larissa.news10@gmail.com

8/7/11

Εδώ δεν υπάρχει ρήγμα;

Μεγάλη έκταση (από την «αρχαιότερη» και όχι μόνο) δόθηκε στο γεγονός ότι ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Αλεξούλης διαφοροποιήθηκε από την παράταξη του στο θέμα των προσλήψεων του δήμου. Κάποιοι έκαναν λόγο για ρήγμα κι άλλοι το προχώρησαν προαναγγέλλοντας την αποχώρηση του, «στα χνάρια του Γεωργάκη». Σήμερα διαβάζουμε ότι για το θέμα των «οίκων ανοχής», διαφοροποιήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος, Κώστας Σαμουρέλης και καταψήφισε την πρόταση της παράταξης Τζανακούλη. Εδώ μάλλον δεν υπάρχει ρήγμα. Aλλά πώς να υπάρξει όταν στο ρεπορτάζ της «αρχαιότερης» για το δημοτικό συμβούλιο δεν αναφέρεται καν το θέμα, λες και δεν συζητήθηκε στη συνεδρίαση ενά άλλοι, έκαναν λόγο για τη γνωστή «σπέκουλα» συγκεκριμένων δημοτικών συμβούλων. Άλλωστε το θέμα της ανοχής στους «οίκους ανοχής» -όπως διαβάσαμε- είναι πολύ μεγάλο με διιστάμενες απόψεις. Κι εμείς εδώ στη Λάρισα, όσα θέματα χρίζουν μεγάλης συζήτησης, τα  αναθέτουμε στο δίδυμο Τζανακούλη – Οικονόμου να τα λύσει με διαδικασίες fast track. Έχουμε να ασχοληθούμε με σοβαρότερα θέματα: που θα πιούμε καφέ, τι αυτοκίνητο πήρε ο γείτονας, τι ρούχο φοράει η «φίλη» μας…

*Μπράβο στον κ. Σαμουρέλη για τη στάση του. Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουν και οι δημοτικοί σύμβουλοι του Τζανακούλη ότι δεν είναι «πρόβατα».
**Θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον να εξηγήσει ο κ. Σαμουρέλης τους λόγους που δεν ψήφισε τη συγκεκριμένη πρόταση, έστω και μια συνέντευξη του στην «αρχαιότερη».

2 σχόλια: