larissa.news10@gmail.com

13/12/11

Ούτε ίχνος ντροπής

Περιμέναμε την χθεσινή ημέρα μήπως και συμπεριλαμβανόταν σ' εκείνους που θα ανασκέυαζαν και θα παραιτούνταν από τη δικαστική διεκδίκηση αναδρομικών που ανέρχονται σε περίπου 240.000€ για τον καθένα. Δεν το έκανε όμως, άρα συνεχίζει να τα διεκδικεί. Δε ντρέπεται λίγο; Θα έχει τα μούτρα να κυκλοφορήσει στη Λάρισα; Αίσχος.

Υ.Γ. Όπως ήταν "φυσικό" τα περισσότερα τοπικά μέσα, με πρώτη  και καλύτερη την "αρχαιότερη" το θάψανε το θεματάκι. Απαιτούμε να παρέμβει άμεσα η ένωση συντακτών..χαχαχα

1 σχόλιο:

  1. Η Δικαστική διεκδίκηση αναδρομικών από τον κ. Ν.Κατσαρό είναι πράγματι ντροπή και αίσχος απέναντι στην Πολιτεία και τους πολίτες της Λάρισας που τον έστειλαν με την ψήφο τους στην Ελληνική Βουλή και που όταν το 2004 ευτυχώς έμεινε εκτός Βουλής, πάλι η Πολιτεία τον τίμησε τον γελοίο και τον τοποθέτησε Πρόεδρο του ΕΛΓΑ για πέντε σχεδόν χρόνια. Ολα τα χρήματα που μάζεψε θα προλάβει να τα ξοδέψει(75+)είναι.Η μήπως πρέπει να αποκαταστήσει και τα δισέγγονα? Η κόρη του είναι εξασφαλισμένη η μεγάλη ,η άλλη τάχθηκε στον θεό.Μήπως τα αναδρομικά που θα πάρει θα τα στείλει στο μοναστήρι της Πάρου ή θα τα δώσει στα σισίτια της εκκλησίας σαν φανατικός χριστιανός που είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή