larissa.news10@gmail.com

15/1/12

Τους έχουν ζώσει τα μαύρα φίδια

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι δύο βουλευτές του νομού, Σαχινίδης και Ζώης. Ο λόγος είναι, η εξαιρετικά δύσκολη θέση που βρίσκονται σε σχέση με την επανεκλογή τους στις ερχόμενες εκλογές. Για τον Σαχινίδη τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα καθώς για να εκλεγεί, πρέπει το ΠΑΣΟΚ να πάρει ποσοστό μεγαλύτερο του 25% στο νομό, προκειμένου να εκλέξει δύο βουλευτές, πράγμα απίθανο. Άλλωστε το γεγονός ότι ο Λαρισαίος, είναι μεταξύ αυτών που ζήτησαν την παράταση της κυβέρνησης Παπαδήμου μέχρι το 2013, μόνο τυχαίο δεν είναι.
Αλλά και για τον Ζώη τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, καθώς η Νέα Δημοκρατία θα εκλέξει δύο βουλευτές στο νομό και ο πρώην υπουργός, δύσκολα θα καταφέρει να βρεθεί στις δύο πρώτες θέσεις. Όλα δείχνουν, ότι το δεύτερο πρόσωπο, μετά τον Χαρακόπουλο, θα είναι έκπληξη…

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝΕ .ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙ ΧΑΖΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΕΙΡΑΨΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝΕ??? Ε ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!!! ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ. ΚΑΙ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ-ΑΥΓΟ ΚΛΠ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ!!! ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...μετά από τον Χαρακόπουλο;;;

    ...που θα βγει πρώτος από τη ΝΔ;;;

    ...ε δεν υπάρχει ελπίδα! Τα θέλει ο κ...ος μας!

    Εδώ όλος ο κόσμος μιλάει για αλλαγή οικονομικού μοντέλου και ο τύπος ασχολείται με το που θα είναι η έδρα της ΕΡΑ Θεσσαλίας. Εδώ δεν έχουμε να πληρώσουμε συντάξεις και επιδόματα ανεργίας, κι αυτός εξακολουθεί να υπερασπίζεται τους βολεμένους.

    Αλλά τώρα που το σκέφτομαι, άλλος είναι ο λόγος που θα εκλεγεί: δεν ξεχνάει ποτέ να γράψει άρθρο για τη "μάνα Παναγιά", σε εθνική επέτειο, γιορτή και σχόλη! Μοντέρνα πράγματα, να πάει η χώρα μπροστά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή