larissa.news10@gmail.com

7/12/11

Σε τι τιμές θα ψωνίζουν οι εργαζόμενοι;

Το γεγονός ότι η διοίκηση των Σ.Μ. ΛΑΡΙΣΑ υποχρεώνει τους εργαζόμενους να πληρώνονται σε είδος είναι σοβαρό και ενδεικτικό της οικονομικής κατάστασης της συγκεκριμένης εταιρείας. Το θέμα όμως είναι ότι η συγκεκριμένη αλυσίδα έχει τις ακριβότερες τιμές στα περισσότερα προϊόντα από τα υπόλοιπα σούπερ μάρκετ. Άρα οι εργαζόμενοι και λεφτά δεν θα παίρνουν και θα ψωνίζουν πανάκριβα. Πως το λέμε; ...από σβέρκο;

Y.Γ. Στην "αρχαιότερη" δεν το γνωρίζουν το όνομα της εταιρείας λιαναμπορίου;

6 σχόλια:

  1. το κερδος ειναι διπλο καθως τα λεφτα γυριζουν παλι σε αυτους στο ακεραιοσυν οτι οταν καποιος αγορασει κατι το οποιο κοστιζει 1 ευρώ στο ραφι στο σουπερ μαρκετ κοστιζει 0,55. Αρα κερδιζουν κι απο πανω κιολας.... Ε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΠΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 7 Δεκεμβρίου 2011 5:11 μ.μ. , +1000 ετσι ακριβως ειναι , και τα λενε σε ανθρώπους που εχουν πρόσβαση στα τιμολογια αγοράς και ξέρουν καλα ποσο αγοράζεται το καθε είδος . Ξερεις τι θα πει το πρωι να στοιβαζεις πχ Γαλα Ολυμπος που αγοραστηκε πχ 0,50-0,60 και το μεσημερι οταν θα φυγεις να στο κοψει η δικη σου επιχειρηση αποδειξη με 1,20 (εδω δεν εχει 'πχ' γιατι οντως τοσο το πουλαει!) ,και οταν το τελευταιο τελειωμενο μικρο σουπερμαρκετ δεν το πουλαει πανω απο 1,06) ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακριβως ετσι ειναι .Η αρχαιοτερα ομως το εκανε γαργαρα γιατι εχει διαφιμηση στην πρωτη σελιδα.Δεν μπορει να τους κατηγορησει,μολις σημερα εγραψε αφου το εχει παρει χαμπαρι ολη η Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γιατι δεν ανοιγεις και εσυ ενα σουπερ μαρκετ, εφοσον ειναι τοσο μεγαλα τα κερδη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για το τελ σχολιο...ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΕΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ........ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΣΤΑΣΙΜΟΙ ΣΕ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή