larissa.news10@gmail.com

21/6/11

Κάποιοι παραμένουν αμετανόητοι

Εκπληκτικός ο συλλογισμός. Εφόσον η ΔΕΥΑΛ είναι πλούσια θα πρέπει ο Τζανακούλης να εκμεταλλεύεται τα χρήματα της όπως εκείνος επιθυμεί,  χωρίς κανέναν έλεγχο, λες και είναι δικά του. Να «πουλάει» ρουσφέτι με το κοινωνικό παντοπωλείο, να προσπαθεί να αγοράσει οικόπεδα, να αγοράζει λουλούδια από την κόρη του…
Εφόσον υπάρχει η πιθανότητα να «σκουπίσει» το αποθεματικό της κάποιος υπουργός, ας το «σφουγγαρίσει» καλύτερα ο «δικός μας».
Αν η ΔΕΥΑΛ έχει «πρόβλημα» πλουτισμού και δεν ξέρει τι να κάνει τα έσοδα της, ας ασκήσει η ίδια κοινωνική πολιτική, ας μειώσει το τιμολόγιο του νερού 50% για όλους τους Λαρισαίους και ας το παρέχει δωρεάν στους άνεργους και τους άπορους. Και στο κάτω – κάτω, πως έγινε πλούσια η ΔΕΥΑΛ; Μήπως επειδή έχει «σπρώξει» τα μεγάλα δάνεια της για τα επόμενα χρόνια, τα οποία θα κληθούν να πληρώσουν οι μετά-Τζανακούλη, διοικήσεις της;

2 σχόλια:

  1. Εκεί τον κατάντησε τον Δήμο ο Τζανακούλης.Να μην μπορεί να πληρώσει ούτε το κοινωνικό παντοπωλείο για τους ανήμπορους. Για τους δεκάδες άχρηστους που παρασιτούν γύρω του και επιδοτούνται για ποικίλες δραστηριότητες, λεφτά στο Δήμο μας υπάρχουν.Πιάσαμε πάτο με αυτόν τον τύπο και δυστυχώς τον ανεχτήκαμε. ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο "αβανταδόρος" αμέσως, το βρήκε το τρανταχτό επιχείρημα για να δικαιολογήσει την κάθε λαμογιά με το αποθεματικό της ΔΕΥΑΛ.
    Απο αλλού τρώει ψωμί, αλλού δίνει τζάμπα (;) συμβουλές!
    Τα παπαγαλάκια τελικά, και από μέσα και απ' έξω δουλεύουν καλά δημαρχούκο ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή