larissa.news10@gmail.com

4/1/12

Ο υποψήφιος υπουργός οικονομικών τα κατάφερε...

Διαταγές 455.000 € της Probank κατά του Δήμου!
Είναι προφανές, παρά τους κατά καιρούς λεονταρισμούς του δημάρχου κ. Τζανακούλη, ότι ο Δήμος Λαρισαίων δεν μπορεί πια να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.
Όχι μόνο χρωστάει σε αναρίθμητους προμηθευτές, σε ασφαλιστικά Ταμεία και πάει λέγοντας, αλλά έχει να αντιμετωπίσει και τις τράπεζες που άρχισαν να κινούνται εις βάρος του με δικαστικά μέτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «ΚΟΣΜΟΣ» της Λάρισας, η Probank κατέφυγε στο Πρωτοδικείο της Λάρισας και εξέδωσε εναντίον του Δήμου Λαρισαίων πέντε διαταγές πληρωμής, για αντίστοιχα ποσά, ύψους 68.467,32 €, 56.911,80 €, 55.042,16 €, 224.700 € και 51.340,06 € που αν τα προσθέσουμε όλα μαζί μας κάνουν το διόλου ευκαταφρόνητο σύνολο των 455.000 ευρώ! Τι είναι όλα αυτά; Δάνεια από την εποχή του Δήμου Γιάννουλης που ο Δήμος Λαρισαίων δεν μπορεί να πληρώσει.
Κατά τα άλλα, σύμφωνα με τους κατά καιρούς κομπασμούς του δημάρχου Τζανακούλη στα τοπικά κανάλια, ο Δήμος έχει «πρόσωπο» στις τράπεζες.
Να λοιπόν ένα ακόμα κατόρθωμα του κ. δημάρχου που οι προκάτοχοί του δεν μπορούσαν ούτε να διανοηθούν: Κατάφερε, με πολύ προσπάθεια είναι αλήθεια, να ρίξει τον Δήμο Λαρισαίων στον...Τειρεσία.

1 σχόλιο:

  1. Φαντάσου τί θα πάθαινε αν έρχοταν και άλλοι δήμοι και χωριά στη Λάρισα.
    Δε θα είχε να πληρώσει ούτε τους εργαζόμενους τώρα
    Εκεί στη Γιάννουλη είχε γίνει το φαγοπότι του αιώνα Αράπκουλε και λοιποίκάνανε πάρτυ για χρόνια μετά ήρθαν και οι επόμενοι και συνέχισαν..
    Τα χωριά θα βουλιάξουν τη πόλη στα χρέη να φύγουν τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή