larissa.news10@gmail.com

24/8/11

Σηκώνει τα χρήματα της ΔΕΥΑΛ από την Proton!

Μπορεί ο δήμαρχος Τζανακούλης να λουφάζει στο θέμα των αποθεματικών της ΔΕΥΑΛ, μέρος των οποίων κατατέθηκε στην πολύπαθη Proton Bank, αλλά μη νομίζεται ότι κάθεται και με σταυρωμένα χέρια.
Εμείς του ζητάμε δημοσίως να απαντήσει πόσα χρήματα μετέφερε και με ποιους όρους στην τράπεζα του Λαυρέντη αλλά αυτός, θορυβημένος για την αποκάλυψη, σπεύδει άρον άρον να μαζέψει τον παρά. 
Οι καλά πληροφορημένες πηγές της στήλης αναφέρουν ότι ήδη η ΔΕΥΑΛ άρχισε σταδιακά τις αναλήψεις των χρημάτων από την Proton! Μόλις αυτές ολοκληρωθούν, πιθανολογείται ότι ο δήμαρχος θα ακολουθήσει την προσφιλή του ταχτική: Θα ζητήσει να βγει σε κάποιο τοπικό τηλεοπτικό μεσημεριανό και με το… μειλίχιο ύφος του θα απαγγείλει τα αναμενόμενα: «Μα τι είναι αυτά που λέτε. Για όνομα του θεού… Λεφτά της ΔΕΥΑΛ στην Proton Bank; Για ρωτήστε να μάθετε… Ξέρουμε όλοι ποιοι τα διακινούν αυτά…». Φυσικά ουδείς πρόκειται να τον αντικρούσει καθώς, επι της ουσίας, στο στούντιο βρίσκεται μόνον αυτός και η κάμερα. Ως γνωστόν, στο αγαπημένο του κανάλι, ο παρουσιαστής στα θέματα  που δυσκολεύουν τον Τζανακούλη απλώς… ορά.
πηγή: kosmoslarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου