larissa.news10@gmail.com

27/6/11

Ο προεδροφάγος

Μετά τους Αγγελόπουλους, τις προσεχείς ημέρες, αναμένεται να αποχωρήσει από τον αθλητισμό και ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης. Αιτία; H επιστολή Τζανακούλη στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας με την οποία χαρακτηρίζει «αδιανόητη, υπό αυτές τις συνθήκες την επικύρωση της βαθμολογιίας για το πρωτάθλημα Superleage 2010 – 2011. Κάτι τέτοιο θα ισοδυναμούσε – σύμφωνα με την εκτίμηση μας – με de facto επιβράβευση και κατά συνέπεια συγκάλυψη των παράνομων πράξεων». Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μαρινάκης θα καλέσει τον δήμαρχο Λαρισαίων να του εξηγήσει τι εννοεί με τη φράση «συγκάλυψη των παράνομων πράξεων». Λέτε να ξέρει;

Η επιστολή Τζανακούλη στη Superleage:



«Αγαπητοί Κύριοι,
Σας παρακαλούμε να δεχθείτε την παρούσα επιστολή, ως ένα απλό δείγμα της αγανάκτησης μας, στα όσα συμβαίνουν στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου και βλέπουν τον τελευταίο καιρό το φως της δημοσιότητας.
Ως Δήμαρχος της Λάρισας, μιας πόλης η ποδοσφαιρική ομάδα της οποίας υπήρξε θύμα όλων αυτών των παράνομων και ανεπίτρεπτων συμπεριφορών διαφόρων παραγόντων του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, σας καλώ έστω και την ύστατη ώρα, να καταβάλλετε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επέλθει η κάθαρση στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Φυσικά, θεωρούμε αδιανόητη, υπό αυτές τις συνθήκες την επικύρωση της βαθμολογιίας για το πρωτάθλημα Superleage 2010 – 2011. Κάτι τέτοιο θα ισοδυναμούσε – σύμφωνα με την εκτίμηση μας – με de facto επιβράβευση και κατά συνέπεια συγκάλυψη των παράνομων πράξεων που αποκαλύπτονται το τελευταίο διάστημα και επιπροσθέτως καταδικάζουν ομάδες που επέδειξαν ήθος και αξιοπρέπεια – Όπως η ΑΕΛ 1964 – αντί να επιβραβεύουν τη στάση τους.
Σας καλώ λοιπόν εκ μέρους της πόλης της Λάρισας να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να αποφασίσετε με γνώμονα την προσπάθεια κάθαρσης του ποδοσφαίρου, αλλά και επιβράβευσης όσων όχι απλά δεν συμμετείχαν στο «έγκλημα» αλλά εθίγησαν από αυτό και μάλιστα βαρύτατα».

5 σχόλια:

  1. Παψτε γιατί αν βγει η ΑΕΛ στην Α Εθνική θα λέει ότι αυτός την έβγαλε με παρέμβαση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ? ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ.....ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλύτερα να κοιτάζει πως λειτουργούν οι υπηρεσίες του, πχ. καθαριότητα όπου πολλοί μικροί κάδοι απορριμάτων είναι εβδομάδες γεμάτοι χωρίς να αδειάζουν, συνεπώς τα σκουπίδια γεμίζουν τους δρόμους. Συγκεκριμένα,στην οδό Υψηλάντου όπου κατοικώ και περπατώ, όλοι οι μικροί σταθεροί κάδοι είναι σχεδόν γεμάτοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προφανώς κύριε της οδού Υψηλάντου δεν έχετε καλή όραση. Ο δήμαρχος όχι μόνο καθαρίζει αλλά γλύφει κιόλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αληθεύει ότι 690 δήμαρχοι, πρόεδροι, παλαίμαχοι, δημοσιογράφοι, δικηγόροι έστειλαν επιστολές στον Μαρινάκη; Μεγάλο κατόρθωμα. Να γραφτεί στο βιογραφικό του. "Έστειλα επιστολή στον Μαρινάκη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή