larissa.news10@gmail.com

3/6/11

250 απολύσεις στα Τέμπη;

Αληθεύει ότι σήμερα, 250 εργαζόμενοι της κοινοπραξίας που κατασκευάσει τις σήραγγες των Τεμπών, εμποδίστηκαν να μπουν στα εργοτάξια στο ξεκίνημα της βάρδιας και οδηγούνται σε απόλυση; Κάθε απάντηση δεκτή.

8 σχόλια:

  1. Και το πα μεσα μου ... ολα αυτα τα πανηγύρια σαν πολύ πρώιμα δεν ήταν ; μηπως είχαν κάποιο σκοπό ; (να ζητήσουν κανα δανεικό ας πούμε επειδη τα πήγαν καλα ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον κατασκευαστικό τομέα υπάρχει πολύ προχειρότητα. Αλλά αυτοί που οργανώνουν τα έργα στη Λάρισα, Υπηρεσίες και τα λοιπά , δεν έχουν ευθύνη; Δουλεύουν όλοι για αυτό έχουμε και τόσο αποδωτικά έργα; Κάποια στιγμή θα πρέπει να βγουν σοβαρά εργα για την κρίση , και να ερωτηθεί και η γνώμη των μηχανικών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι απολυσεις που θα γινουν τις επομενες μερες στο εργο στα Τεμπη , θα σοκαρουν. εκατονταδες -κυριως Λαρισαιοι-θα απολυθουνε αμεσα. ειναι πολυ κριμα , κι αλλοι ανεργοι στην πολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν δεν πλήρωνες στα διόδια και καλείς ακόμη, τους αναγνώστες σου να μη πληρώνουν, δε φανταζόσουν πως τα έργα θα σταματήσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συμφωνω απολυτως με το 7,41 . οταν δεν πληρωνουν διοδια τι νομιζουν? οτι κανουν κακο στους μεγαλους?? οιυπαλληλοιθα πληρωσουν. η χρηματοδοτηση απο τις τραπεζες σταματησε και ο κοσμος θα μεινει στο δρομο. απο τη κοινοπραξια αλλα και απον Αυτοκ. Αιγαιου. ολοι αυτοι απλοι ανθρωποι ειναι που δουλευουν για να ζησουν. αλλα ποιος νοιαζεται? τον εαυτο του κοιταει ο καθενας στην Ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και εγω συμφωνω 7:41. Θα σας δωσω ενα παραδειγμα. Τοσα παρκινγκ εχουμε στην Λαρισα και ο Ελληνας προτιμαει να παρκαρει στο πεζοδρομιο. Υπαρχει ενα τεραστιο ΔΩΡΕΑΝ παρκινγκ στο Αλκαζαρ(15 λεπτα απο το κεντρο) και ομως κανεις δεν παρκαρει εκει. Σου λει γιατι να δωσω 2-3 ευρω?? Βεβαια δεν τον πειραζει να δωσει 3,50 ευρω για τον (καθημερινο) του καφε. Σαν λαος ειμαστε τζαμπατζηδες. Δεν μας φταει το ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και εγω συμφωνω με τους 7,41 8,11 8,34

    τα διοδια πρεπει να τα πληρωνουμε για να γινουν οι δρομοι και να μπορουμε να πηγαινουμε στο προορισμο με ασφαλεια!!!!!!1
    μονο που θα πηγαινουμε με ποδηλατα και οχι με αυτοκινητα !!!!!!!!!!!!!!!!!
    1,70σημερα η βενζινη σε 2 χρονια που θα ειναι ετοιμος ο δρομος 2,20Ε.
    αρα ποιος ο λογος να πληρωνω τα διοδια??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΠΛΕΡΩΝΩ ΡΕ δεν πλερώνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή