larissa.news10@gmail.com

25/5/11

Πάμε πλατεία....

Αρκετός κόσμος έχει μαζευτεί στην κεντρική πλατεία της Λάρισας για να εκφράσει την αγανάκτηση του απέναντι στους πολιτικούς. Μέχρι τις 11 το βράδυ είναι η διαμαρτυρία, ας μαζευτούμε όσοι περισσότεροι μπορούμε.

5 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ>...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καθε μερα ξυπναμε ολο και περισσοτεροι.. καθε μερα ολο και πιο πολυ.. αισθανομαι αηδι αμε το πολιτικο μας συστημα που εγω ο διος εχω στηριξει τα τελευταια 25 χρονια.. και καταλαβα τωρα πλεον οτι αυτοι κοιτανε μονο την παρτι τους και για εμας δεν εχει πλεον.. εχουν στερησει το χαμογελο της ελπιδας στους γονεις που θ αηθλεαν να δουν ενα ομορφο αυριο, ενα ομορφο μελλον για τα παιδια τους.. και λυπαμαι αλλα δεν φαινονται να καταλαβαινουν τον πονο.. την φτωχεια.. την απελπισια του μισθωτου... του εργατη.. του εμπορου. ολων μας.. ολοι μαζι ξανα αυριο και καθε μερα στην πλατεια.. με τα ποδια. με τα ποδηλατα... χωρις βια.. χωρις ταυτοτητες κομματων.. ολοι αυτοι που θα προσπαθησουν να καπελωσουν με σημαιες κομματων ας μεινουν μακρυα.. δεν τους θελουμε.. ειναι μη επιθυμητα ατομα κοντα μας.. καθε μερα μεχρι να καταλαβουν εκει πανω οτι δεν εχουμε φταιξει σε τιποτα.. και μας αρμοζει κατι καλυτερο απο αυτο που σχεδιαζουν..
    Στεργιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Aλλά αν σήμερα εξεγερθεί μια ενεργή μειοψηφία,θα είναι αρκετή:έχουμε τη μαγιά ώστε να φουσκώσει η ζύμη."
    Απόσπασμα από το βιβλίο "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΤΕ!" του Stephanne Hessel

    Κάθε μέρα στην πλατεία. Εμείς είμαστε η ενεργή μειοψηφία, που σύντομα θα γίνουμε η ενεργή πλειοψηφία.ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εδω πρεπει να πουμε ΟΧΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ,ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΤΕ!ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΛΕΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝ ΕΣΕΛ,ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ"!.>>>>

    ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Ο ΕΣΕΛ. ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή