larissa.news10@gmail.com

30/12/11

Επιβεβαίωση

Δεν άργησε να έρθει η πλήρης επιβεβαίωση για τις ανύπαρκτες εορταστικές εκδηλώσεις στην Λάρισα και μάλιστα από την ίδια την δημοτική αρχή. Έχουν το θράσος κιόλας να ανακοινώνουν και επίσημο πρόγραμμα. Λοιπόν, οι πλούσιες εκδηλώσεις συμπεριλαμβάνουν την παράσταση του Θεσσαλικού θεάτρου(;;;), την μπάντα του δήμου στους δρόμους της πόλης και φυσικά, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, την ορχήστρα του Ντίνου Καραποστόλου.  Να μην ξεχάσουμε βέβαια και τα βεγγαλικά!!!
*Όποιοι κλείσατε να πάτε Παρίσι, Νέα Υόρκη ή Λονδίνο, προλαβαίνετε να το ακυρώσετε, μην είστε κορόιδα.
**Μην βάζετε τα παιδιά στην «αρχαιότερη» να γράφουν και μετά τους ξεφτιλίζετε, κρίμα είναι.

 
Δείτε το επίσημο πρόγραμμα του δήμου.
Πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις στη Λάρισα
Οι εορταστικές εκδηλώσεις συνεχίζονται στην πόλη της Λάρισας και την Πρωτοχρονιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα για την Πρωτοχρονιά:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011
9:00 το βράδυ Παράσταση «Ο ΓΑΜΟΣ»

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011
12:00 το μεσημέρι Η Φιλαρμονική του Δήμου Λαρισαίων «περπατάει» στο κέντρο της πόλης μας σκορπίζοντας ήχους και νότες από μουσικές που «συνοδεύουν» την ατμόσφαιρα των εορτών. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Δ.Ω.Λ.
 
ΑΛΛΑΓΗ του ΧΡΟΝΟΥ στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ
10:30 το βράδυ. Μουσική πανδαισία από την ορχήστρα του Ντίνου Καραποστόλου με ξένα και ελληνικά τραγούδια
11:55 το βράδυ. Χαιρετισμός και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τη νέα χρονιά από το Δήμαρχο Λαρισαίων Κωνσταντίνο Τζανακούλη. Την εκδήλωση θα συνοδεύσει η Φιλαρμονική του Δήμου Λαρισαίων. Τον βραδινό πρωτοχρονιάτικο ουρανό της πόλης μας θα φωτίσουν χιλιάδες πυροτεχνήματα.
12:05 τη νύχτα. Το πρωτοχρονιάτικο γλέντι συνεχίζεται...

2 σχόλια:

  1. "12:05 τη νύχτα. Το πρωτοχρονιάτικο γλέντι συνεχίζεται..."

    Πες τους να μην γλεντάνε τόσο πολύ, μην πάθουν τίποτα. Άσχετο. Το πάσχα αρκετοί πολίτες κατέληγαν στα νοσοκομεία απο υπερβολική κατανάλωση φαγητού (το θυμάστε;).

    Απο φέτος θα καταλήγουν λόγω ασιτίας ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταλαβαινω οτι υπαρχει οικονομικη δυσπραγια αλλα να μην δουμε ουτε εναν Αγιο Βασιλη στο κεντρο για να χαρουμε λιγο?? Δεν νομιζω οτι θα στοιχιζε ακριβα στον δημο μια τετοια κινηση..

    Θα μπορουσαν επισης να διοργανωσουν διαφορα χριστουγεννιατικα events σε φρουριο,Αλκαζαρ ακομα και στο Αρενα(γιατι οχι) γεματα με καρουζελ και αλλες εκπληξεις για τα παιδια..Να χαρουνε και αυτα λιγο γιατι δεν ξερω τι Ελλαδα θα βρουν οταν μεγαλωσουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή