωνώ μαζί σου

      Διαγραφή
  10. Η Διάκριση των εξουσιών είναι αρχή της δημοκρατίας . Ο περιφερειάρχης κράτησε όλους τους επαρχιακούς δρόμους ανοικτούς καθώς και την εθνική οδό Λάρισας -Τρικάλων ,καρδίτσας ,Βόλου ....έχει υψηλό αίσθημα ευθύνης καθημερινά φαίνεται κάνοντας θετική ανατροπή ,ξεμπλοκάροντας τα έργα ,ξεκινώντας νέα έργα ,κατασκευάζοντας σχολεία ,εξοπλίζονται σχολεία ,νοσοκομεία,προωθώντας τον πολιτισμό και τον αθλητισμό ,ααλλάζοντας τον τρόπο διοίκησης μη αποστασιοποιούμενος από τα προβλήματα. Το πρόβλημα είναι ότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας και λείπει η αυτοκριτική ενώ κυριαρχεί η κριτική χωρίς κρίση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα μετράνε οι προτεραιότητες που βάζει ο καθένας, και πόσο υπεύθυνος είναι σ΄ αυτό που κάνει. Δεν είναι υπεύθυνος για τον καθαρισμό της πόλης όσο δεν είναι υπεύθυνος και για το άνοιγμα των Τεμπών από τα χιόνια. Αλλά για τα Τέμπη υποχρέωσε τον στρατό να στείλει μηχανήματα να ανοίξει τον δρόμο, ενώ εκεί υπεύθυνη είναι η «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου». Για ποιά διάκριση εξουσιών μιλάτε, και για ποιά δημοκρατία. Και θα συμφωνήσω και σε κάτι μαζί σας «η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας και λείπει η αυτοκριτική..»

      Μ.Κ.

      Διαγραφή
  11. Διακρίσεις εξουσιων,δρομοι ανοιχτοι,ανατροπες, πφοωθησεις και αλλα τετοια πομπωδη κουρσφεξαλα ειναι αυτα που φαγαμε στη μαπα απο την εκαστοτ εξουσια οποιουδηποτε επιπεδου και φτασαμε εδω που φτασαμε!!! Οσοι θελουν να συνεχιζουν να στηριζουν και να συγχωρουν εξουσιες που δηθεν θέλουν αλλα καποιοι τους εμποδιζουν καικαποιοι αλλοι ευθυνονται τοτε θα συνεχιζουν να ριχνουν νερο στο μυλο του ιδιου πολιτικου συστηματος που αποδεδειγμενα πλεον με ολους τους τονους εχει αποκλειστικη ευθυνη για ολα οσα γινοντα!!!! Ποτε δεν εκανε κανενας καινουργια οικοδομη με παλια και σαπια υλικα!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΑΔΙΣΤΙΚΗ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΜΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΗΓΕΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή