larissa.news10@gmail.com

21/1/12

Απωθημένο

Το έχει πάρει πατριωτικά ο Τζανακούλης και πρέπει οπωσδήποτε να κατασκευάσει σπίτια στη Λάρισα. Έμεινε με τον καημό από τους Μεσογειακούς αγώνες και ψάχνει τρόπους για «αντισταθμιστικά».  Θυμάστε, ότι είχε δώσει προσωπική μάχη προκειμένου το Μεσογειακό χωριό να κατασκευαστεί στη Λάρισα και όταν άρχισαν οι δυσκολίες και προκρίνονταν η λύση για διεξαγωγή των αγώνων χωρίς την κατασκευή σπιτιών, εκείνος είχε έτοιμη τη λύση και τον εργολάβο, όπως είχε δηλώσει, ώστε να το κατασκευάσει μόνος του. Τελικά ούτε αυτό κατάφερε καθώς οι αγώνες δεν θα διεξαχθούν τελικά στη Λάρισα.
Δεν το έβαλε όμως κάτω και όπως, χθες, ανακοίνωσε προτίθεται να κατασκευάσει κατοικίες για φτωχούς, από τους οποίους όμως θα εισπράττει ενοίκιο, ενώ όποτε θέλει θα μπορεί κάποιον ένοικο να τον βγάζει έξω και να δίνει το σπίτι σε άλλον.
Είναι τέτοια η εμμονή του να κατασκευάσει σπίτια ο δήμος,  που δίνει την εντύπωση ότι έχει υποσχεθεί τη συγκεκριμένη δουλειά σε κάποιον εργολάβο και πρέπει να υλοποιηθεί μέχρι το τέλος της θητείας του. Εμείς βέβαια πιστεύουμε ότι το κάνει εξαιτίας των αγνών προθέσεων που τον διακρίνουν, όλα τα χρόνια του πολιτικού του βίου.

2 σχόλια:

  1. Ποιό είναι το πόθεν έσχες του τζανακούλη απο το 1998- 2012;;;;;;;;;;;?????
    Ποιά ήταν η περιουσία του το 1998 και ποιά είναι σήμερα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όταν θα αποσυρθεί απο τον πολιτικό βίο θα έχει κάνει τόσα λεφτά που πλέον δεν θα τον νοιάζει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή