larissa.news10@gmail.com

23/6/11

Μπράβο ρε μάγκα…

Μπορεί να έχει κάνει 999 λάθη, μπορεί φέτος να έκανε «διοικητικά εγκλήματα», μπορεί να διαφωνούμε σε πολλά μαζί του, η σημερινή ημέρα όμως αποτελεί την προσωπική του δικαίωση. Τον ειρωνεύτηκαν πολλοί, τον λοιδόρησαν ακόμα και «φίλοι» του, τον χλεύαζαν γείτονες μέσα στο «σπίτι του», τον «εκβίασαν», όμως αυτός απέδειξε την διαφορετικότητα του κι ας του την είχαν «στημένη».  
Στη Β’ Εθνική, αλλά περήφανοι.

5 σχόλια:

  1. ΑΝ και φλωρος από την ΑΘΗΝΑ εξελισσεται σε μάγγας ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ. ΔΗΜΗΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύλογες απορίες: Με Λυράκη ξεκινήσαμε μέχρι που την κοπάνησε....
    Με Παπακώστα πέρυσι βγάλαμε το 2ο μισό και σωθήκαμε...
    ΤΥΧΑΙΟ;;;
    Ή δεν έπαιζαν στο σαβουροκύκλωμα όταν ήταν στην ΑΕΛ;
    Φαίνεται όμως ότι ο Πρόεδρος πατούσε και πατάει καλά στα πόδια του, είναι απ' έξω από την μπόχα, και μπράβο του αν είναι όντως έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν έκανε πίσω στους λίγους "ανεγκέφαλους" και έπαιρνε τα Χριστούγεννα προπονητή τον Δερμιτζάκη το πιο πιθανό ήταν ότι η ΑΕΛ θα είχε σωθεί, ή τουλάχιστον, θα ήταν στη θέση του Αστέρα Τρίπολης και ....θα σώνονταν πάλι.
    Τι λέτε εσείς κε....Γκακάτση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προεδράρα προχώρα και μην κολώνεις πουθενά. Ο κόσμος σε στηρίζει. Κι αν τον πλησιάσεις λίγο περισσότερο, τον απλό κόσμο, όχι αυτούς που θέλουν να ωφεληθούν (χρήμα ή δημοσιότητα)και είναι άχρηστοι, τότε, η δύναμή σου από τον κόσμο θα απογειωθεί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτός λίγα ματσάκια έδωσε η αγόρασε τα προηγουμενα χορνάκια, ασε τώρα μωρε που αποφάσισαν με το Βγενοπουλο να το παίξουν ηθικοί αρχής γεννομένης από φέτο. Ολοι θέλανε να φάνε απτη πίτα που τρώγανε και παλιά αλλά ο Μπεος ως πιο χοντρός έφαγε αυτός τα πιο πολλά με το Μαρινάκη. Δυο χοντροί που να χωρέσει ο λεπτός Πηλαδάκης. Ανθρωπος των καζίνο δε θα στοιχημάτιζε αν είχε την ευκαιρία; του κόψαν τον αέρα οι πιο δικτυωμένοι και τον πετάξαν απ'έξω να αρμενίζει
    κάτι ματσάκια που κρίνονταν η κατηγορία τα είχε πάρει φόρα παρτίδα παλιότερα το ποσόν άγνωστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή