larissa.news10@gmail.com

23/12/11

Τζάμπα μαγκιές…

Μέρες που είναι θα του δώσουμε μια συμβουλή. Η αλαζονεία είναι κακός σύμβουλος και έχει καταστρέψει πολύ πιο σημαντικούς ανθρώπους από την αφεντιά του.
Αν είναι τόσο μάγκας ο Τζανακούλης, εμείς τον προκαλούμε να κατέβει υποψήφιος βουλευτής και να ζητήσει την ψήφο των Λαιρισαίων, μόνος του, όχι με την βοήθεια των συμβούλων του. 
Απλώς να του θυμίσουμε ότι στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, την δεύτερη Κυριακή που οι δημότες ψήφιζαν δήμαρχο και δεν «σταύρωναν» δημοτικό σύμβουλο, επιστράτευσε κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να εκλεγεί με μόλις 230 ψήφους διαφορά. Και πως οι δημότες της πόλης που τον γνώριζαν, τον αποδοκίμασαν, για να σωθεί τελικά από την Κοιλάδα και την Μάνδρα.
Ας αφήσει, λοιπόν τις ανέξοδες μαγκιές και ας κατέβει. Ιδού η Ρόδος…

*Αν είχαν συνειδητοποιήσει οι δημοτικοί σύμβουλοι του Τζανακούλη, ότι αυτοί στην ουσία τon εκλέγουν, δεν θα είχαν τέτοια δουλική συμπεριφορά και δεν θα καταδεχόταν να υπακούν πιστά την κάθε Βάσω.

4 σχόλια:

  1. Φίλε μου οι 230 ψήφοι της κοιλάδας είναι ένα δώρο του κυρίου σάπκα στον τζανακουλη. Όταν του λέγαμε για τους κοιλαδιωτες του συνδυασμού μας περνούσε για μαλάκες, με το ζόρι έκανε τοπικά συμβούλια στην κοιλάδα. Και εμάς που ήμασταν στον ίδιο χορό με τον κύριο σάπκα μας έκανε αντιπάλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν κατοικείς σε ένα δήμο που για 12 χρονιά δεν δούλευε τίποτα ήταν ένα μπουρδελο και έρχεται ο σάπκας κα βάζει υποψηφίους του ιδίους ανθρώπους. πες μου τι θα έκανες αν ήσουν κοιλαδιωτης (δεν μας ηρθε ξαφνικά ο ερωτάς για τον τζανακουλη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με περίπατο βγήκε ο Τζανακούλης οι δικοί του δε πήγαν να ψηφίσουν γιατί ήταν τεράστια η διαφορά στο πρώτο γύρο. Τη πρώτη Κυριακή δεν έβρισκες να παρκάρεις και τη δεύτερη πάρκαρα μπροστά από τη πορτα του σχολείου. Δεν το ξαναέιδα σε εκλογές αυτό. Τι βλακείες κάθεστε και γράφετε, με κλειστά μάτια θα κέρδιζε αυτό τον αντίπαλο όχι ο Τζανακούλης αλλά και ο τελευταίος σύμβουλος της παράταξης του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι μόνο ότι δε δούλευε τίποτα σωστά στη Κοιλάδα. Εφαγαν και ένα σωρό λεφτά και τους βάλανε και πάλι υποψηφίους
    καμμένο χαρτί Σάπκας ούτε λεφτά δεν τον έδωσαν από το Πασοκ τα δώσανε όλα στο Παπατόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή