larissa.news10@gmail.com

24/5/11

Υπεξαίρεσε 3 εκ. ευρώ από τράπεζα της Λάρισας

Μια από τις μεγαλύτερες υποθέσεις υπεξαιρέσεων στα τραπεζικά χρονικά εντοπίστηκε στη Λάρισα και συγκεκριμένα σε κατάστημα της τράπεζας Πειραιώς, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα "ΚΟΣΜΟΣ" της Λάρισας. Αναλυτικά:
Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες της στήλης, διευθυντικό στέλεχος καταστήματος της τράπεζας Πειραιώς στη Λάρισα, κατηγορείται ότι πήρε από λογαριασμούς πελατών χρηματικά ποσά που φτάνουν τα 3 εκ. ευρώ, για την ακρίβεια 2.972.000! Βέβαια η τράπεζα, μόλις εντόπισε την κλοπή, κινήθηκε ακαριαία θέτοντας σε αργία το συγκεκριμένο στέλεχος και αποκαθιστώντας άμεσα τις καταθέσεις των πελατών της αλλά το ποσό είχε ήδη κάνει φτερά!


Όπως ήταν αναμενόμενο η υπόθεση αυτή σήμανε συναγερμό σε όλα τα επίπεδα της τράπεζας και ο εσωτερικός έλεγχος που ακολούθησε κατέληξε σε συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο τέθηκε αμέσως σε αργία με τα γνωστά επακόλουθα.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αναλήψεις γίνονταν από προθεσμιακούς λογαριασμούς πελατών στο συγκεκριμένο κατάστημα, ενώ λέγεται ότι και στα υψηλότερα κλιμάκια είχαν φτάσει κάποιες νύξεις για τον ιδιαίτερα ακριβό τρόπο ζωής του εν λόγω στελέχους. Η αποκάλυψη όμως της υπεξαίρεσης προήλθε από πελάτη με προθεσμιακή κατάθεση ο οποίος είδε περίεργες κινήσεις στον λογαριασμό του.

Για να διαπιστώσει τι ακριβώς συνέβη έσπευσε σε άλλο κατάστημα της Πειραιώς, στο νομό Λάρισας, όπου και βεβαιώθηκε ότι έχουν πραγματοποιηθεί παράνομες αναλήψεις εν αγνοία του.
 
Περισσότερα προσεχώς…

http://www.kosmoslarissa.gr/article/11158/

322 σχόλια:

  1. το κατερινακι εκανε ζωη χαρισαμενη. πορσε παρτυ τσαντες χιλιαδων ευρω κτλ κτλ ολα βεβαια δυσκολα εβγαιναν απο κερδη του μαγαζιου οπτικων του συζυγου της . ετσι ειναι αυτα.κριμα στον βασιλη που χωρισε απο την πρωην γυναικα του για αυτο το σουργελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΡΠΩΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ , ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ? ΚΑΝΕΝΑΣ ????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μη λετε ονοματα,υπαρχει κ ενα παιδι στη μεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ DUBAI,ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, ΤΕΛΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. υπάρχει παιδί στη μέση ? ας υπάρχει και ολόκληρο σόι. Αυτή δεν σκέφτηκε το παιδί της? θα το σκεφτούμε εμείς? Τώρα θα μου πεις, μαγκία της, λεφτά ασφαλισμένα απο την τράπεζα είναι, και οι καταθέτες δεν θα χάσουν τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τζαμπα μαγκες ολοι!!!!με ξενα χρηματα και γω κανω ζωη 10 αστερων!!!!!τωρα να δω τι χαιλικια θα κανει!!!!ασε που εχει ριξει πιστολι σε ολα τα μαγαζια με ρουχα της λαρισας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. να πληρωσει κιολας? φανταζομαι θα αστιευεσαι...ξεχνας πως στην πολη μας υπαρχει ενας αγραφος νομος που λεει οτι καποιες ΚΥΡΙΕΣ εχουν παρει απαλαγη απο τις υποχρεωσεις των κοινων θνητων. αρκει μονο η παρουσια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά ρε παιδιά, έχει γίνει σούσουρο σε όλη τη Λάρισα και η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ το έπνιξε κι αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. E, ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΑΠΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ . . . ΑΠΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ. ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ PORCΗE OYTE NA ΦΟΡΑΣ ΤΣΑΝΤΕΣ PRADA.ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φτου γμτ κι εγώ δεν πήρα τα πατάκια για το αυτοκίνητο σήμερα γιατί ήταν ακριβά! (19 ευρω, εχουν τρελλαθει???)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΕΙ? ΘΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ? ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ... Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΟΛΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΗΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΤΟΝ ΛΕΝΕ. ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ, ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΑΤΕΣΤΡΩΝΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ, ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ, ΕΡΩΤΩ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αντε, αρχίσαμε και πετάμε οτι μας κατέβει, κουνιάδες, γιαγιάδες, δευτερανήψια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. σταματηστε να σχολιαζετε με τοσο ασχημο τροπο...
    δεν θα καταφερετε κατι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αυτός που σχολιάζει φταίει και φέρεται άσχημα, ή αυτοί με αυτά που κάνουν; και πολύ σωστά ρωτάει, θα παει φυλακή; και ο άντρας της λέγεται πως είναι μέσα στο κόλπο, γιατί η επιχειρηση πάει εδώ και χρόνια κατά διαόλου. όταν κάποιοι δεν έχουν ούτε 297 ευρώ για να περάσουν το υπόλοιπο του μήνα, είναι νροπή αυτοί να καταχράζονται 2,97 εκ. καληνύχτα σας φίλοι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 1oν) Δεν κρατάει τσάντες πλήν LV.
    2oν) Δεν ψώνιζει ποτέ από την πόλη-χώρα.
    3ον) ΈΚΛΕΨΕ τον μεγαλύτερο ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ (με τις ευλογίες του κράτους).....ΤΡΑΠΕΖΑ.
    4ον) Για την "αγαμήτου και απάρτου" γωνία..... get a life κούκλα μου που διαλύει σχέσεις και σπίτια ερωτευμένων......
    5ον) Οι στοργικοί σύζηγοι-οικογενιάρχες, που στο παρελθόν της πόλης, "παίρνονταν" με πιτσιρίκια και αλλοδαπούς, μέσα και σε drugs, ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΝ ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ?!? ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ?!
    6ον) Τα πάρτυ και τα αυτοκίνητα δεν τα έκανε ή τα πήρε από κάποιον που δουλεύει και δεν τον πληρώνουν, όπως έχουν κάνει κάποιοι μεγαλοεργολάβοι που ως επαγγελματίες γυψοσανιδάδες σήκωσαν πολυκατοικία και νόμιζαν οτί έπιασαν τον παπά από τα αρχ..... Για να μην αναφερθούμε σε αυτούς που πήγαν να σπουδάσουν και δίπλωμα δεν έχουν αλλά το επάγγελμα το εξασκούν και έχουν από αρπαχτή το πορσικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε κομπλεξικοί, αφήστε τους άλλους, που στο κάτω-κάτω από τράπεζα τα πήραν, αν τα πήραν βέβαια και δεν κοιτάτε τα χρήματα που πληρώνετε ως φόρους στο δήμο που πάνε?
    Απάντηση: στην μισθοδοσία του Δημοτικού Ραδιοφώνου πάνε, ο κάθε δημοσιογράφος παίρνει 40.000 ευρώ το χρόνο από τα χρήματα του άνεργου Λαρισαίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. πριν παει φυλακη θελουν καψιμο ολα τα ρουχα,παπουτσια και τσαντες στην κεντρικη πλατεια,μαζι και ο υπολογιστης που ειχε στο γραφειο της,που ηταν γεματος swarovski!!!!!ελεος!!!!!και απορω με το θρασος που ειχε τοσο καιρο και επινε και καφεδακι πρωτη μουρη εξω!!!!!!!!αντε γεια τωρα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλά ε, μη φρικάρουμε κιόλας!!! Απορείς για το καφεδάκι αλλά κάτι μαλάκες στυλ Γιωργάκη, Αντωνάκη και Σια θα τους ΞΑΝΑχειροκροτήσεις έτσι?
    --------
    Να κάψουμε ρουχα και παπούτσια???
    Να κάψουμε και την ίδια?
    Τότε τον μαλάκα που περνάει με κόκκινο τί θα τον κάνουμε???
    Οχι ρε, ιεροεξεταστής δεν ήμουνα ποτέ μου και ΔΕΝ θα γίνω τώρα.-
    Οσο για τις Τράπεζες, χεσ----ς τις έχω...
    Ρε μπας και είσαι τραπεζικός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 3o krousma sti piraios Larisas !! gia na mi ksexniomaste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ποιο είναι αυτό το κατερινάκι τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μπορείς να καταπατήσεις, να βιάσεις, να κλέψεις ιδιώτη, να απαγάγεις, να εκβιάσεις, να πουλήσεις αρχαία, να σκοτώσεις,να πουλήσεις ναρκωτικά, να πουλήσεις τη χώρα σου την ίδια, αλλά ΔΕΝ μπορείς να "χτυπήσεις" τράπεζα!!!
    Γιατί τότε χτυπάς το Σύστημα στην καρδιά του και το Σύστημα ΔΕΝ σηκώνει κάτι τέτοια.Σου δείχνει όλη την ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ του.Το ότι σου δείχνει και την Υποκρισία του φυσικά και δεν δικαιολογεί επ'ουδενί λόγο την πράξη της.Αν έπαιρνε τα χρήματα αυτά για να καλύψει τα έξοδα μιας πανάκριβης επέμβασης/θεραπείας για φίλιο άτομο, ΝΑΙ, θα το χειροκροτούσα.-
    Για λούσα και σαχλαμάρες όμως, είναι φριχτή βλακεία να το κάνεις.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. συμφωνω με τον ανωνυμο 25/5/11 7:31 πμ...

    ετσι ακριβως ειναι!!!

    αλλα ας μην το παιζουμε ιεροεξεταστες...αυτα

    ειναι για τον μεσαιωνα...οχι για το 2011.

    οτι εκανε, θα το πληρωσει οτι και να γινει...και

    οποιος καταλαβε...καταλαβε!!!

    ας κοιταξει ο καθενας τα δικα του τα χαλια και

    ας αφησει τα χαλια των αλλων...καλημερα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ειναι θέμα χρόνου να ξεσκεπαστούν όλα και όλοι...και να πάρουν τα ίσια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η ΛΕΞΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΧΑΘΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ.
    ΤΟ ΔΗΘΕΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΜΙΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣ ΑΥΤΟΒΑΠΤΙΖΟΜΕΝΗΣ ΨΕΥΤΟ-ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.!!!
    ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟ-ΦΥΓΗΝ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. καλυτερα τον μεσαιωνα τοτε και οχι το 2011 φιλαρακο!!!και αμα δεν θελετε εσεις να ειστε ιεροεξεταστες μην ειστε!!!ο κοσμος πειναει και ειναι προκλητικο και απαραδεκτο καποια με ξενα χρηματα να φοραει παπουτσια 5000 ευρο και τσαντες 10000 ευρο ετσι απλα για να παει στην δουλεια της!!!το καταλαβατε αυτο???αντε αφηστε αυτα τα καραγκιοζιλικια και κραξτε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 5000 ευρω για παπουτσια? ειναι δυνατον?.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. αφηστε το σχολια απο το pc και ελατε στην κεντρικη πλατεια το απογευμα 6.00 με ειρηνικη διαθεση να δειξουμε την δυναμη μας...εκει ειναι ο "αγωνας" , οχι εδω μεσα μονο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. http://www.facebook.com/?ref=home#!/event.php?eid=176496465736826

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. http://larissa-antinews.blogspot.com/2011/05/blog-post_5942.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΚΟΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. και αυτο που μ'αρεσει περισσοτερο ειναι οτι ολοι εχουμε το ιδιο ονομα..."ανωνυμος"...

    γεια σας συνονοματοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Το να σχολιάσετε με την υπογραφή σας πόσο δύσκολο σας είναι? Όλα αυτά με το όνομά σας πάτε να τα πείτε σε αυτή και την οικογένειά της? Κουτσομπολιά ακούμε και γνωρίζουμε όλοι ... αλλά έναν πεσμένο δε συνεχίζουμε να τον χτυπάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ήρθε η ώρα της λέτε;
    Η΄ θα την σκαπουλάρει και μετα θα πουλάει πάλι μούρη στις παραλίες του Πλαταμώνα το καλοκαίρι και θα λέει οτι ενεπλάκη αδίκως σε αυτή την ιστορία και οτι δεν είχε καμία σχέση με το γεγονός...
    Πάντως μεγάλο το πλήγμα για τους βλαχοrich and βλαχοfamous της Λάρισας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τουλινα Καρανικα25 Μαΐου 2011 στις 2:11 μ.μ.

    γεια σου ρε Αμαντα...ετσι ειναι καλα τα λες...

    ολοι χτυπανε με κουκουλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. "ΒΛΑΧΟRICH ΚΑΙ ΒΛΑΧΟFAMOUS"????
    ΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΓΚΑΦΑΛΙ
    ΡΕ ΤΟΥΒΛΟ
    ΡΕ ΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ Ο ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ
    ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥς ΗΣΥΧΟΥς
    ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αμαντα η κοπελα δεν ειναι πεσμενη,γιατι δεν ειναι στο κελι 33,αλλα σε μια ωραια πτερυγα ιδιωτικης κλινικης και το παιζει Ναπολεων.Και οσον αφορα τις υπογραφες μας,γνωριζεις καλα την κακεντρεχια της επαρχιας για να λες την γνωμη σου ανοιχτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ημαρτον,λιγα πηρε το κοριτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ότι και να κάνει και ότι και να πει θα πληρώσει!!!! Ο διασυρμός της εδώ και μέρες δεν είναι ήδη μια πληρωμή? Επέλεξε, έπραξε, έπαιξε τα χαρτιά της και εμείς απλά μυρίζουμε το αίμα και γυρνάμε γύρω από το πτώμα. Και η επαρχία επιτέλους ας πετάξει τα "αξιοπρεπή" προσωπεία και να μιλάει καθαρά. Πίσω από την ανωνυμία και την πλάτη σου παπάδες λέω και εγώ. Μαγκιά είναι να "χτυπάς" κατάφατσα κι όχι πισώπλατα όπως κάνατε όλοι εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Παιδία έξω θα μείνει, εξάλου η προηγούμενη της Πειραιώς έξω ειναι και απ όσο ξέρω ούτε μια μέρα δεν πηγε μεσα, απλά σε ένα τρελάδικο μπήκε μερικούς μήνες, έκανε διακοπές και κυκλοφορέι στη Λάρισα τώρα κανονικά 2 χρόνια μετά. Για τον προηγούμεωο πρώτο διδάξασα της Πειρ δε γνωρίζω λεπτομερειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. γιατι αμα τα πουμε μπροστα της τι θα μας κανει???
    θα μας χτυπησει με την πανακριβη τσαντα της????
    το πολυ πολυ να μας δωσει καμια με το rolex!!!!!
    θα μας κλασει τα π@@@@α και αυτη και ολοι οι γυροι της!!!αλλα αφου γουσταρετε να σας πουλανε υφος και σνομπισμο τετοια ατομα καλα να παθετε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ανεξαρτητως με το τι εκανε αυτο το ατομο,εχετε αναρωτηθει μηπως ζηλευουμε και μηπως θακαναμε και μεις το ιδιο αν ημασταν στη θεση της μιας και το συστημα ειναι διατρητο;και βεβαια δεν ειναι σωστο ,αλλα τοσο μεγαλο ποσο χωρις ελεγχο ετων,πως το εξηγειτε;οσο για τις κακιες που βγαζει ο κοσμος πηγαζουν απο τον κακο χαρακτηρα της και την αγενεια της.κι αλλοι βρεθηκαν στη θεση της αλλα κανενας δεν σχολιαστηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Εγω μια παροιμια θα πω για την συγεκριμενη franceκοτα αλλα και για την πολυταλαντη παρεα της..........
    Εδω γαμουν αρσενικους και εσεις ψαχνετε γαι νυφη.....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Έχασε και θα πληρώσει. Εύχομαι να μην φταίνε και άλλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. η αλανιαρα "βοηθουσε" με τον τροπο της και την μαγιά της και περνανε φιλικα της ζευγαρια δανεια που εχουν πιασει αραχνες........
    τρεμετε αρχοντοβλαχακια της λαρισας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. "ΒΛΑΧΟRICH ΚΑΙ ΒΛΑΧΟFAMOUS" NAI SE ΠΑΩ ΜΕ ΧΙΛΙΑ!!
    ΕΞΩ ΟΙ ΚΟΛΟΒΛΑΧΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΣΤΗΝ ΣΑΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΒΔΕΛΛΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ
    ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΤΙς ΑΛΛΑΞΟΚΟΛΙΕΣ ΣΑΣ ΝΟΥΜΕΡΑ Ε ΝΟΥΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. argo & argo street εισαι ΘΕΟΣ.!!!!
    εξω οι κολοβλαχοι...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. gt o Odysseas den einai vlaxos argo kai argo street??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Παντως φιλοι μου, οι τραπεζιτες και τραπεζικοι αυτης της πολης ηταν και ειναι ολοι τους πανεξυπνοι, ευστροφοι, πολυταλαντοι και αυτοδημιουργητοι....... Καποιοι βεβαια εξελιχτηκαν, σε ασφαλιστες και σε μεσιτες......
    Καποιοι αλλοι σε guru του στοιχηματος,καποιοι αλλοι εμποροι γεωργικων μηχανηματων,και καποιοι αλλοι σε μοντελα της υψηλης γαλλικης ραπτικης....
    Θα κανω και εγω τα χαρτια μου σε καποια τραπεζα. Που ξερεις? ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΚΤΟ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ,ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕ ΖΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ.ΔΕ ΘΑ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ,ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕ ΛΕΦΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΤΑΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ? ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΠΕΙΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΩΦΕΛΗΘΗΚΕ.ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΙΝΕΣ ΚΡΥΦΟΖΗΛΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗ ΣΤΙΣΜΗ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ,ΟΜΩΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΕΦΤΑ ΠΗΡΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Όλοι οι σκατόβλαχοι στα χωριά τους, μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος.
    Να παν στα κωλόσπιτά τους που τα πήραν με τα μαϊμού δάνεια, (δήθεν σεισμόπληκτα), στα κωλοχώρια τους.
    Οι ΒΛΑΧΟrich και οι ΒΛΑΧΟfamous να παν στα κωλοχώρια τους να το παίζουν μάγκες μεταξύ τους.
    Μας έχουν χαλάσει την πιάτσα, πίνουν espesso και campari, asti κλπ και το καινούργιο, μας έβγαλαν και νερό από τα f...kingχωριά τους και μας υποχρεώνουν να το πίνουμε, λες και δεν έχει νερό ο πηνειός!
    Φύγετε, δεν υπάρχει χώρος για σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. tα δικα μας λεφτα δεν πηρε φιλοι μου,ελα ομως που ετσι ενθαρυνετε τον υπολοιπο κοσμο να κλεβει και να μη τον νοιαζει αφου κανεις δεν τιμωρειται.Αλλα τι συμβαινει με την πειραιως;;;;τοσο ευκολα καθε φορα τη βαζουν στο χερι οι πολιτες της λαρισας;Οσο για τις κυριες που την υποστηριζουν και θελουν να μιλαμε και επωνυμα μηπως ειναι της ιδιας ιδεολογιας;;;; Λ Ε Ω Ε Γ Ω Τ Ω Ρ Α ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. αχχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχα

    καλο ρε φιλε!!!οσο για τον παραπανω ας κανει μια βολτα στην αγορα να ρωτησει ποσα φεσια εχει η "κυρια" και μετα να μιλαει!!!ουστ απο δω μπουρτσοβλαχοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΝΙΚΗΣΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Εσύ που λες τόσα πολλά τώρα πόσα πράγματα μπορεί να ξέρεις για τη ζωή μας???? Δεν την υπερασπίστηκα, τις κακίες κατέκρινα και τα απαράδεκτα σχόλια. Η ιδεολογία του καθενός φαίνεται από το βίο που διάγει. Και μνημόσυνο με ξένα κόλυβα δε παίζει εδώ. Ξεχωρίστε το σωστό από το λάθος γιατί εδώ μιλάμε για κλοπή κι όχι για λούσα, γούστα και ιδεολογίες !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΠΑΝΤΩΣ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Να ρωτήσω κι εγώ: τα πυρά κατά των βλάχων έχουν κάποια συγκεκριμένη αιτία, τί εννοώ δ.λ.δ. σχετίζονται με την καταγωγή της εμπλεκόμενης, ή είναι σχήματα λόγου, όπως λέμε "κωλοχωριάτες" κ.λ.π.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. καλά έκανε το Κατερινάκι...στο κάτω κάτω δεν έκλεψε εκκλησία αλλά την πειραιώς, η οποία ρουφάει με καλαμάκι το αίμα όλων των επαγγελματιών!!!!!!!!!!!! Απλά προκαλούσε με την υπερβολή τόσο στο ντύσιμο όσο και στον τρόπο που ζούσε. Η απορία μου είναι ο άντρας της δεν πήρε τίποτε χαμπάρι??????????Είναι δυνατόν???????????????Κρύβονται 3 εκ.ευρώ?????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Γάάάλα Βλάχαααας.... Εβαπορέεεε
    Μεγαλώνει μεγαλώνει Γεράααααα παιδιάααααα.

    Με τη ΝΕΣΤΛΕ είμαι σίγουρη...... ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!

    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!

    Πάντως κι εγώ η αλήθεια είναι ότι θα γούσταρα να το κάνω αυτό που έκανε το Κατερινάκι αλλά όπως οι περισσότεροι από εμάς προφανώς δεν έχουμε τα κότσια να το κάνουμε ή απλά δεν είμαστε τόσο αδίστακτοι.

    Καλή Τράπεζα πάντως η Πειραιώς... προσφέρει ανταγωνιστικά προϊΟΝΤΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. η πιο σωστη κουβέντα που διαβασα μεχρι τωρα ειναι το σημειο περι των δανειων φιλων και "γνωστων"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Προς Αμάντα και Τουλίνα:

    Τι έγινε κορίτσια σας θίξαμε την φίλη;
    Γιατί κατηγορείτε μόνο εμάς για την ανωνυμία και δεν κατηγορείτε την πράξη της φίλη σας;
    Τα λεφτά δεν τα έκλεψε γιατί δεν είχε να φάει, αλλά
    τα έκλεψε για να πουλάει μούρη σε όλους εμάς τους υπόλοιπους!
    Σιγά σιγά θα μας την βγάλετε και θύμα...
    Αλλα έτσι είναι, αν ήταν κάποιος άλλος που δεν τον ήξερε κανείς και το ονοματάκι του θα διαβάζαμε στην Ελευθερία και θα τον δείχνανε όλοι με το δάκτυλο...
    Αλλα τώρα πρέπει να κάνουμε όλοι την πάπια γιατί είναι γνωστό το κορίτσι και έχει παιδί και οικογένεια!
    Εδώ δεν τους σκέφτηκε αυτή, εμείς θα τους σκεφτούμε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ε όχι ρε Αμάντα να μας διδάξεις κιόλας.
    Δεν έχεις αφήσει κουτσομπολιό για κουτσομπολιό και έχεις συκοφαντήσει τους περισσότερους Λαρισαίους. ΕΛΕΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Aμαντα......εκτιθεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Κοίτα να δείς θα δημιουργηθεί και support group για το μπάζο...

    Το σύνθημα θα είναι:
    Set katerina Free

    Αρπαξτε ολες σας τις Prada και τις Gucci και καθιστική διαμαρτυρία αύριο στα κατα τόπους Mikel...
    Ρε δεν μας παρατάτε βλαχολομπίστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Αλλα αν έβαζε χέρι στο δικό σας το βιβλιάριο Αμάντα και Τουλίνα, τι θα λέγατε τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. σαν τραπουλοχαρτα θα αρχισουν να γκρεμιζονται μια μια καποιες βλαχες του ιδιου συναφιου....... (για διαφορετικους λογους βεβαιως βεβαιως η καθε μια....)
    Αλλα εχουν ενα κοινο ολες.....τις ακριβες τσαντες και πουδρες και οχι μονο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. η πιο σωστη κουβέντα που διαβασα μεχρι τωρα ειναι το σημειο περι των δανειων φιλων και "γνωστων"!!!
    ποιος το εγραψε αυτο?
    οντως πολυ πετυχημενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Εαν παω αυριο στα οπτικα και αγορασω γυαλια ηλιου prada και βγαλω πιστωτικη visa της πειραιως να πληρωσω, ειναι πολυ χυδαιο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Το καημένο το κορίτσι.....η αγία εκκλησία μας να το ανακηρύξει σε αγία - προστάτιδα των αδικημένων από τις τράπεζες.
    Ο εμπορικός σύλλογος Λάρισας να στήσει ανδριάντα ή καλύτερα ένα ωραιότατο ολόσωμο άγαλμα, αφού τα καταστήματα - μέλη του από τα χρήματά του κοριτσιού ζούσαν και υπήρχαν.....
    ....και η επόμενη διαμαρτυρία των αγανακτισμένων πολιτών που δεν αντέχουν άλλο να βλέπουν το διασυρμό του πνιγμένοι από τις ευαισθησίες τους, να γίνει για την ηθική αποκατάστασή του.
    Ντροπή......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ελεος ρε με το καλά έκανε. !! τα 3 εκτ ζημιά νομιχζετε ότι θα τα βάλει ο σάλλας παο τις τσέπες του ; Κοιμηθείτε κοροιδα, κόστος για τη τράπεζα είναι και το κόστος (+ασφαλίσεις) είναι περασμένα στα επιτόκια. Κατα τ άλλα σας πίνουν το άιμα, πότε το καταλάβατε ; πρίν την εισαγωγή στο χειρουργείο ή μετα; Τρεχετε στίς βλαχομούρες να σας δώσουν τα δάνεια κάτω απο το τραπέζι ... να ψωνιστείτε με την δήθεν prive εξυπηρέτηση απο άτομα που δε ξερουν ΚΑΝ τι σημαίνει τράπεζα και τελικά σας πίνουν το αίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Τουλινα Καρανικα25 Μαΐου 2011 στις 11:26 μ.μ.

    ρε παιδια, φιλη μου ειναι...αλλα δεν λεω να μη πληρωσει...απλα να μην βγαζουμε τοση κακια για κατι που δεν μας αφορα...ηρεμιστε λιγο...

    αυτο λω και τιποτα αλλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Θα ήθελα να σας επαναφέρω όλους στην τάξη.
    Το ερώτημα που εδώ τίθεται είναι πως γίνεται κάποιος που κατηγορείται για κακούργημα να διαφεύγει της σύλληψης και να κρύβεται σε κλινική.
    Άραγε υπάρχει εδώ Δικαιοσύνη¨?
    Τι να πει και ο φουκαράς ο... Στρος, που δεν ξέρουμε αν τελικά πήδηξε κιόλας, αλλά οι χειροπέδες-χειροπέδες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. afiste thn oikgeneia me ton pono ths oso kai na ftaei den payei kai na einai anthropos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. εισαι της οικογενειας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. oxi mikrouli eima anthropos gourouni. . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ελατε supporters βρέθηκε και το σύνθημα:

    "Hell no we won't go
    if you don't let Catherine go"

    Αύριο το πρωί όλοι εξω απο την Πειραιώς να το φωνάξουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Τουλινα Καρανικα25 Μαΐου 2011 στις 11:50 μ.μ.

    ασχετο αν ειναι της οικογενειας ή οχι...καλα λεει...σταματηστε το...δεν αφορα κανεναν μας...(αλλαξτε σας παρακαλω τα greeklish)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. εισαι της οικογενειας τελικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Η ματαιοδοξία πληρώνεται.-
    Η απληστία πληρώνεται.-
    Η ανοησία πληρώνεται.-
    Ολα τούτα δε, πληρώνονται έντοκα και με σαφώς καταχρηστικά επιτόκια, όπως άλλωστε συνηθιζουν KAI οι Τράπεζες.
    Τα υπόλοιπα τα είπε ο "συνονόματος" στις 25/5 7:31π.μ.
    Επιτρέψτε όμως να προσθέσω κάτι:
    Προφανώς αυτή η "Κατερίνα" είναι βλάχα(;).
    Κάτι το οποίο με αφήνει παγερά αδιάφορο.
    Είμαι Λαρισαίος τρίτης γενιάς
    ΔΕΝ έχω χωριό -μήπως προτιμάτε να το πω αλλιώς;-
    η δε παρουσία όλων των "πέριξ της Λαρισης" χωριαταρέων
    προσβάλλει την αισθητική μου.
    Μιλάτε πολύ και δυνατά
    μιλάτε βαρειά
    τα ελληνικά σας είναι αξιολύπητα
    η μνήμη σας αδύνατη
    και η κριτική σας ικανότητα ασθενής.
    Οσον αφορά τη μνήμη σας δε
    καλό θα είναι να θυμηθείτε
    ότι ΑΠΛΑ τα χωράφια σας έγιναν οικόπεδα
    και για όσα μείνανε
    αντί να δουλεύετε
    περιμένετε τις αποζημιώσεις και τις επιδοτήσεις.
    Ο ΜΑΡΑΣΜΟΣ είναι μπροστά σας
    και σεις πίνετε καφέδες.
    Λεκιάζοντας την πόλη μου με την ύπαρξή σας.
    Αλήθεια, πού κάνατε Πάσχα;
    Αλλά ας επιστρέψουμε στην ανόητη
    που πίστεψε ότι θα γλύτωνε με ΕΝΑ ΔΙΣ ΛΟΥΦΑ!!!
    Τί να πώ;;;
    Αμε τώρα Κορυδαλλό...
    Στις δε φίλες της
    ένα έχω να πω:
    Σόρρυ μωρά μου...
    "Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δ'αλήθεια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Επανέρχομαι στα περι Δικαιοσύνης, κακούργημα, κλνική, σύλληψη, χειροπέδες και Στρος.
    Γιατί τα κάνετε γαργάρα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. eftyhos pou yparhoun kai afta ta themata gia sizitiseis ypsilou epipedou apo anthropous pou den ehoun me tipota allo na asholithoun ektos apo to ti kanei o diplanos tous.. ftyste ton korfo sas giati den xeroume posa gyrismata ehei i zoi.. den einai anagki na ginei kati to idio.. alla kai kati allo ex isou sovaro... kai mi anastrepsimno.. valte oloi ta kefalia mesa oloi se ena kazani vrazoume ennoo gia olous i zoi einai idia kai sta kala tis kai ta ashima tis!!
    Mia erotisi... ti shesi ehoun oi vlahoi me oli afti ti istoria.. pragmatika den to katalava!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Δεν έχω πρόβλημα με τη ρουμάνικη καταγωγή της κυρίας.
    Μακριά απο το ρατσισμό.
    Θα τις βάλει κάποιος χειροπέδες, έστω και με μπριγιάν????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Δυστυχώς το θεωρούμε πλέον φυσιολογικό κάποιος να κάνει κατάχρηση της θέσης του και να διαπράτει εγκλήματα, στη συγκεκριμένη περίπτωση οικονομικά. Δεν έχει σημασία αν καταχράστηκε από τράπεζα ή ιδιώτη, το αδίκημα υφίσταται!!!! Άραγε έχουμε ξεπέσει τόσο ηθικά που να πιστεύουμε ότι είναι Ο.Κ. να κλέβουμε;Σίγουρα θα πρέπει να υπάρξουν συνέπειες. Διαφωνώ με τις κατινιές που γράφτηκαν αλλά από την άλλη πλευρά πιστεύω πως είναι υπόθεση όλων μας να ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία της εν λόγω κυρίας. Άλλωστε μαζι ΔΕΝ τα φάγαμε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Οι "συνήθεις" ασχολούνται με πρόσωπα.
    Οι έξυπνοι ασχολούνται με γεγονότα.
    Οι ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΙ όμως αναλύουν ΙΔΕΕΣ.-
    Ετσι, γιατί με άγγιξε το σχόλιο της Λίνας 11:57μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Τουλινα Καρανικα26 Μαΐου 2011 στις 12:10 π.μ.

    ανωνυμε 26 Μαΐου 2011 12:05 π.μ.(μακαρι να σε φωναζα με το ονομα σου, αλλα δεν το ξερω)...συμφωνω, δεν θα πω κατι αντιθετο...αλλο να λεγεται κατι για την τιμωρα της μονο και αλλο αυτα που γραφονται εδω...ευχαριστω και καληνυχτα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ρε παιδιά. Ξέρετε ποιός τα πήρε τελικά τα λεφτά? Ο Τζάκ Νώρις........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. σε μια περίοδο που πολλοί άνθρωποι έχουν δυσκολευτεί κυρίως οικονομικά και ακόμη περισσότεροι αγωνιούν για τις δουλειές τους και άλλοι αγωνίζονται για να επιβιώσουν σε έναν κόσμο μεγαλύτερο από την πλατεία ταχυδρομείου τέτοια πράγματα προκαλούν περισσότερο

    φυσικά οι κακίες είναι κακίες και το δίκαιο είναι δίκαιο και η κλοπή είναι κλοπή

    είναι όλα αυτά που νιώθουν και κάνουν οι άνθρωποι και ο καθένας ξεχωρίζει για αυτό που είναι και αυτό που κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. O Chuck δεν παίρνει λεφτά.
    Ο Chuck τυπώνει δικό του χρήμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Μόνο ο Τζάκ Νόρις ήξερε τί σκάρωνε το Κατερινάκι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. μια χαρα ειναι!!!πουλαει τρελα και θα την βγαλει καθαρη την μπουγαδα!!!!δεν ξερει ομως ποσοι την περιμενουν στη γωνια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Συγκεκριμένα, για οφειλές άνω των 5.000 ευρώ προβλέπεται φυλάκιση έως ενός έτους, η οποία θα είναι τουλάχιστον έξι μηνές για χρέη 10-50.000 ευρώ. Στην περίπτωση που οι οφειλές είναι μεταξύ 50.000 και 150.000 ευρώ προβλέπεται φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους, ενώ για τα μεγαλύτερα των 150.000 ευρώ ποσά προβλέπεται φυλάκιση τουλάχιστον για 3 χρόνια.

    Στην ουσία η διαδικασία του αυτοφώρου θα διαρκεί από τέσσερις μήνες μετά την ημερομηνία που όφειλαν να έχουν πληρωθεί τα χρέη έως 20 μήνες για πράξεις που θεωρούνται πλημμέλημα και έως 5 χρόνια για κακούργημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΟΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΕΙΞΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Επειδή ανέφερα τις λέξεις βλαχοrich and βλαχοfamous και κάποιοι βλάχοι παρεξηγηθήκαν σας μεταφέρω απο το λεξικό Μπαμπινιώτη τα εξής:

    βλάχος:(ως μειωτ χαρακτηρισμός)1. επαρχιώτης, πρόσωπο που έχει εμφάνιση συμπεριφορά και ομιλία χωριάτη, ο άξεστος

    Οσο για τον χαρακτηρισμό αγράμματο γκαφάλη το λεξικό Μπαμπινιώτη δεν αναφέρει πουθενά την συγκεκριμένη λέξη...
    Άρα ή αγράμματος είσαι ή δεν έχεις μητρική γλώσσα την ελληνική...

    Το βρήκα!!!!!

    Μήπως είσαι βλάχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Έπρεπε απο καιρό να τους κράζουμε κατι τέτοιους...
    Γιατί αν δεν τους κράζεις, κυκλοφορούνε πάλι έξω, όπως ο κύριος Ολύμπια που έριξε κανόνι και φέσωσε τόσο κόσμο και τώρα πουλάει μούρη και κυκλοφορεί με range rover....
    Τα ιδια θα κάνει και το κατερινάκι θα δείτε... θα την γλυτώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Χαρακτηριστική είναι η γνώμη του ιστοριογράφου Ιωάννη Κεκαυμένου (11ος αι.) που αναφέρει:

    Το των Βλάχων γένος άπιστον τε παντελώς και διεστραμμένον, μήτε εις Θεόν έχον πίστιν ορθήν, μήτε εις Βασιλέα, μήτε εις
    συγγενή ή εις φίλον, αλλ' αγωνιζόμενον πάντα καταπραγματεύεσθαι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. συγγνωμη κιολας , αλλα επειδη γνωριζω η συγκεκριμενη κυρια δεν εχει καταγωγη απο τα βλαχοχωρια , οποτε οτι συζητατε και τσακωνεστε τοση ωρα ειναι ατοπο, οπως επισης καλο θα ηταν να ξερετε οτι ενα ατομο δεν χαρακτηριζει ενα γενος ή ενα λαο γενικοτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. εισαι πολυ κομπλεξικος παλιοχωριαταρε που ασχολεισαι με τους βλαχους! εσυ απο ποιο κουτσοχωρι εισαι ρε κομπλεξαρα¨!!!!!Στην σαμαρινα πως βρεθηκες βρε βρομιαρη!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Νομίζω ότι έχουμε χάσει την ουσία του θέματος.Τί μας νοιάζει εμάς ποιός ειναι από πού?
    Το θέμα είναι η τιμωρία και ο παραδειγματισμός.Καθε κατεργάρης στον πάγκο του.Φτάνει πιά. ΕΛΕΟΣ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. τα λεφτα εκαναν φτερα...
    αν ειχαν επενδυθει καπου θα εβλεπα καποιο σκοπό μπορει ισως και να το συγχωρουσα ή να το καταλαβαινα.
    αν εχεις χρηματα να αγορασεις διαμαντια αλλα αντιθετα εχεις εμμονη με φιρματα κρυσταλλακια τοτε κριμα γιατι τζαμπα,στραφι πηγε ολο το ρισκο και η αγωνια του ποτε θα την ανακαλυψουν. γιατί δε μπορεί όσο χαζη και
    να ειναι να νομιζε οτι κανεις δεν θα καταλαβαινε ποτε.
    ενας ανθρωπος μπορει να ξεγελασει καποιους για παντα. επισης ενας ανθρωπος μπορει να τους ξεγελασει ολους για καποιο χρονικο διαστημα. ΚΑΝΕΝΑΣ όμως δεν μπορεί να τους ξεγελάσει ΟΛΟΥΣ για ΠΑΝΤΑ.

    Σακ βουαγιαζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. πισα και πουπουλα, όπως καναν στο Φαρ Ουεστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Eγω ξερω και κατι αλλο βλαχος απο το ρημα βλαπτω.Επισης ειδες βλαχο και φιδι πατα το βλαχο.Αλλο επισης δωσε αερα στο χωριατη να σ'ανεβει στο κρεββατι και βλαχος και καλος δεν υπαρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ένα είναι σίγουρο "τώρα θα μαθει ποιους έχει φίλους και ποιους εχθρούς"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΣΗ ΚΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΤΑΧΤΗΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ?ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΑΓΑΡΙ?ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΤΟΤΕ ΔΕ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ?ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΑΜΑΝΤΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ.ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΟΠΟΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ.ΕΔΩ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ?ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ ,ΣΑΣ ΤΑ ΠΗΡΕ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΠΗΓΑΤΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΒΛΑΧΟΥΣ¨????ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΧΟΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ.ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ.ΑΧΡΗΣΤΕ ΜΑΘΕ ΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ ΒΛΑΚΑ ..ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Συμφωνώ με τον/την πάνω. Οι βλάχοι είναι μια ιδιαίτερα ικανή ράτσα ανθρώπων που πρόσφεραν πολλά στον τόπο. Δεν είμαι βλάχος αλλά έχω φίλους καιμπορώ να κρίνω. Είστε άδικοι μαζί τους.Όσο για την κυρία απλώς αμάρτησε και οφείλει να πληρώσει. Τα υπόλοιπα είναι κακίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Τρία εκατομμύρια ευρώ; Είναι δυνατόν; Δεν το πιστεύω! Υπήρχε τέτοια δουλειά και δεν την πήρε χαμπάρι ο Τζανακούλης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. εχουμε πολυ χαβα τελικα εδω μεσα......
    μια ερωτηση να κανω μονο.
    ειχε ή εχει κι αλλους βλαχους το συγκεκριμενο καταστημα? για να περιμενουμε το επομενο κρουσμα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Καλημερα!!! Εγω παλι φιλες μου λυπαμαι τους ιδιοκτητες του γνωστου beach bar διπλα στο καλαμακι. Φετος το καλοκαιρι θα ειναι 60% κατω οι πωλησεις του......
    (40% κατω απο την ιδια + 20% κατω απο τις φιλες της...........)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Ε όχι ρε Αμάντα να μας διδάξεις κιόλας.
    Δεν έχεις αφήσει κουτσομπολιό για κουτσομπολιό και έχεις συκοφαντήσει τους περισσότερους Λαρισαίους. ΕΛΕΟΣ!!!!


    Στο παραπάνω σχόλιο προσθέτω μόνο τη συμπάθεια και τη συμπόνια μου και βρίσκομαι πάντα στη Λάρισα και στον ENJOY καθημερινά όπου και κάνω εκπομπή.Οι Λαρισαίοι που έχουν συκοφαντηθεί από εμένα μπορούν να με βρίσκουν εδώ.
    Σας ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. @γκαφάλι που έγραψε αυτά:" Επειδή ανέφερα τις λέξεις βλαχοrich and βλαχοfamous και κάποιοι βλάχοι παρεξηγηθήκαν σας μεταφέρω απο το λεξικό Μπαμπινιώτη τα εξής"
    1)το βλαχοrich και το βλαχοfamous τα έχει μέσα;
    2)διέκρινες οτι το εγραψα με (ι)κι όχι με (η)ή όοολα τα φωνήεντα σου φαίνονται ίδια;
    3)για να ψάξεις για το "γκαφάλι" πήρες τις λέξεις από την αρχή, από το άλφα, ή επιτέλους σε μία έκρηξη νοημοσύνης σου ήρθε η φαεινή ιδέα ν'αρχίσεις από το γάμμα;
    4)για φουκαράκο/ψιλοχαζούλη σε κόβω...
    5)ΔΕΝ είμαι βλάχος ρε βλήμα(ψάξε στον Μπαμπινιώτη, έπαινος είναι!!!)
    αλλά ούτε και σωβινιστής(πωπω δύσκολη λέξη!!!)
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. @ Καμμένο Κεκαυμένο και Σια
    Τέτοιες σαχλαμάρες κυοφορούσαν οι "λόγιοι" της εποχής και χάσαμε μια αυτοκρατορία... άντε διάβασε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Τελικά ρε βλάχο, θα μας πεί τι σημαίνει γκαφάλι;
    Βλέπω διάβασες χθες το βράδι και βρήκες καινούριες λέξεις... (σωβινιστής!!!)
    Τώρα μας τα γυρνάς ε; "δεν είμαι βλάχος"

    Καράβλαχο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Ελα... δεν σε παίρνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. καλοι μου φιλοι λαρισαιοι μη νομιζετε οτι εχετε την αποκλειστικοτητα οσον αφορα την υπεξαιρεση μεγαλου ποσου απο διευθυντικο στελεχος της τραπεζας πειραιως.Κ στο υποκαταστημα Ζακυνθου η διευθυντρια προεβη σε παρομοιες <>και εκανε τη μεγαλη ζωη..Κ το ποσο της υπεξαιρεσης???43 εκατομμυρια ευρω!!!Η διαφορα ειναι οτι πολλοι καταθετες εκει εχασαν μερος των καταθεσεων τους κ αλλοι διεκδικουν τους κοπους μιας ζωης,που ειχαν καταθεσει στη τραπεζα πειραιως,με μακροχρονιους δικαστικους αγωνες..Κ το ακομα πιο τραγικο της ολης υποθεσης?Η αποσιωπηση του συμβαντος απο ολα τα ΜΜΕ!!!Μονο κατι τοπικες εφημεριδες εκαναν μια αναφορα για οτι εγινε.Οπως κ στη Λαρισσα αν δε κανω λαθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Δρυός πεσούσης, πάς ανήρ ξυλεύετω.
    Ας είχε τα αντανακλαστικά η κοινωνία μας, να αποβάλει στο σωστό χρόνο, παρόμοιες συμπεριφορές.Αλλά όλες κρύβουν μια μικρή "Κατερίνα" μέσα τους.

    ΥΓ 1: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΧΑ
    ΥΓ 2: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΧΟΣ
    ΥΓ 3: Ο τρίτης γενιάς Λαρισαίος, δεν μας λέει από που είναι η τέταρτη γενιά του? Από ...Μπάκινχαμ μήπως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Τουλινα Καρανικα26 Μαΐου 2011 στις 9:30 π.μ.

    ανωνυμε 26 Μαΐου 2011 9:25 π.μ....

    ετσι ακριβως ειναι...

    "Δρυός πεσούσης, πάς ανήρ ξυλεύετω"

    ...πιο καλα δεν μπορουσες να το πεις...

    ...καλημερα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Για όσους έχουν απορία αν θα πληρώσει για την καψούρα της στην χλίδα, σας πληροφορώ ότι:
    Η καψούρα
    Η μαστούρα , και
    Η τσιπούρα
    ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. κοιτα να δεις που τα τσολια γινονται και θεμα συζητησης για μερες............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Μπα, ακούω για Μπακινγχαμ και ψευτομεγαλεία και βγαζω σπυράκια.Παιδί της Μεσογείου είμαι, Μικρα Ασία, Πελοπόννησο, Αμπελάκια, λίγο απ'όλα.
    Υβρίδιο όπως και ΟΛΟΙ μας.
    Καμμιά φορά πας να στηλιτεύσεις τις μικροτοπικιστικές αντιλήψεις και μπορεί να πέσεις και συ στην παγίδα.Καταφέρθηκα εναντίον συντοπιτών μου, που καταφέρθηκαν εναντίον άλλης καταγωγής συντοπιτών.
    Αν υπήρξα σκληρός/άδικος, απολογούμαι...
    Καλημέρα σ'όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. ΠΑΝΤΩΣ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Καλημερα. Ηθελα να ρωτησω, το τσοκαρο που εγραφε με κεφαλαια χθες μεταμεσονυχτια,
    1ον. Ποσο καραβλαχαρα ειναι????
    2ον. Μηπως συνεργαζεται ή εργαζεται με την εν λογω κυρια?
    3ον.Απο που πηγαζει οτι χαρη στους σκατοβλαχους εχουμε πανεπιστημια??
    4ον.1,2,3...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. pw pw menos gia tous vlaxous....re palioaxrhstoi oloi touvla kai agrammatoi an den htan oi vlaxoi den tha xate oute na fate oute na morfwtheitai!ante anoixte kana vivlio na xestavotheitai paliovlimata.ante min parw kamia vlaxikh kloitsa palioxwriates.oso gia thn katerina o kathenas einai upeuthinos gia tis praxeis tou.ante koitaxte ta dika sas ta xalia pou mono misos exete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. METSOBEIO POLYTEXNEIO ΔΩΡΕΑ ΑΒΕΡΩΦ
    ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ
    ΖΑΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ
    ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. ΞΕΧΑΣΑ..ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΧΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΗΘΗ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. αλλο ειναι το θεμα και αλλου πατε...το "γιατι" το εχει καταλαβει κανενας σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Παρακαλούνται οι Βλάχοι να μην μιλάνε. Δεν είναι καν Έλληνες. Σκατόβλαχοι του κερατά είναι. Παράσιτα της κοινωνίας. Ούτε γραφή δεν έχουν.... Τα πανεπιστήμια τους φάγανε. ΟΥΣΤ!!! Παλιορουμάνοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. πρεπει να σε τσουζει πολυ για να μιλας ετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. διαβαζοντας τα σχολια διεκρινα ενα μισος προς τους βλαχους σε ενοχλητικο βαθμο..εσυ ανωνυμε που βριζεις τους βλαχους..εχεις ανοιξει ποτε ενα βιβλιο να διαβασεις τι εχουν προσεφερει στην κοινωνια??
    και τι εχεις προσφερει εσυ?!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. ειμαι σιγουρη οτι εσενα των 1΄37μ.μ σε εχει αφησει ξεβρακωτο βλαχα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. που είναι οι φίλοι να γράψουν κάτι που να δικαιολογεί την πράξη της; Με τη σιωπή τους αφήνουν όλους τους άλλους να τη βρίζουν και να βρίζονται μετά μεταξύ τους (σκατόβλαχοι κλπ)Αλλά έτσι είμαστε οι Έλληνες "πάντα οι άλλοι φταίνε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Κανενας φιλος της δεν δικαιολογησε την πραξη της.
    Τουλαχιστον εγω δεν διαβασα κατι τετοιο. Και πολλες φορες η σιωπη ειναι χρυσος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. ο τζακ νόρις είναι Βλάχος !!!

    πέρα παο τη πλάκα, η ΠΕΙΡ είναι για τα μπάζα !! απανωτά κρούσματα και ειδικά αν ισχύει αυτό στη Ζάκυνθο ... ας το κάνουν Κορυδαλλός Bank

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. βλαχος ή σαρακατσανος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Ανώνυμε που δεν βλέπεις καμία δικαιολογία από τους φίλους, κοίτα και πάλι καλύτερα και θα δεις!
    Κι όχι μόνο.....παραδίδουν και μαθήματα ηθικής!!!
    Αλλά τι να πεις; Δείξε μου το φίλο σου για να σου πω ποιος είσαι.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. ο σακης παντως πρεπει να ειναι χορηγος της τραπεζας..........δεν εξηγειται αλλιως!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Παιδιά, επειδή ολα τα μέσα έπνιξαν,ηθελημένα ή αθελά τους το θέμα, να πω σαν παθών οτι η τράπεζα δεν αποκατέστησε ακόμα τις καταθέσεις, αλλα δίνει προφορικές διαβεβαιώσεις γι'αυτό. Εαν ξέρετε κάποιο τρόπο να προστατευτούμε θα σας ευχαριστούσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. ποιος ειναι ο σακης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. o καλογεροπουλος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. την πειραιως την ειχα για αξιοπιστη τραπεζα...αλλα με ολα αυτα που γινονται και ακουγονται... η χωρα παει απο το κακο στο χειροτερο και μερικοι κλεβουν χρηματα για να τα κανουν τσαντες και να καλοπερνουν!μακαρι οι κλεφτες να τιμωρηθουν αλλα δεν νομιζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Ρε παιδιά ποιος είναι ο Τσάκ Νόρις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. ρε παιδια μηπως το σκανδαλο το εβγελε στην φορα ο ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ????????χχαααχαχαχ
    κατερινακι ουτε ο τσακ δεν σε σωζει........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. kai gw tha ta vgalw ap tin peiraiws opws paei to prama...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Καλησπερα!!!
    Λοιπον οχι πολλα πολλα για τους βλαχους....
    Να προσεχετε τι λετε....
    Αυτοι οι φουκαριαρηδες ανθρωποι δεν ειναι που νοικιαζουν κοσμηματα και τα φορανε 15 Αυγουστο για να κυκλοφορουν στην Αβδελλα, και στη Σμυξη??? Σαν δεν ντρεπεστε που τους κατηγορειτε αδικα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ;;;;ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΕΛΕΘΕΡΙΑ;;;;ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΥΡΟΣ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. ax katerina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1o kosmos to xe ntoympano kai esy krifo kamari

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. μεγαλη οικογενεια,απο τζακι που λεμε!!!με αξιοπρεπεια και ηθος!!!!σπανια βρισκεις τετοιες οικογενειες,ειναι παραδειγμα για την κοινωνια μας!!!

    κλωτσιες που θελουν τα τσολια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. την ξερεις την οικογενεια και μιλας ετσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. ναι την ξερω!!!!εσυ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. εστω ενα ψευδωνυμο δεν μπορειτε να βαλετε...να ειναι πιο κατανοητος ο διαλογος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. ωραια και τωρα???αυτη ειναι η αποψη μου για τους συγκεκριμενους!!!!αν εσυ εχεις αλλη προβλημα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. paidi dimarxou einai pia kai toso mystikopatheia;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΗΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. δυστυχως πολλοι πιστευουν οτι η ανωνυμια και η ασφαλεια που τους δινει, κρυμμενοι πισω απο την οθονη του υπολογιστη τους , τους δινει την δυνατοτητα να μιλουν χυδαια και να κανουν τους μαγκες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Ποιός τολμά και αγνοεί τον Chuck???
    Φανερώσου Βέβυλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. κυριε/α (26 Μαΐου 2011 5:42 μ.μ.) μπορει να εχεις οτι γνωμη θες και να μην στην αλλαξει κανεις, απλα κανεις δεν σου δινει το δικαιωμα να εκφραζεσαι ετσι δημοσια και μαλιστα μεσω ιντερνετ κρυβομενος/η στην ανωνυμια , δεν γινεσαι ουτε καλυτερος ουτε σπουδαιοτερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ ΤΟ ΕΞΑΝΤΛΗΣΑΤΕ ΚΑΤΑΡΧΑΣ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΧΑ,ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ?ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ?ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ?ΕΚΕΙΝΗ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΑΣ?ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Το γεγονος το κατακρινουμαι ολοι μας. Την κακια και την ζηλια αυτης της πολης δεν την ανεχομαι πλεον. Ειστε ολοι σας κομπλεξικοι!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. εγω ουτε προσεβαλα ουτε εβρισα, εσυ εκτοξευεις υβρεις και δαιμονες και απο οτι βλεπω συνεχιζεις. αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι σου εχει κανει η οικογενεια αυτη και βγαζεις τοσο μισος. λες και σου καταστρεψαν την ζωη κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Να απελαθουν όλοι στη Μολδοβλαχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Αρχικά... αυτοί που "έφαγαν" και "τάισαν" από την εμπλεκόμενη καλύτερα να μην μιλούν. Αυτοχαρακτηρίζονται... Σε δεύτερη φάση θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω ουδεμία σχέση πέραν της οπτικής επαφής. ΣΤΟ ΘΕΜΑ(που το χάσατε...πατριώτες): Σε εκείνους που θίγουν το θέμα καταγωγή κτλ κτλ. οφείλω να πω ότι ο τροπος που επιλεγει να ζησει ενας άνθρωπος δεν είναι θέμα καταγωγής αλλά δυνατοτήτων. Η "χλίδα" δεν είναι προνόμιο μόνο των γαλαζοαίματων χρόνια τώρα... Σε εκείνΕΣ πάλι που μιλούν για τσάντες, παπούτσια, αυτοκίνητα παραπέμπω στην κατάληξη που τα λέει όλα... ΕΣ... γυναίκες. Αιώνιο σύμβολο της ζήλειας και της μνησικακίας. Μια από αυτές είμαι και εγώ. Πριν ακουστεί οτιδήποτε ήταν σνομπ... λες και πρέπει να περπατάς στον δρόμο και να χαιρετάς όλο τον κόσμο. Δεν τον ξέρεις...; Δεν πειράζει! Τώρα η επιβεβαίωση... εμ... από που θα έβγαιναν όλα αυτά. Στους υπόλοιπους που έπιασαν οικογένειες, φίλους, γονείς κτλ. είστε αξιολύπητοι. ΣΑΦΩΣ... είναι ένοχη... πρέπει να πληρώσει... αυτή όμως ΟΧΙ οι υπόλοιποι. Αν η μάνα κάποιου σκοτώσει δηλαδή πρέπει να την πληρώσει το παιδί. Αυτό λέτε... με λίγα λόγια (του αέρα). Ας την στήσουμε λοιπόν(όπως ειπώθηκε)την γυναίκα έξω από την τράπεζα και να μαζευτούμε. Να θυμάστε όμως... πως ο αναμάρτητος πρώτος τόν λίθον βαλέτω. Εκεί να σας δω...

    Υ.Γ. Ξέχασα να προσθέσω ότι οι εθισμοί πάσης φύσεως χρίζουν ψυχιατρικής βοήθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Μεγαλύτερο το ποσό της υπεξαίρεσης!


    Μεγαλύτερο από τρία εκατομμύρια ευρώ είναι το ποσό που έκανε φτερά από κατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στη Λάρισα, με βασικό ύποπτο διευθυντικό στέλεχος της τράπεζας.


    Οι ελεγκτές, που έχουν εγκατασταθεί εδώ και μέρες σε χώρο της τράπεζας, ερευνούν ενδελεχώς κάθε πτυχή του σκανδάλου αλλά δεν έχουν οριστικοποιήσει το σύνολο των χρημάτων που χάθηκαν.

    Ένα άλλο στοιχείο που έγινε γνωστό από κύκλους της Πειραιώς είναι ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο καρπώθηκε μεγάλα ποσά από καταθέτες τους οποίους είχε προσελκύσει σε προσωπικό επίπεδο.

    Με δέλεαρ ένα ελκυστικό επιτόκιο τους έπειθε να πηγαίνουν τα λεφτά τους στην συγκεκριμένη τράπεζα, τα έβαζε στο συρτάρι, τους έδινε προκαταβολικά μέρος των τόκων και μαζί μια μηχανογραφημένη απόδειξη της τράπεζας στην οποία αναγράφονταν το ποσό της κατάθεσης, το επιτόκιο, η χρονική διάρκεια κ.λ.π. Μόνο που το συγκεκριμένο έγγραφο έβγαινε από τον υπολογιστή αλλά δεν περνούσε από το κεντρικό δίκτυο της τράπεζας..!

    Το εν λόγω στέλεχος, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, συνεργάστηκε με τους ελεγκτές της τράπεζας που ερευνούν την υπόθεση ομολογώντας την υπεξαίρεση, ενώ όταν ρωτήθηκε πόσα από τα χρήματα που πήρε έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει, ανέφερε ένα ποσό γύρω στις 250.000 ευρώ.

    Κατά τα λοιπά το συγκεκριμένο άτομο βρίσκεται σε ιδιαίτερα κακή κατάσταση, με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, γεγονός που σύμφωνα με πληροφορίες επιβεβαιώνεται και από σχετική ιατρική γνωμάτευση.

    Η τράπεζα, πάντως, για όλα αυτά που συνέβησαν στους κόλπους της δεν έχει προβεί σε καμιά επίσημη ανακοίνωση, αφήνοντας το θέμα να «σέρνεται» σε βαθμό που να μην ξεχωρίζει πλέον η αλήθεια με τον μύθο σχετικά με τις πραγματικές διαστάσεις αυτής της σκανδαλώδους υπόθεσης…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ! ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ 2-3 "ΧΑΜΑΛΗΤΖΙΔΕΣ" ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΒΛΑΧΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ! ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΛΩΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. σκαστε πια! κορακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Τι να την σώσει ρε φίλε, τα λεφτά που έφαγε δεν είναι της τράπεζας αλλά δικά μας. Μας εκμεταλλεύονται και κρατάνε την νοοτροπία αυτή ζωντανή, αυτή που μας καταστρέφει κάθε μέρα, αυτή που άλλοι θα την λέγανε "βόλεμα". ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΡΕ, ΠΗΡΑΜΕ!!!!!! Να τις τα πάρουν όλα και να δουλέψει όσα χρόνια έκλεβε για το κράτος ΔΩΡΕΑΝ, ή κοινωνική εργασία που θα λέγανε και κάποιοι... τελικά πιθανόν οι Ισπανοί να έχουν δίκαιο σε αυτό που γράψανε στο πανό χθες...
    ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. Παιδια ξεκολατε δεν ειναι βλάχα είναι λαρισάια απο 2-3 γενιές, κοντινά της πρόσωπα ( θείος η πατέρας) ήταν Νομάρχης και πρώην υπάληλλος Ιονικής ( μετά άλφα) και μάλιστα έφτασε να είναι και επιθεωρητής !!!

    Το αν δεν τιμωρηθεί δεν θα με πειράξει για το ότι τη γλύτωσε αλλα για το πόσο μπουρδελο είναι η χώρα μας. Ο ΣΤρός πήγε στη στενή ε΄στω και 2-3 μέρες και εδω η χριστίνα, ο τάκης και η Κατερίνα το παίζουν τρέλα και δε κάνουν ούτε μία νύχτα στο κρατητηριο.
    Αν δε τιμωρηθεί πρέπει να το βουλώσουμε όλοι μας και να κάτσουμε να σκεφτούμε πολύ σοβαρά για το τί ( ελάχιστο) μπορούμε να κάνουμε ώστε να κάνουμε τη χωρα μας κράτος και μάλιστα σοβαρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. η πειραιώς πάντως σίγουρα θα την πληρώσει τη νύφη. εμείς κάναμε ανάληψη των χρημάτων μας σήμερα. Η αλήθεια έιναι πάντως πως το σύστημα της τράπεζας επιτρέπει τέτοιου είδους"συναλλαγές".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. πιστεύω παιδιά ότι τα λεφτά δεν τα έφαγε αυτήν...μάλλον δωρεά τα έκανε στα παιδιά που πεθαίνουν από την πείνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. Δεν είναι όμορφα λόγια αυτά παιδιά ... Είναι κρίμα για το κάθε άνθρωπο που βιώνει αυτή την κατάσταση πάνω σε αυτό τον πλανήτη. Ας γίνει ότι θέλει ο Θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. όπως είπε και ο παραπάνω φίλος και συμφωνώ απόλυτα
    "Η αλήθεια έιναι πάντως πως το σύστημα της τράπεζας επιτρέπει τέτοιου είδους"συναλλαγές".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. εγώ πιστεύω πως ήταν άθεη γιαυτό την τσακώσανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. εγω παλι πιστευω οτι "τα ηθελε ο κολος της".....(κυριολεκτικα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. και εγω είχα στην πειραιώς και τα έβγαλα..καλύτερα τελικά στο μπαούλο όπως τα είχαν οι παππούδες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. Προς απανταχού μη βλάχους : Παιδιά κανείς δεν είναι τέλειος...Κ η Κατερινούλα αν ήταν βλαχούλα θα ήταν στην Ηρώών Πολυτεχνείου σήμερα
    Φιλιά απ τα ψηλά βουνά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. Βαγγέλης Μπενεχούτσος26 Μαΐου 2011 στις 8:41 μ.μ.

    Ήρθαν οι Ενετοί!!!! Έφυγαν
    Ήρθαν οι Τούρκοι !!!! Έφυγαν
    Ήρθαν οι Γερμανοί !!!! Έφυγαν
    Ήρθαν οι Βλάχοι !!!!! ΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. ε παιδια μην ξεχνιομαστε αλλο ειναι το θεμα!!!!το θεμα ειναι το κατερινακι πωσ τα καταφερε και εφαγε 3 μυρια;;;;;;;;;και τωρα ξαφνικα ενα τρελοχαρτο;;;;;;;;;;ο αντρασ τησ τι λεει;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. οι βαλχοι φιλε μεινανε επειδη ανοιξε η Πειραιως!!!!
    Επι ενετων και τουρκων δεν υπηρχε Πειραιως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. Παντως και εγω τα μαζεψα τα φραγκα απο εκει...και βουρ για αλλη τραπεζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. Ανώνυμε και γω το σκέφτομαι να πάω αυριο ή τη Δευτέρα.. Ακουσα απο φίλη μου οτι τα λεφτά δεν τους τα γύρισαν ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. Καλά σήμερα στην Πειραιώς υπήρξε το αδιαχώρητο!!! Τρελές αναλήψεις....Απορώ που τα βρήκατε ρε μεγάλε κ τα μεταφέρατε κιόλας...Κ εσύ βλάχος είσαι? Τελικά άλλοι φτωχοί βλάχοι δεν υπάρχουν?Γιατί αισθάνομαι απέραντη μοναξιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. Μεχρι και τρολαρισμα για τους βλαχους εδω μεσα.
    Δεν εχει καμια σημασια η καταγωγη της, οι πραξεις της στιγματιζουν την ιδια και τους συνεργατες της.
    Ενημερωτικα απο το κακοπλευρι ειναι. (Δεν μας φταιει ουτε αυτο).
    Η κλοπη της ειναι καταπτιστη πραξη. Ο προκλητικος βιος εξισου αηδιαστικος, το ιδιο και οσοι εκαναν κωλοτουμπες για τα κλεμμενα της λεφτα και την αρχοντοχωριατικη απληστια της.
    Και η κοινωνικη κατακραυγη δεν ειναι ουτε για το παιδι της, ουτε για τους αμετοχους αθωους.
    Ουτε το οτι υπαρχουν μεγαλυτεροι κλεφτες την βγαζει αθωα. Τι λογικη του γουρουνιου ειναι αυτη?
    Η ατιμωρησια και η ανοχη μας σε ψευτικες και κλεμενες εικονες μας εχει φτασει στον πατο.
    Πουλησε τρελιτσα, εχασε, και τωρα εξακολουθει να πουλαει παραλλαγη τρελιτσας. Τραγελαφος.
    Και αποκλειεται να τα εκανε μονη της. Ας βρουν και τους υπολοιπους.
    H Πειραιως θελει κι αυτη την τιμωρια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. μπραβο ρε φιλε!!!οπως τα εγραψες ειναι,ακριβως!μπραβο και παλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. ανωνυμε 26 Μαΐου 2011 10:28 μ.μ....
    επιτελους καποιος που σχολιαζει και τονιζει αυτα ακριβως που πρεπει να τονιστουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. BRE PAIDIA ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΡΑΤΑΓΕ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΓΑΝΕ,ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. το θεμα ειναι ο εισαγγελέας εχει επιληφθει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. λοιπον θα σας ενημερωσω. αν δεν τους τα βαλουν αυριο τα λεφτα θα πρεπει να φοβαστε τις καταθεσεις σας! θα σας πω αυριο λεπτομέρειες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. αρε μπάχαλο η πειραιώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  192. Το πως και όχι το γιατί νομίζω ότι ενδιαφέρει
    Η τράπεζα Πειραιώς δεν έκανε μέχρι σήμερα καμιά ανακοίνωση στον τύπο Δεν θάπρεπε;
    Τελικά το τραπεζικό σύστημα θα καταρρεύσει εκ των έσω πριν προλάβουν τα μέτρα της Τροικας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  193. Το κάθε διαμέρισμα τα χώνει στο γειτονικό.
    Οι του β'ορόφου τα χώνουν στους του γ'ορόφου.
    Ολη η πολυκατοικία τα χώνει στους διπλανούς.
    Η οδός Βλάχου τα χώνει στην οδό Καραγκούνη καθώς και στην ... εντελώς "χωριατέ" οδό Σαρακατσάνη.
    Το Αβέρωφ τα χώνει στα Πυροβολικά τα οποία δέχονται τα πυρά της Νεάπολης και όλοι μαζί βάλλουν κατά των Αμπελοκήπων.
    Αβυσσαλέο μίσος κυριαρχεί στις σχέσεις Λάρισας -Νίκαιας, η δε δεύτερη τα χώνει στο Δίλοφο.
    Οοολοι μαζί φτύνουμε τους Βολιώτες, ενώ εν συνόλω είμαστε υπερήφανοι που ο... Βουκεφάλας ήτανε λέει Θεσσαλικό προϊόν!!!
    Δεν ξέρεις αν πρέπει να σφιχταγκαλιάσεις τον διπλανό σου γιατί είναι Ολυμπιακάρα, ή να τον καρυδώσεις γιατί ψηφίζει ΚΚΕ!
    Εν τω μεταξύ, τα χαζά του πληκτρολογίου βρίσκουν την Αγία Χαρά τους και βλακοφέρνουν ασταμάτητα.
    Βαριόσουνα την Ιστορία και προτιμούσες να ονειροπολείς με τις συμμαθήτριές σου, αλλά το ευλογημένο Google σε κάνει να νοιώθεις Ακαδημαϊκός!!!
    Είσαι υπερήφανος που είσαι Ελλην
    αλλά θα πάτωνες τραγικά σε ένα παιχνίδι Ιστορικών γνώσεων.Υπερασπίζεσαι το κάστρο της καθαρότητας του αίματος και αντιμετωπίζεις τους ΧΨΖ σαν τον Δημήτριο τον Πολιορκητή.
    Νοιώθεις Ευρωπαίος αλλά ταυτόχρονα είσαι ΚΑΙ Βαλκάνια for ever.
    ____________
    Λοιπόν
    αν εξαιρέσουμε τα χαζά του πληκτρολογίου που τρολάρουν
    όπως πολύ σωστά τόνισε προηγούμενος συνονόματος
    εγώ προσωπικά βλέπω σε σας τους συντοπίτες μου, που τόσο αγαπάω, βλέπω ανθρώπους που κινούνται με βάση τη λογική και το Δίκαιο, αλλά και ανθρώπους που τους οδηγεί το Συναίσθημα.
    Δέχομαι ΚΑΙ τα δύο, χωρίς ΦΥΣΙΚΑ να δίνω συγχωροχάρτι σε ΑΞΙΟΠΟΙΝΗ πράξη.
    Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  194. Ανώνυμε φίλε τα ειπες πολύ ωραια.Μακάρι να πίναμε και κανα καφεδάκι μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  195. Τα ιδια εγιναν και στην Ζακυνθο...
    Η πρωην διευθυντρια της Πειραιως κατηγορειτε για υπεξαιρεση 43 εκατομυριων απο καταθεσεις πελατων τον Ιουλιο του 2007 και η τραπεζα δεν εχει αποζημειωσει το συνολο των καταθετων .....πολλοι απο τους οποιους εχουν προσφυγει στην δικαιοσυνη και ακομα περιμενουν να δικαστουν πρωτοδικα οι υποθεσεις..οσο για τα μεσα ενημερωσης και την τραπεζα της Ελλαδος "δεν ειδαν και δεν ακουσαν τιποτα"...
    Αληθεια η τραπεζα πειραιως το 2007 ειχε παρει και πανευρωπαικο βραβειο για τις διαδικασιες εσωτερικου ελεγχου της...
    Καλα ξεμπερδεματα σε οσους εχουν εκρεμοτητες...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή