larissa.news10@gmail.com

25/5/11

"Αγανακτισμένοι" και στη Λάρισα (τελικά)

Αφήνουμε όλοι τα καλαμάκια...
"ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ" ΦΟΡΑΜΕ OΛΟΙ ΜΑΥΡΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Η πόλη μας με την σειρά της δηλώνει και αυτή ειρηνικά την αγανάκτησή της κατά της κρίσης. Κατά όλων αυτών που μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο. Αυθόρμητα, χωρίς κόμματα, ομάδες και ιδεολογίες.




Διευκρινιστική δήλωση:
Δημιουργήσαμε μία εκδήλωση παράλληλα με την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα για να βρεθούμε ειρηνικά και να δείξουμε ότι δεν σκεφτόμαστε ατομικά. Ότι είμαστε ένα ενωμένο μεγάλο κομμάτι και μπορούμε να αλλάξουμε την υπάρχουσα κατάσταση.

Ο καθένας στην σελίδα της διαμαρτυρίας εκφράζει τον εαυτό του και μόνον αυτόν. Χωρίς επιτροπές και ψήφους. Αρα, καλούμε τον καθένα να είναι υπεύθυνος των λόγων και των πράξεων του. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι αρνητικό. Όμως, να μην δημιουργείται άλλη εντύπωση, από ό,τι ισχύει. Δηλαδή μια ειρηνική και αυθόρμητη σύναξη.

Δικός μας αρχικός στόχος είναι να κατεβούμε με τα παιδιά μας, να γνωριστούμε με κάποιους, να συναντήσουμε φίλους και γνωστούς. Με αφορμή αυτό που όλοι ζούμε. Χωρίς σημαίες και πλακάτ, χωρίς κόμματα και οργανώσεις. Αυθόρμητα.

Οι διαχειριστές της σελίδας δεν είναι οργανωτές της εκδήλωσης. Όπως όλοι σας, είμαστε και εμείς αποκλειστικοί υπεύθυνοι των λόγων και πράξεών μας και εκφράζουμε μόνον τους εαυτούς μας.

ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ !!! ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ 18:00 !!!

8 σχόλια:

  1. αρκετα με την αδιαφορια μας την οποια την εκλμβανουν ως την συγκαταθεση μας .. συγκαταθεση σε πραγματα που αφορουν εμας και το μελλον των παιδιων μας.. και εγω εκει για να δηλωσω απλα το παρων μου και την αγανακτηση μου σε ολα αυτα που γινονται.. μακρυα απο κομματα και πολιτικες κατευθυνσεις... ενας ακομα αγνακτισμενος πολιτης αυτης της χωρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ποιό σημείο ρε παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κεντρικη πλατεια.. δηλωνουμε ζωντανοι και με διψα για ενα καλυτερο αυριο.. για μας.. για τα παιδια μας.. η απαθεια που δειχνουμε τους βολευει.. και αυτο επιθυμουν ολοι αυτοι που ξεχναν να μας ρωτησουν..
    Στεργιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. -ολοι στην πλατεια για διαμαρτυρια και μετα καφε στην ταχυδρομειου με 4 €
    και αργοτερα ποτο με 8€ και οχι ενα.και με αυτο το τροπο
    θα κανουμε τους αγανακτισμενους.
    βρε ουστ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. άρε πολίτη ξένοιαστε, είσαι τέλειος δεν σε νοιάζει τίποτα, συνέχισε να πίνεις τον καφέ σου ήρεμα, το ποτό σου χαλαρά και δεν τρέχει όχι μία αλλά χίλιες.. στα α.....α σου!
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και ήταν οι άλλοι απο την άλλη στο ωδείο και μου κρατούσαν κόκκινες σημαίες, χέσε ψηλά και αγνάντευε οι τύποι, ακόμα κολλημένοι με το χρώμα..αρε ξυπνάτε γιατι χανόμαστε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή