larissa.news10@gmail.com

26/5/11

Μεγαλύτερο το ποσό της υπεξαίρεσης!

από το kosmoslarissa.gr
Μεγαλύτερο από τρία εκατομμύρια ευρώ είναι το ποσό που έκανε φτερά από κατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στη Λάρισα, με βασικό ύποπτο διευθυντικό στέλεχος της τράπεζας. Οι ελεγκτές, που έχουν εγκατασταθεί εδώ και μέρες σε χώρο της τράπεζας, ερευνούν ενδελεχώς κάθε πτυχή του σκανδάλου αλλά δεν έχουν οριστικοποιήσει το σύνολο των χρημάτων που χάθηκαν. Ένα άλλο στοιχείο που έγινε γνωστό από κύκλους της Πειραιώς είναι ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο καρπώθηκε μεγάλα ποσά από καταθέτες τους οποίους είχε προσελκύσει σε προσωπικό επίπεδο.


Με δέλεαρ ένα ελκυστικό επιτόκιο τους έπειθε να πηγαίνουν τα λεφτά τους στην συγκεκριμένη τράπεζα, τα έβαζε στο συρτάρι, τους έδινε προκαταβολικά μέρος των τόκων και μαζί μια μηχανογραφημένη απόδειξη της τράπεζας στην οποία αναγράφονταν το ποσό της κατάθεσης, το επιτόκιο, η χρονική διάρκεια κ.λ.π. Μόνο που το συγκεκριμένο έγγραφο έβγαινε από τον υπολογιστή αλλά δεν περνούσε από το κεντρικό δίκτυο της τράπεζας..!

Το εν λόγω στέλεχος, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, συνεργάστηκε με τους ελεγκτές της τράπεζας που ερευνούν την υπόθεση ομολογώντας την υπεξαίρεση, ενώ όταν ρωτήθηκε πόσα από τα χρήματα που πήρε έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει, ανέφερε ένα ποσό γύρω στις 250.000 ευρώ.

Κατά τα λοιπά το συγκεκριμένο άτομο βρίσκεται σε ιδιαίτερα κακή κατάσταση, με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, γεγονός που σύμφωνα με πληροφορίες επιβεβαιώνεται και από σχετική ιατρική γνωμάτευση.

Η τράπεζα, πάντως, για όλα αυτά που συνέβησαν στους κόλπους της δεν έχει προβεί σε καμιά επίσημη ανακοίνωση, αφήνοντας το θέμα να «σέρνεται» σε βαθμό που να μην ξεχωρίζει πλέον η αλήθεια με τον μύθο σχετικά με τις πραγματικές διαστάσεις αυτής της σκανδαλώδους υπόθεσης…

22 σχόλια:

  1. Κατάλαβα..... θα πάρει και αυτή τρελλόχαρτο όπως η άλλη, και σε 2 χρόνια θα κυκλοφορεί ελεύθερη ανάμεσά μας.
    Τόσα χρόνια έστεκε μία χαρά και ξαφνικά μόλις την πιάσανε έγινε τρελή???????
    Λοιπόν... άμα το κουκουλώσουνε και αυτό θα έπρεπε να ντρέπονται!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ!!!
    Δεν έχω κάτι προσωπικό με την κοπέλα, αλλά με τον τρόπο που χειρίζονται το θέμα (ή θα το χειριστούν) τα λαμόγια του συστήματος!!!! Είναι όλοι τους ΝΕΦΕΛΙΜ!!! χαχαχαχαχα
    Α ρε Λιακόπουλε... μας τα έλεγες τόσον καιρό και εμείς σε περνούσαμε για χαζό...... :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ, ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ??? ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ... ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΡΕΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ. ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ!!! ΟΧΙ ΕΓΩ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΗΜΕΣ... ΑΛΛΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΦΙΛΟΙ, ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ.

    Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ "ΣΥΓΧΩΡΕΙ", Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ? ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΣΩΣΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάλι ο ΚΟΣΜΟΣ τα γράφει τσιμουδιά από την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AFOY EINAI FILARAKIA... AXILLEAS-ANDREAS-KATERINA KAI H "GIAGIA" TAXIDEUEI STAS EKSOXAS!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. mipos itan afto milfoni to kontuliko xan8uliko?? poli tumbano itan. xalali tis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kathotane se pollous fainetai h kyra peiraiws

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φυλακή μην περιμένετε. Οικονομικό έγκλημα , είναι εξαγοράσημο προς 10 ευρώ τη ημέρα. Έχουν γεμίσει οι φυλακές.
    Νοιώθεται δυνατή ως κοινωνία για να την τημωρήσετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλα δεν ειναι και πολυ μεγαλο το ποσο ... τοσα θα πληρωσουμε εμεις για τους 33 του ραδιοφωνου για 2,5 μονο χρόνια ... ποσό μάλλον για όλη τους της ζωή !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. den ksere ti lete kai tin eidate oloi timwroi!! H typisa einai stin fylakh! Oso gia thn prhgoumenh pou leei enas apo esas pou to epaikse trelitsa den to epaikse trelitsa kai malista prin ena mhna a8ww8hke apo to dikastirio giati apodeixthke plastografia eis varos tis gia auto an den gnwrizete kalytera na mhn milate!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγω λέω τα ρολλά της τράπεζας να τα κατεβάσουμε και να κλείσουμε αυτούς που δουλεύουν μέσα, και μετά μας ζητούν και προστασία από ληστείες εκ των έξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άκουσα, ότι η συγκεκριμένη κυρία είχε μόνο απολυτήριο Λυκείου.
    Και αναρωτιέμαι τώρα :"Πόσα θα είχε φάει αν είχε και κανένα πτυχίο;"
    Και απαντώ τώρα: " Ίσως και περισσότερα από όσα έφαγαν οι ανώτεροί της, στο συγκεκριμένο συμπόσιο. Βλέπεις, τέτοια φαγοπότια δεν τα κάνεις ποτέ μόνος σου, γιατί αλλιώς θα σου πέσουν βαριά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά έπαθαν όσοι γνωστοί της πιάστηκαν στη φάκα της. Δυστυχώς βλέπετε, όλοι τους ένιωθαν τέτοια τιμή και υπερηφάνεια να κυκλοφορούν δίπλα σε μια καλοντυμένη και καλοβολεμένη κυρία, που ποτέ δεν έδωσαν σημασία στο πως εξοικονομούσε χρήματα για ακριβά συνολάκια, παπούτσια, τσαντες ..., τα οποία σπάνια φορούσε δεύτερη φορά. Σημειωτέον: Τα μηνιαία έξοδά της ήταν πολλές φορές περισσότερα από το μισθό της.

    Ένα είναι το συμπέρασμα για μένα από όλη αυτή την ιστορία. Η υπερηφάνεια βλάπτει. Για να μην κινδυνεύουμε από τέτοιους ανθρώπους στη ζωή μας, (και δυστυχώς καραδοκούν πολλοί τέτοιοι ανάμεσά μας) να ζούμε συνετά και νά΄μαστε προσγειωμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.
    ΕΔΩ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε Ακη ακόμα μένος με το δημοτικό ραδιόφωνο; εντάξει τι να κάνουμε τώρα σε διώξανε εσένα απτό θέατρο του δήμου που έπαιρνες τα 2 χιλιάρικα και τα έξυνες διαγωνίως και ξεσπάς σε όποιον βρείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τα δυο κοντά στα δέκα που παίρνει ο τωρινός...ειναι τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΛΗΤΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Με απολυτήριο Λυκείου γίνεται κανείς διευθυντικό στέλεχος σε Τράπεζα???
    Γιατί σκοτώνονται όλοι να μπουν στα Πανεπιστήμια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ρε παιδια τι ψαχνετε ????? στην ΖΑΚΥΝΘΟ η πειραιωσ ( αυτο το μπακαλικο ) ειναι στα δικαστιρια με δυο πρωην υπαλυλουσ γιατι λεει οτι τησ εφαγαν 43.500.000 eur. ΚΑΛΑ βιαβαζετε . ΤΟ εχει κανει συστημα να τρωει τα λεφτα του κοσμου με δηθεν υπαιξερεσεισ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. RE AFISTE TA TRELOXARTA KAI THS MALAKIES !!!! MESA STHN PSIROU KAI GRHGORA !!!! PALIO TO KOLPO TWRA OPOIOS KLEBEI OPOIOS BIAZEI KLP KLP META TO PAIZEI TRELOS !!!! ELEOS !!!! MESA STHN PSIROU LEMEEEEEE !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. GIA SENA POU MAS LES TIMWROUS!!!! KSEREIS ESY!!!! AN TO KANAME EMEIS OI KOINOI 8NUTOI....8A MAS EKLAIGAN OI REGGES.....SKATOLAMOGIA TOU KERATA!!!!!!.....OXI TRELOXARTO DE 8A VGAZAME SE ENA TETARTAKI!!!!!....OPWS I MADAM!!! ALLA....OSO GIA THN FYLAKH POU EINAI!!!!...MH XESW!!!! KAI MI MILATE ALLO...PROKALEITE PARAFORA....TA KEFALAKIA MAS!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή