larissa.news10@gmail.com

22/12/11

Λέτε να τα κάνει 30;

Δεν καταλάβαμε τι πρόβλημα έχει ο Καραμπάτσας με τη συμμετοχή του Τζανακούλη στο Δ.Σ. 13 φορέων και οργανισμών. Ποιος άλλος έχει τις γνώσεις, ειδικά τις οικονομικές, για να συμμετέχει; Υπολογίστε για την κάθε μία περίπου 1000€ / μήνα, κάντε τον λογαριασμό και Καλά Χριστούγεννα!
Για την ιστορία, σας τις παραθέτουμε αναλυτικά:
  
  1.   Στο διοικητικό συμβούλιο του ταμείου παρακαταθηκών και δανείων,
  2.   στο διοικητικό συμβούλιο της Ανώνυµης Εταιρείας µε την επωνυµία «Αναπτυξιακή ∆ιαδηµοτική Εταιρεία Ψηφιακές Πόλεις Κεντρικής Ελλάδας Ανώνυµη Εταιρεία Ο.Τ.Α.»
  3. Στην Επιτροπή Ορίων του άρθρου 11 του ν. 3463/2006, όπου έργο της είναι η σύνταξη εκθέσεως για τον καθορισμό των ορίων μεταξύ του Δήμου Λαρισαίων και του Δήμου Γιάννουλης,
  4. Στην Επιτροπή για την αντιμετώπιση προβλημάτων που προκύπτουν κατά την εφαρμογή του προληπτικού ελέγχου, επί των δαπανών των ΟΤΑ πρώτου βαθμού.
  5. Στην Επιτροπή Στήριξης στο πλαίσιο της υλοποίησης του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Χ.Μ. Ε.Ο.Χ.) περιόδου 2004−2009 στην Ελλάδα όπως προκύπτει από το από 7.7.2005 υπογεγραμμένο Μνημόνιο Κατανοήσεως μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας, της Δημοκρατίας της Ισλανδίας, του Πριγκιπάτου του Liechtenstein και του Βασιλείου της Νορβηγίας»
  6. Στο Εθνικό Συμβούλιου Υδάτων.
  7. Στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΠΑ (Επιχείρησης Φυσικού Αερίου Θεσσαλίας),
  8. Ήταν πρόεδρος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της τοπικής ένωσης δήμων και κοινοτήτων (ΤΕΔΚ) Ν. Λάρισας,
  9. Ήταν αντιπρόεδρος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της κεντρικής ένωσης δήμων και κοινοτήτων (ΚΕΔΚΕ)
  10. Ήταν διευθύνων Σύμβουλος της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «Ελληνική Διαδημοτική Εταιρεία Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών» (ΕΔΕΧΥ)
  11. Ήταν πρόεδρος της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «Δήμος ΑΕ», η οποία τώρα βρίσκεται σε εκκαθάριση
  12. Ήταν πρόεδρος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ένωσης δημοτικών επιχειρήσεων ύδρευσης και αποχέτευσης Ε.ΔΕΥΑ.
  13. Ήταν πρόεδρος και μέλος του  διοικητικού συμβουλίου του Ενιαίου Συνδ. Διαχ. Στερεών Αποβλ. Δήμων & Κοινοτήτων Νομού Λάρισας (ΦΟΔΣΑ).

1 σχόλιο:

  1. να γραψετε ποσα παντελονιαζει για τις συμετοχες.
    αν ειναι δωρεαν ας συμετεχει και σε 113.

    ΑπάντησηΔιαγραφή