larissa.news10@gmail.com

28/12/11

Που να μην ήταν και ΑΕΛ

Για το θέμα της ΑΕΛ δεν γράψαμε κάτι, καθώς περιμέναμε να «ναυαγήσει» πρώτα το σενάριο της συμμετοχής του Ανδρέα Πάτση στην ΠΑΕ και μετά να σχολιάσουμε. Δεν γινόμαστε «μετά Χριστόν προφήτες», αλλά όλες οι ενδείξεις, από την αρχή, οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι δύσκολα θα γινόταν το ντιλ. Και εξηγούμαστε:
- Όποιος θέλει πραγματικά να αγοράσει, δεν διαρρέει τίποτα και πουθενά. Κάτι θα ξέρει από επιχειρηματικές συμφωνίες, ένας τόσο καλός δικηγόρος.
- Όποιος θέλει πραγματικά να αγοράσει, δεν δίνει καθημερινά συνεντεύξεις πριν ολοκληρωθεί η συμφωνία.
- Όποιος θέλει πραγματικά να αγοράσει, δεν διαπραγματεύεται μέσω της «αρχαιότερης».
- Όποιος θέλει πραγματικά να αγοράσει, δεν δηλώνει  ότι είναι ΑΕΛ, όσο και να θέλει να είναι.
Διαβάζοντας σήμερα (που αλλού) την γραπτή πρόταση του Πάτση  στον Πηλαδάκη, η σκέψη μας ταξίδεψε στο κοντινό παρελθόν για να θυμηθεί τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκε τότε ο Πηλαδάκης για να αγοράσει την ομάδα. Εκείνος τότε ήθελε πραγματικά.

*Περισσότερο σεβασμό εμπεριείχε η πρόταση του Πηλαδάκη στον Σωτηρούλη κι ας ήταν τότε η ομάδα, σε πολύ χειρότερη οικονομική κατάσταση.

1 σχόλιο:

  1. Καλο θα ηταν να πει ο Πηλαδακης τι θελει και μετα να γινει οτι πρεπει να γινει!!! Γιατι ξαφνικα θελει να εξαφανιστει απο την Λαρισα οχι βεβαια και απο το γηπεδο!!! Μηπως πρεπει να πει στους Λαρισαιους ολα τα Οικονομικα (γηπεδο-ομαδα-ποσοι πληρωθηκαν απο αυτο) γιατι οσο θα συνεχιζει να μας παρουσιαζεται οτι θυσιαστηκε για το γηπεδο τοσο θα αμφισβητειτε η εντιμοτητα του!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή