larissa.news10@gmail.com

10/1/12

Του ποδαριού…

Δεν θυμόμαστε για πόσους μήνες ακριβώς, ήταν κλειστή η οδός Δήμητρας προκειμένου να κατασκευαστεί το τεράστιο έργο της ανακατασκευής και διαπλάτυνσης των πεζοδρομίων. Αλλά αυτό δε σημαίνει κιόλας, ότι έκαναν και σοβαρή δουλειά. Όπως πάντα, τα  περισσότερα έργα στην πόλη γίνονται για τη βιτρίνα και από ουσία μηδέν. Μπορεί να μας απαντήσει κάποιος από τους υπεύθυνους του έργου, πως θα διασχίσει ένας άνθρωπος που κυκλοφορεί με ειδικό αμαξίδιο (ΑΜΕΑ) αυτά τα ολοκαίνουρια πεζοδρόμια;
*Ούτε τα καρότσια του σούπερ μάρκετ δεν μπορούν να κατέβουν και όπως βλέπετε στη φωτογραφία, οι υπεύθυνοι τοποθέτησαν μια πρόχειρη ράμπα.

1 σχόλιο:

  1. Nα μιλησω για την παγκοσμια πρωτοτυπια, τα πλακοστρωτα των διασταυρωσεων ;;;

    Λακουβα και κακο.
    Πρωτον για τους πεζους, η ανθρωπους σε καροτσακι που ταλαιπωρουνται. Κινδυνος να στραμπουληξεις κανα αστραγαλο αν στραβοπατησεις.
    Λασπες που μπαινουν αναμεσα στα χοντροκαμωμενα πλακακια και γινεσαι χαλια αν βρεχει.
    Λακουβες, που αν περασεις με το αμαξι, γι'αυτα τα 2μιση μετρα αποστασης, τρανταζεται ο τοπος και ποναει η καρδια σου.

    Θα μου πεις εξυπηρετει το σκοπο οτι ενα αμαξι θα επιβραδυνει πριν περασει απο αυτα τα ηλιθια πλακοστρωτα, αν ηταν ετσι ας βαλουμε μερικες συστοιχιες patriot ... και ετσι, θα επιβραδυνει καποιος! Μη σου πω δε θα περναει καν!


    Εργα χωρις λογο και ουσια... διπλοπαρκαρισμενα μια ζωη τα ιδια και τα ιδια... με κοστος παρκινγ (δημαρχειο + Βησσαριωνος) ελεινα υψηλο... τα οποια ειναι συνεχεια αδεια.

    Ηθελα να 'ξερα τι μυαλο κουβαλανε γαμωτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή