larissa.news10@gmail.com

26/11/11

Χουντοσταγονίδια στην Ευελπίδων

Μνήμες άλλων εποχών ξύπνησαν την 17η Νοέμβρη στη Σχολή Ευελπίδων όταν ομάδα σπουδαστών καθοδηγούμενη από τον αρχηγό των Ευέλπιδων αμαύρωσε τη μνήμη της μεγάλης εξέργεσης των φοιτητών τον Νοέμβρη του 1973 τραγουδώντας τον ύμνο της χούντας της 21ης Απριλίου.  Το Βήμα της Κυριακής αποκαλύπτει την ύπαρξη σταγονοδίων της χούντας μέσα στο στράτευμα σε μιά περίοδο απαξίωσης του πολιτικού συστήματος λόγω των πιέσεων που ασκεί στην κοινωνία η οικονομική κρίση, κάτι που προκαλεί μεγάλη ανησυχία στους δημοκρατικούς πολίτες.
* Όταν γράφαμε (εδώ) για κολλημένα μυαλά και στρατοκ@@@@@, κάποιοι πειράχτηκαν...

6 σχόλια:

  1. Εσύ δηλαδή τώρα για να καταλάβω νομίζεις ότι ζεις στην τέλεια δημοκρατία και φοβάσαι μην έρθει πίσω η χούντα ?.Μήπως σου διαφεύγει ότι οι Δημοκρατικοί πολίτες μπορούσαν μέχρι προσφάτως να ψηφίσουν νόμιμο κόμμα νοσταλγών της χούντας? Για να μην αναφέρω και το γεγονός ότι όποια είδηση βλέπεις στα άλλα site σπεύδεις να την αναδημοσιεύσεις χωρίς κανένα έλεγχο αξιοπιστίας, μπράβο αντε και στο BBC!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οπως δημοκρατικα μπορεις να ψηφισεις χουντοσταγονιδια , ετσι δημοκρατικα μπορεις να ψηφισεις κομματα που ανοικτα και απροκαληπτα δηλωνουν για 'λαϊκη γη' , δημευσεις περιουσιών , και γενικά οπισθοδρόμηση στο παλιο καλο κλιμα του Σταλιν που ούτε οι ίδιοι οι Ρώσοι δε θέλουν να δουν . Και ποτε δεν καταλαβαμε γιατί οι κόκκοινοι φασίστες που για 10ετίες είναι μέσα στη βουλή ειναι επιοικέστεροι από τους μαύρους φασίστες που μόλις μπήκαν . Τες πα αυτή είναι η δημοκρατία , αγκαλιάζει όλους τους φαίστες όλων των χρωμάτων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μνήμες άλλων εποχών - Το Βήμα της Κυριακής αποκαλύπτει - σταγονιδια - οι δημοκρατες πολιτες ....ειστε τραγικοι σοβαρευτειτε ,το ελλειμα της χωρας προφανως περα απο οικονομικο ειναι και ελλειμα σοβαροτητας και ψυχραιμιας.Το ΒΗΜΑ προασπιστης της δημοκρατιας !!!!!!!!!! ουτε για ανεκδοτο πλεον...Το ΒΗΜΑ την προασπιζε δεκαετειες τωρα και να πως την καταντησε ,τρικομματικη με ενα ακροδεξιο κομμα και ενα αξιολογο μεν ''φυτευτο'' δε πρωθυπουργο.Για να δουμε ,αν και οταν αποφασισει αυτος ο ανθρωπος να ''βαλει χερι'' στα συμφεροντα των αφεντικων του θα τον στηριξει με το ιδιο παθος;Και κατι ακομα ΠΟΙΟΣ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ; τα σταγονιδια;Α,ωραια και η φωτογραφια,σα δροσοσταλιδες μαζεμενα ολα τα σταγονιδια,για ποσο βλακα τον εχετε το λαο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. egw egrapsa to teleutaio sxolio se mia analogh anarthsh.exete thn entupwsh kurie suntakth oti ola auta einai ka8ara ston tropo pou egine o ntoros?kati mou brwmaei emena se ola auta.kai en pasei periptwsei an de sas aresei o stratos,auto de sas dinei to dikaiwma na kathgoreite to arxaiotero ekpaideutiko idruma ths xwras(etos idrusews 1828).katalabate kurie?usterografo:ton sugkekrimeno euelpi epeidh ton kserw(ton eixame prwtoeth ws tetartoeteis,de pisteuw oti eginan etsi ta pragmata.aneka8en htan kalo kai sobaro paidi.mh petate lasph se ena pitsirika 22 xronwn pou de mporei logw nomo8esias na sas apanthsei kai na uperaspistei ton eauto tou)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέτοια δημοκρατία σαν τη σημερινή δεν είδαμε ούτε στη χούντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσπασε το αυγο του φιδιου και χρειαζεται προσοχη απο δω και περα.Τα σταγονιδια μπορει να γινουν μαυρος καταρρακτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή