larissa.news10@gmail.com

18/9/11

Καφεδάκι στη... χωματερή

Επειδή εμείς είμαστε οι κακοί και εμπαθείς, που μιλάμε για την βρωμιά που έχει κατακλύσει την πόλη, από εδώ και στο εξής θα σας παρουσιάζουμε τι λένε, μόνο τα «φιλικά» μέσα. Στο onlarissa, σήμερα, γίνεται λόγος για μετατροπή της πλατείας Ταχυδρομείου σε χωματερή: «Εικόνες πλήρους εγκατάλειψης αντίκριζαν σήμερα όσοι έκαναν τη βόλτα τους ή απόλαυσαν τον καφέ τους στην πλατεία Ταχυδρομείου η οποία περισσότερο παραπέμπει σε… χωματερή παρά σε κοινόχρηστο χώρο! Από χαρτιά, κουτιά αναψυκτικών μέχρι και… παπούτσια έβρισκε κανείς πεταμένα στην πλατεία λες και ο χώρος είχε να καθαριστεί μήνες! Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Λαρισαίος πληρώνει για την ευπρέπεια των κοινόχρηστων χώρων, τέλη καθαριότητας και κατά συνέπεια δεν παρακαλά, αλλά απαιτεί να έχει μία καθαρή πλατεία για τον ίδιο και τα παιδιά του».
*Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο δήμαρχος θα ασχοληθεί προσωπικά με το θέμα, μόλις τελειώσει ο τρύγος από τα «ακούκουτσα Τζανακουλοστάφυλα».

2 σχόλια:

  1. ΑΣ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Ι.Κ.Α
    ΑΛΗΘΕΙΑ,ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ισχύει με τις ευλογίες των πρυτάνεων που τα έχουν κάνει τάτσι μήτσι χώτσι μαζί τους.. Οι πρυτάνεις και οι καθηγητές που τους ταίζουν πρέπει να βγούνε να τα μαζέψουν. Χορτάσαμε κουλτούρα τόσα χρόνια ψευτοαριστερές χλαπάτσες με τα εκκατομύρια στις τράπεζες

    ΑπάντησηΔιαγραφή